Liv.52

Темата е заключена.

05.08.04
01:54

Здравейте хора. Значи тъй като ще правя първи цикал с бионабол в живота ми, бих искал да се посъветвам с вас. Та към темата...начи препоръчаха ми докато си правя цикъла с бионабола да взимам Liv.52. То е на билкова основа, индийско е и ми казаха да го взимам за предпазване на черния дроб от страничните ефекти които бионаболът “предлага”. Та въпросът ми е точно това ли да взимам за предпазване, както и ако може да ми препоръчате нещо друго за целта? Сега прочетох една дуга темичка, та като това ми е първия цикъл в живота с химия, мога ли да взимам само дека, как и по колко, както и дали би могло да я комбинирам с бионабола ?И последно бионабола ще го взимам до максимум 15мг., но в продулжение на колко седмици да задържа на 15мг. ? Тежа 82 кг. висок съм 173, имам телесна маса и искам малко да се пробвам с химия да видим какво ще се получи. Пичове sorry ако нещо се повтаря и в други теми, ама ше ми е за първи път и за това така ви питам  :( Това е от мен и предварително thanks !
P.S.
За да не каже някой, че съм поредния хлапак който тръгва да се зоби с химия, аз тренирам от 1 год. и няколко месеца (не претендирам, че е кой знае колко много) изчел съм доста материали по темата, консултирал съм се както със спортисти и тренери, така и с лекари, но никой не ми даде конкретен отговор какво точно да взимам, или пък всеки ми казваше според него какво. Та за това реших и до вас да се допитам :) На 19 съм и добре съм си преценил рисковете  :wink:  Това е от мен, че мноо взе да става :)

05.08.04
09:58

Пич,темата е обсьждана многократно в този форум и има доста неща по нея.Лив 52 е добьр за профилактика,много хора го предпочитат пред карсила,но се разрови и ще намериш доста неща по вьпроса

05.08.04
12:50

Аз препоръчвам д-тоx на AD Medicine tva e 100пти по-добро от лиф 52 ,но е по-скъпо
по-здрави

05.08.04
23:58

Carsil + Liv 52, особено в тежки цикли. Двете имат различен начин на действие затова мисля, че е добре да се комбинират...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1