Бионабол

Темата е заключена.
GE

01.04.06
09:38

някой няма ли ново инфо относно нашенското хапче чудо  :lol:  ..ще го пускат ли изобщо някога ?

07.04.06
13:22

Пиши на кирилица !!!! Прочети и спазвай правилата на форума !!! Преведох ти поста , но другите на латиница ще ги трия без предупреждение !!!!
DJGorgio-Astor

07.04.06
17:05

абе има ама искат рецепта ;) отиваш при личниа и викаш даи рецепта за бионабол :) тои знае кво трябва да прави :)

08.04.06
00:02

А ти земал ли си рецепта от личния  ???

08.04.06
03:46

Ето вижте на какво попаднах днес докато се ровех из онлайн магазините за стероиди...

ххххххххххххххххххххххххх

Bionabol 40*5mg/tab 10 $

ето и ценовия лист със нещата...

ххххххххххххххххххххххххх

:mrgreen: :mrgreen:

Моля, спазвайте правилата.
manson

08.04.06
14:40

каде го има тоя бионабол и каде искарт рецепти не мога да разбера като е спрян от производство от година :!:

08.04.06
22:31

ех тези догадки кадето си правите

тоя чул това..оня му казал онова 8)

значи имам връзка с главния мениджър на актавис,писах му писмо относто това кога ще пускат в производство отново така желания от вас бионабол

ето отговора:

Подател: Kiril Ditchev <ххххх@actavis.bg>

Zdraveite,

Shte go puskame no ne moga da utochnia tochno koga.
————————————————
ами остава ви да чакате :lol:

09.04.06
00:04

няма да го пуснат никога,ще видите...не,че не искам да го пускат защото това поне няма да е менте както другите неща в момента ама ... :roll:

09.04.06
00:18

[quote author=“Kang”]А ти земал ли си рецепта от личния  ???

не не сам взимал личния живее един етаж под нас и го питах каза че ще ми даде !! но аз си намерих от другоде така че не сам взимал от личниа но като потарсиш намираш ! само да знаеш каде да тарсиш

09.04.06
00:42

абе аз ви казвам човека от който зависи дали ще се пусне на пазара какво ми пише а вие пак спорите че няма да се появи..българска работа!

п.с.

почвам да съжалявам че пак почнах да пиша във форума..може би след 2-3 години пак ще пробвам  8)

09.04.06
00:51

[quote author=“IMTH”]абе аз ви казвам човека от който зависи дали ще се пусне на пазара какво ми пише а вие пак спорите че няма да се появи..българска работа!
п.с.
почвам да съжалявам че пак почнах да пиша във форума..може би след 2-3 години пак ще пробвам  8)

Хахаха, не ти ли е забавно бе човек :lol: ! Аз много се забавлявам тука (както в повечето форуми, които посещавам)! Странни птици има - на едни да се смееш, заради други да си поплачеш...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1