Въпрос за подсладителите ...

07.04.06
17:30

Може ли да си слагам подсладители в чая и киселото мляко от тези 2 калорий дето са ?
Мислия ,че е по удачно от мед или захар ...

KO

08.04.06
08:03

Така е аз лично ползвам само Splenda.Не е хемикал извлича са от истинската захар и има вкус на нея пак няма въглехидрати.Само че много ти лепне устата след като пиеш такива работи исъхва ти и те кара да се наливаш като луд.

08.04.06
08:14

здравейте,че кво му е на меда от една лъжица нищо няма да ти стане и е много полезен

08.04.06
10:59

Еми аз лично 1 лъжица мед не мога да я усета в чая примерно :)

ZW

08.04.06
11:05

Медът е калоричен, по-добре е с подсладители.

08.04.06
11:40

[quote author=“KONUS_A”]Така е аз лично ползвам само Splenda.Не е хемикал извлича са от истинската захар и има вкус на нея пак няма въглехидрати.Само че много ти лепне устата след като пиеш такива работи исъхва ти и те кара да се наливаш като луд.

Сигурен ли сим че няма въглехидрат там? Тия последици дето ги казваш са все едно си се наблъскал със захар до козирката... :?

08.04.06
21:34

Eми не знам на мене 1 приятелка ми дава 1 в розовички опаковки също и аз си “пощипвам” като съм на стаж в хотела :)
А за такива неща който KONUS_A е описал не съм забелязал при мене ...А пък подслаждат добре но се усеща разликата ,че не е захар (поне на вкус :roll: )

09.04.06
08:56

Мен ми донесоха от Германия няколко опаковки по 1200 таблетки, защото два пъти си купувах от аптеката и беше отвратително.
Ползвам си го подсладителя от доста време, не съм имал никакви проблеми досега.

10.04.06
16:19

Медът е 70-80% въглехидрати, затова го препоръчвам. Аз всеки ден ям по 2-3 лъжици. Няма да ви срине диетата и в същото време е изключително полезен. Отворете който и да е пчеларски сайт или книга, за да видите колко богат е на елементи. Все пак това е единственото сладко, което си позволявам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1