Амино

Темата е заключена.
KI

08.04.06
15:20

Искам да си купя някакви аминокиселини но още не съм решил кои ще са най-добрият вариант.Спрял съм се на Амино 2700 на Универсал.Какво мислите са тях и ако има по добри на що годе добра цена кажете...

А другото което исках да питам е дали от БЦАА ще има по голям ефект(за качване на маса)

08.04.06
15:37

[quote author=“raubtier”]Искам да си купя някакви аминокиселини но още не съм решил кои ще са най-добрият вариант.Спрял съм се на Амино 2700 на Универсал.Какво мислите са тях и ако има по добри на що годе добра цена кажете...

А другото което исках да питам е дали от БЦАА ще има по голям ефект(за качване на маса)

ами според мен тея са добри
БЦАА повече за релеф,отколкото за маса

EN

08.04.06
15:50

[quote author=“DirtyandNasty”]
ами според мен тея са добри
БЦАА повече за релеф,отколкото за маса

ММММММ сериозно ли ,?я ми обясни,че сега съм в период за релеф,а май съм сгрешил и ги пих в период за маса!

KI

08.04.06
15:52

Добре а само не ми е ясно защо ги няма в официалния сайт на Универсал....
Да не са някакви български простотии пак....

08.04.06
16:06

[quote author=“raubtier”]Добре а само не ми е ясно защо ги няма в официалния сайт на Универсал....
Да не са някакви български простотии пак....

На Унивесал са. Бях им писал меил и ми отговориха че са техен продукт.

KI

08.04.06
16:44

Aa ясно мерси...и все пак доволни ли сте от тези аминокиселини или има и по добри...?

08.04.06
18:53

[quote author=“raubtier”]Aa ясно мерси...и все пак доволни ли сте от тези аминокиселини или има и по добри...?

Има 100 такива теми.Преди да пишеш потърси малко и ще видиш че съм прав.
Според мене тая тема трябва да се затвори безмислена е.

Изчерпа се, а и има достатъчно други на същата тема.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1