Съвет за първи цикъл

Темата е заключена.

08.04.06
23:45

На 29 години съм 177 см, 75 кг, 5 години стаж в залата. Значи първо да уточня че целта която гоня е да кача 5-6 кг. не повече чиста мускулна маса. Имам възможност братовчеед ми от Англия да ми донесе истински стероид, спрял съм се на “Winstrol” и “Primobolan”, Примоболана орален та въпроса ми е на кой от двата да се спра или и двата да си взема за моята цел? и не знам какво количество да му поръчам, и да кажа само че преди около 20 години съм боледувал от жълтеница! удачно ли е да направя такъв цикъл?

09.04.06
00:06

Един глас от мен към Winstrol-а ....започни със по лекото като за начало...има хиляди теми за Уинстрол и за Примоболан тук и на други места..разтърси се и прочети... :wink: Успех..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1