Емил Костов!

Темата е заключена.
LE

06.07.04
17:19

Я кажете мненията си за световния по киокушин?
Аз да кажа че е хипер железен пич,тренирах при него около година и половина и мога да кажа че тои ме направи човек.Преди това само цигари алкохол и кафенета.
Единственият неазиатец световен шампион.За тези които не се сещат кои е(надявам се че са малко),може би са гледали последните две предавания фитнес мания,там тои беше гост.
Между другото въпреки че е каратист има завидни силови постижения(при тегло от 80 кг вдига 160лег,и прави 65 пъти клек със 100кг)

06.07.04
19:07

Пича е перфектен отвсякъде ;))

07.07.04
00:18

Много е здрав според мен. А майка ми като го видя вика: Къв е тоя мангал. :)  И какви са тия паласки отстрани. Абе нищо не разбира, яко копеле си е отвсякъде. Как нокаутира Митето.  :lol:

LE

14.07.04
07:59

http://kostov.varna.net/img/5.jpg

Не слагай картинки в постовете си !! Не всички са с неограничен интернет ! Линка е достатъчен !
Astor

26.01.05
18:42

сенсей КОСТОВ е НАЙ-ГОЛЕМИЯ!!! за него мога да кажа просто че е номер едно.тренирал съм известно време при него и научих доста.за постиженията му  евала. :D

26.01.05
19:02

Пичага е! Да ни е живо и здраво името! Поздравявам всички адаши и адашки.
по-здрави

07.04.06
23:41

човека е постигнал страшно много даже на последно световно в абсолютна категория са го прецакали понеже е играл срещу японец в Япония,та така де ако е станел 1-ви в историята е нямало да има друг като него [/list]

09.04.06
03:14

dido__ като не разбираш не дей да пишеш!
1во моите уважения към сенсей Костов(един от големите бойци на Киокушин)
2ро сенсей Костов е ставал световен шампион по Киокушин  :!: 
Също има няколко европейски титли.Има сумати титли по Киокушин.Също така е достигал до доста финали,полуфинали, въпреки 4е на някои е падал ( макар и ощетен).Пример за това е Световното 2005г.  като разби японеца на полуфинала пред очите на 25 000 души и съдийте се подиграха с честа и достойнството му като боец,дадоха продалжения,после се стигна до кантар кадето бяха равни, а на даските Емо Костов беше дори шампион на първенството по тамешивари(23 дъски),но така е не винаги сичко е субективно в спорта и в живота като цяло(винаги има изданки,фалове и грешки).После на “малкия” финал за 3-тото място сенсей Костов е отказал да играе.С 2 думи можем да кажем за него ” вери гуд файтър”.Сичко това е постигнато с мното труд и тренировки в залата.Бъдете като него!!!

09.04.06
13:08

много добре даже разбирам знам че е ставал световен шампион не съм казал че не е ..казвам че на последното в абсолютна категория е трябвало да победи но са го прецакали съдиите понеже е играл срещу японец в Япония...можеш ли да ми кажеш кое не разбирам?

11.04.06
20:06

Здравейте
Емил Костов е един наистина добър Боец.
Съгласен съм с думите ви, но не и с това, че е единствен
Валери Димитров също е световен шампион, но към Шинкиокушин.
Глупаво е да се прави разделение, макар това разделение занапред да се задълбочава все повече и повече
Единственото нещо което бих казал за Емил Костов е РЕСПЕКТ

11.04.06
22:55

Да Валери Димитров е сащо един мноо добър боец.Темата беше за Емо Костов затова даваме примери с него.
Вярно Валери е към Шинкиокушин, но каква за тебе ще е разликата за в бъдеще м/у 2те федерации.Дано няма такава де !
ОСУ

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1