15.01.06
18:27
и така разговора продължава тук но нека не е като в хан :!:
15.01.06
19:56
И така...
Нека хвалбите преди републиканското започнат отново...
Девиза на борците е <мачкай за да те уважават>
ако ще участвате на състезания ,запомнете това
и запомнете хвалят само добрите и в които има потенциал
много ви се моля само да ми пишете кога ще се състезавате
за да се посмея от сърце
15.01.06
21:11
И защо ще се смееш ? :shock:
Маитап бе маитап,ядосаите се малко надъхаите се де
досега само два пъти съм се смял
един път бе на репобликанското в Кубрат,едно момче излезе
с едно сериозно шкембе беше маи 2001год
и в Разград на един които позираше с Христомир
и беше пълна трагедия от Стара Загора беше
и да знаете че предварително отсяват преди състезанието
ако преценят че не ставаш не те пускат
Аз не съм съгласен защото все пак всеки се е готвил
и поне да излезе и да покаже нещо
Познавам двама съдии по култоризъм и ги питах защо
казаха ми че е гадно все пак някои много добре подготвил се
да позира с някои палячо
Еи вие сега да не се уплашихте,гответе се и това е
аз и моята таифа ще ви поткрепяме,аиде че пак го обръщаме на хан
15.01.06
22:49
[quote author=“iunga”]
и да знаете че предварително отсяват преди състезанието
ако преценят че не ставаш не те пускат
Познавам двама съдии по култоризъм и ги питах защо
казаха ми че е гадно все пак някои много добре подготвил се
да позира с някои палячо
Абе незнам кво отсяват, ама тая година при младежите до 70 кг имаше доста изтървани палячовци - някои
които 100% тренираха мах от няколко месеца.
Даже гледах как съдиите извикаха някво негърче с яко боя и някъв супер бял без боя за срабнение което
100% беше гавра. И двамата бяха в отчаяно състояние. Ако повечето момчета които тренират, без да мислят
скоро да се пускат на състезание, ги бяха видели, повечето биха се упътили веднага за Добрич без да мислят
за диети даже.
Добре съгласен съм че за пореден път сте я отворили но пишете по темата ще засиля контрола и ще трия всичкия спам от нея да ви предупредя !
15.01.06
23:38
Като за по-сигурно да не заключиш пак темата , аз спирам да пиша.Ми ти само ми ги локваш артик ко да прая :)
Отговор :Спазвай правилата просто е
и нека това бъде последният спам тук !!
DJGorgio-Astor
колкото повече чета - толкова повече се смея.
момчета, защо си мерите пишките тука? Изкачакайте до републиканското и ще се види :”Кой какво, как и защо”.
Много е лесно да говориш какъв си и какво можеш, важното е да го покажеш, когато е нужно!
Зоб-Дог, покажи ни ваша снимка, нека да видим има ли резон в думите ти. Аз ще ти покажа моя, нямаш проблеми ;)
Време е спора да се превърне в реален разговор, а не в просто хански - пиянски - чикиджийски глупости :twisted:
по повод съзтезанията: там се гледа симетрия, стойка и позиране, а не размер на ръцете. Няма голямо значение дали ръката ти е 45 или 50, нито на съзтезанията има, нито в реалният живот има. Даже с 50см ръка ще ти е по-трудно да удариш някой, защото ти пречи ;) Важен е качественият мускул, не размерът.
айде със здраве и с по-малко спам :roll:
17.01.06
10:57
Снимки ще си прая към края на януари или средата на февруари - в цял ръст, всички пози и т.н.
когато вече спирам да качвам кг и започвам да чистя.
А за какво са ми твои снимки, ама щом даваш - давай. Ще излизаш ли на Републиканското и ако да -
в коя категория, че предлагаш снимки.
zdravite@abv.bg
———————————————->offtopic<——————————————————
[quote author=“_ZOB_DOG_”]Като за по-сигурно да не заключиш пак темата , аз спирам да пиша.Ми ти само ми ги локваш артик ко да прая :)
с тва артик ако не си ми градски главата си режа :) Хасковско :? ?!?
19.01.06
10:41
хахаха са сетиш
От Димитровград съм , ама той е на 15 км от Хасково.Ти от каде си ?
iunga
bb-team honoured member
Местожителство: isperih
Пуснато на: Пет Яну 13, 2006 8:51 pm Заглавие:
————————————————————————————————————————
преди 2 години в РАЗГРАД имаше едно момче от Димитровград
беше много добърно му дадоха 2 място може би защото бе индивидуален
и нямаше никаква боя ,какво стана с него защ не се пуска
тои бе много добър беше около 80кг
Тука ся ко излиза преди две години Росен(кат до 70 младежи) е спечелил само защото “основния му конкурент” е бил без клуб. Въпреки че победата му бе можеби най-безапелационната след тази на Светомир . Честно човек не знам на кого ще са смейш ама честно определено много разбираш от културизъм там съберете с аверите си селските разбирачи и отидете с каруците да гледате и тази година състезнието и да са смейте
19.01.06
21:46
Темата е за републиканското тази година , а не преди 3.
[quote author=“_ZOB_DOG_”]Темата е за републиканското тази година , а не преди 3.
първо не е преди три а преди две и второ искам да покажа колко компетентни хора дават оценки на други
О да сетих се Шанпионите от Чани Варна ха ха ха смешници
аз лично си мисля че ви дадоха едно медалче защото излъчихте
20 състезатели и трябваше един поне да грабне нещо
е поне си мълчете бе ,като не ви е срам
Аз си дадох мнението и това е ,е съм ти го налагал
за мене момчето от Димитровград бе по добрия а онуй от Чани
просто бе малко недохранено
еми чесно да ти кажа Чанито наистина е един от най-добрите клубове в цяла България ако се направи една класация 100% ще влезне в първата десетка,а ако се направи класация само за юноши и младежи и в тройката дори, така че наистина Чани Варна е Шампион .Относно това кой е недохранен решават съдиите пожелавам ти и да си толкова недохранен като Росен.Ако става дума за съдийски отсъждания и преди 4 години в Казанлък Скорчев бе с класи над всички ама Венелин Великов стана абсолютен и ко ся и кат не ми харесва класирането да кажа че е бил недохранен ли ???????!!!!Защото въпреки разликата в категорийте Емо излезе мн по-плътен и същевременно релефен.Светомир тази година също не стана абсолютен ,въпреки че на мен лично много повече ми харесва от Тихомир. И сега е момента да кажа по твойта логика че Тихомир бил недохранен (защото на размери наистина Светомир Андреев е мн по-голям от Тихомир) обаче съдиите са решили така и абсолютната му титла е факт. Затова избягвай да коментираш техните решения и да даваш оценки на тези,които са са доказали малко или много в този спорт.
[quote author=“dimityr”]еми чесно да ти кажа Чанито наистина е един от най-добрите клубове в цяла България ако се направи една класация 100% ще влезне в първата десетка,а ако се направи
да знаеш чe има и публика и тя oцениава а публиката
класира другиа не вашeто момчe
23.01.06
03:10
а стига тва не е тема за миналото републиканско а за предстоящото сега ... отворих темата за 2ри път защото искам да видя младите момчета които ще се пуснат и да видя дали нашия спорт се развива и на къде върви а вие правите селски спорове :!:
ти и да ги видиш и да не ги видиш няма файда тъй или иначе си без конкуренция тъй че ко ти пука :lol: :lol: даже ако са по-малко може и абсолютен да станиш :D ай успех
23.01.06
20:35
Изтрита обида
Йода
е тука к’во обидно сам казал :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
24.01.06
19:12
[quote author=“dimityr”]ти и да ги видиш и да не ги видиш няма файда тъй или иначе си без конкуренция тъй че ко ти пука :lol: :lol: даже ако са по-малко може и абсолютен да станиш :D ай успех
аз не си гледам конкуренцията с тая тема просто привличам хора към нашия спорт и им помагам с квото мога :roll:
24.01.06
19:56
Момчета аз ще се явя в категория до 70 кг тази година.Надявам се да се науча добре да позирам другото ще го натъманя ;)
[quote author=“__DORIAN_YATES__”]az smqtam 4e sam s dosta dobra fizika Ako iska nqkoi da vidi da dava mail A i po skoro iskam da me vidqt tiq 6ampionite pri ЮНОШИ чакам :ю :D
Второ предупреждение! Пиши на кирилица и ползвай “промени”!
manson
Еми качи снимките на някой сървар и дай линкове да те видим :wink: :roll: :?
07.04.06
14:59
много треа да се занимвам с регистрации
http://imageshack.us/
чакаме да качиш :D
09.04.06
08:15
даи маил ако искаш да видиш