09.04.06
14:42
Искам да попитам дали е верно, че от КРЕАТИН-а се хваща РАК....Някой може ли да ме осведоми за видовете КРЕАТИН И КОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯТ, (БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ПАРИТЕ)..ИНТЕРЕСУВА МЕ КАЧЕСТВОТО.....кОЕ Е ПО-ДОБРО Креатин или Л-карнитин...kОЙ КРЕАТИН Е БЕЗВРЕДЕН...? Без странични ефекти..да е ?
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО..
09.04.06
14:52
Tova 4e Kreatinyt predizvikval RAK e napylno gre6no shva6tane!!!Kreatinyt se polzva ot golqma 4ast ot sportistite po sveta.Az bih ti prepory4al Creatine monohydrate na Nutrim (200 gr za 20 lv )
a razbira se moje da si zeme6 1kg za 50 lv koeto izliza mn po izgodno.
A i kreatinyt opredeleno e po dobyr ot karnitinyt tyi kato glavnoto deistvie na karnitinyt e iz4istvane na mazninite.
Ред: Петко К
Пиши на кирилица. Прочети правилата. Не пускай поредни мнения.
09.04.06
14:57
Бате,а я виж тоя линк и пак помисли :
http://www.bb-team.org/stuff/000493.php
Моля и “големите” да се включат в тази тема и да дадат компетентни мнения по темата.
Благодаря :)
Ред: Петко К
Не пускай поредни мнения.
09.04.06
16:03
абе LoadRunner u GrandMasterP вие що не прочетете правилата на форума :!:
а за въпросът има много писано просто потърсете
10.04.06
16:47
Вземи си на Оптимум, няма никакви вредни странични ефекти. Като си го купуваш накарай да ти обяснят как се пие или прочети във форума.
[quote author=“OuttaControl”]Вземи си на Оптимум, няма никакви вредни странични ефекти. Като си го купуваш накарай да ти обяснят как се пие или прочети във форума.
Че от другите производители какви странични ефекти може да има ?
11.04.06
11:58
[quote author=“DOUBLE_B”][quote author=“OuttaControl”]Вземи си на Оптимум, няма никакви вредни странични ефекти. Като си го купуваш накарай да ти обяснят как се пие или прочети във форума.
да интересно обесни щото моят е на WEIDER и ми е мн интересно :wink:
11.04.06
16:54
[quote author=“DOUBLE_B”][quote author=“OuttaControl”]Вземи си на Оптимум, няма никакви вредни странични ефекти. Като си го купуваш накарай да ти обяснят как се пие или прочети във форума.
На интересен ли се правиш? Препоръчал съм му фирма!!! Къде съм написал, че другите имат странични ефекти?? Ко ми извърташ думите само?
[quote author=“OuttaControl”][quote author=“DOUBLE_B”][quote author=“OuttaControl”]Вземи си на Оптимум, няма никакви вредни странични ефекти. Като си го купуваш накарай да ти обяснят как се пие или прочети във форума.
На интересен ли се правиш? Препоръчал съм му фирма!!! Къде съм написал, че другите имат странични ефекти?? Ко ми извърташ думите само?
хаххахаха ти пък какво се товариш виж как си го написал аз от каде да знам какво си си мислил като гледам не само аз не съм те разбрал по начина по който си искал....
19.04.06
16:00
Дали все пак може да конкретизираме?
19.04.06
19:59
една експресна конктретизация ти правя
примерно Креатин на някоя бг марка,насипен
Твърдиш че от българския креатин се хваща РАК ????или не съм те разбрал
19.04.06
20:50
Твърдиш че от българския креатин се хваща РАК ????или не съм те разбрал
говоря за странични ефекти не за рак
Не мога да разбера защо си купувате български креатин?Той не е скъпа добавка сама по себе си.Ей го 32 лв си зех Виктори 400 грама(за тези,които незнаят това е пак на Уидър).
Какво ви минават през главата такива идеи,като насипен от чували от нечий гараж примерно. :shock:
19.04.06
21:56
[quote author=“a8n”]Не мога да разбера защо си купувате български креатин?Той не е скъпа добавка сама по себе си.Ей го 32 лв си зех Виктори 400 грама(за тези,които незнаят това е пак на Уидър).
Какво ви минават през главата такива идеи,като насипен от чували от нечий гараж примерно. :shock:
аз си пия на Оптмум и сам много доволен,а тея които си купуват насипно добавки са яките балами
19.04.06
22:15
Стига спорихте за глупости, иначе ще заключа. Вижте пак мнението на a8n и се замислете!