09.04.06
03:34
търсех из нета ама нищо не намерих надявам се да ми кажете каква всъщност е разликата между тези pak stak stak-2 и m-stak?и кое в крайна сметка да взема :roll: нека сподели някои ако е взимал един от всичките тези “пакове” какъв е бил ефекта :!:в кои от тези “пакове” имаше прохормони и в кой не :?: и последно в “пак”-а които има прохормони има ли нещо за подтискане/блок. на естрогена?
09.04.06
09:52
Значи:
Анимал Пак - витамини и минерали - нищо повече
Анимал М-Стак - вещества от групата на флавоните - дават да тялото способност да усвоява повече протеин
Анимал Стак - съдържа прохормони и може да има вредни ефекти, върху хорм. баланс малко ме съмнява да влияе
Анимал Стак2 - легалната алтернатива на Стак, не е ефикасна колкото другия
Първото не го вземай. Може да си вземеш Universal Daily Formula за 23 лева 100 таблетки, да си вземаш по 2 на ден и си готов.
Второто е боклук. Пил съм го, както и още 5-6 човека тук - нито един доволен. Тогава дадох над 100 кинта за протеин и нищо не качих .. все едно не само че не действа, ами и обратно влияе.
Стакът е ефективен и резултат ще има 100%, но има прохормони и се досещаш за какво става дума.
За Стак2 нямам мнение.
09.04.06
18:54
Които взима Анимал пак да не се лъже да го взима на гладно,като обикновенни витамини.Това са витамини в животинска доза и може да си докара язва.Винаги след ядене.
Това го знам от Недик :wink: Каза го тая събота.
колебая се м/у стак и стак-2 но сигурно ще взема стак-2 щото с тия прохормони в първия стак :evil: .....мислех да взема м-стак още миналия ден но след като написахте че нямало никакъв ефект......а някои пробвал ли е стак2 :?:
[quote author=“manson”]Значи:
Анимал Пак - витамини и минерали - нищо повече
Анимал М-Стак - вещества от групата на флавоните - дават да тялото способност да усвоява повече протеин
Анимал Стак - съдържа прохормони и може да има вредни ефекти, върху хорм. баланс малко ме съмнява да влияе
Анимал Стак2 - легалната алтернатива на Стак, не е ефикасна колкото другия
Първото не го вземай. Може да си вземеш Universal Daily Formula за 23 лева 100 таблетки, да си вземаш по 2 на ден и си готов.
Второто е боклук. Пил съм го, както и още 5-6 човека тук - нито един доволен. Тогава дадох над 100 кинта за протеин и нищо не качих .. все едно не само че не действа, ами и обратно влияе.
Стакът е ефективен и резултат ще има 100%, но има прохормони и се досещаш за какво става дума.
За Стак2 нямам мнение.
пич, ако не те затруднява ще кажеш ли нещо повече за тия прохормони какво представляват и как влияят ?
а въпросния стак може ли да се намери някъде и ако може къде ?
парите не са проблем
10.04.06
18:41
Прохормоните имат същите странични ефекти,като на стероидите,но по слабо изразени.В много страни това е допинг,но не и в САЩ.Американците са ги измислили,като легален допинг. :wink:
10.04.06
18:43
Ами той колегата ти каза вече. От няколко месеца май е спрян от производство и трудно се намира. Може би Animal може да намери. Пиши му ЛС, ако се решиш :D
http://www.affordablesupplements.com/animal_cuts_ephedra_free.asp
Тук има линкове към стак и стак2 и е обяснено,също и за други продукти на юнивърсъл.
Анимал Стак -горе доло колко струва това
и на 17 годишни препоръчвате ли го ?
освн язвата др можели да се поучи ?
[quote author=“Size”]Около 100 лева на месец.
скъпо е ма се пак Недик каза 4е трабва само 2 пъи в годината да се приема по 30 дена
10.04.06
23:42
Това го каза за Анимал пак,а не за стака.
[quote author=“manson”]Ами той колегата ти каза вече. От няколко месеца май е спрян от производство и трудно се намира. Може би Animal може да намери. Пиши му ЛС, ако се решиш :D
Няма да може отдавна му писах ходих до магазина в пловдив от кадето тои се е зел Стака и няма вече свършен е :-( !!!
казано от Ради Хаджирадев на 10.04.06, 18:43:
Ами той колегата ти каза вече. От няколко месеца май е спрян от производство и
се намира. Може би Animal може да намери. Пиши му ЛС, ако се решиш :D
...
na4enae6 sam ,,iskam da ka4a malko kilogrami..imam animal stak2 .nitrih,,,,ne6to da mi predlo6ite ,moga li da gi smesvam i dvete da piq nqma li da stanat mnogo hapove….
казано от cezar_86 на 13.10.09, 16:40:
казано от Ради Хаджирадев на 10.04.06, 18:43:
Ами той колегата ти каза вече. От няколко месеца май е спрян от производство и
се намира. Може би Animal може да намери. Пиши му ЛС, ако се решиш :D...
na4enae6 sam ,,iskam da ka4a malko kilogrami..imam animal stak2 .nitrih,,,,ne6to da mi predlo6ite ,moga li da gi smesvam i dvete da piq nqma li da stanat mnogo hapove….
Ами предлагам ти - продай ги и си закупи храна, много месо, яйца .. и т.н.
Тези добавки са за хора със стаж, което при теб отсъства. Прогреса ще ти е един и същ и с тях и без тях.