09.04.06
16:46
Ставам в 5.30 и веднага пия сурватъчен протеин
В 6.00 Закусвам - 100 гр овесени ядки с едно кисело мляко -високомаслено
Към 7 и 30 часа пия Про голд
Към 10 ч изяждам Opti-Pro Meal Bar (това видях има и протеин и въглехидрати и струва 2.50 тук http://www.power-beauty.com/)
В 12 часа тука нз пак ли това барче или мляко....
В 2 ч-имам обяд на работа -хапвам доста бял ориз (нз колко точно) и едно 100 гр. кюфте
В 4 ч - пия едно кисело мляко
В 5 ч -значи това е 1ч и 30 мин преди трен-Сурватъчен протеин,кисело мляко,банан
В 6ч (това е 30 мин преди трен) Пия 5 гр креатин ,разтворен в вода с глюкоза
В 6.30-трен,продължава до 7.30-Веднага след трен 5 гр креатин,глюкоза и гейнър-Universal Mega Mass 3000
8 ч-Пия Сурватъчен протеин
9ч-някакъв плод(ябълка) и кисело мляко (ниско маслено)
11 ч(тогава лягам)-Пия Про голд
Отделно през деня взимам и обикновенни витамини.Има ли грешки или пропуски?Аз съм 60 килограма/175 см /19 год
прекалено много добавки ползваш ....по-добре го раздай на храна ....вкарай белтъци извара пилешко ....след тренировката ти яденето ти е прекалено бедно
[quote author=“DOUBLE_B”]прекалено много добавки ползваш ....по-добре го раздай на храна ....вкарай белтъци извара пилешко ....след тренировката ти яденето ти е прекалено бедно
Яденето не мога да го увелича заради това че съм на работа-а иначе след тренировка какво да ям-салати?
естествено салати по всяко време може
само че те съветвам да махнеш про голда преди лягане защото той си е чист ГЕЙнър, а преди лягане не ти трябват въглехидрати, по-добре го замести с яйчни белтъци (5-6) и малко извара
10.04.06
19:22
Каде ти е месото?Може да намалиш малко добавките пак яж повече месо.И бананите ги яж след тренировка не преди нея тогава ще има по голяма полза от тях. :)
ПО ЗДРАВИ