Станазозол

Темата е заключена.

09.04.06
17:13

Искам да попитам дали мога да направя този цикъл със стазозолол:
1 седмица 20
2 седмица 30
3 седмица 40
4 седмица 50
5 седмица 50
6 седмица 50
7 седмица 30
8 седмица 20
и искам да питам дали по 50 мг на ден е добра като пише, че дозите при мъжете са  от 15 до 25 мг на ден
Аз съм на 23 години, тренирам от 3 години, за пръв път ще взимам стероиди

09.04.06
18:35

http://roids.hit.bg/bulgarian/products/stanazolol.htm

ето  :D
успех

09.04.06
19:08

Добре това какво означава се максималното количество което мога да зимам на ден е по 30мг на ден ли?

09.04.06
20:27

6 седмици по 40 мг ако имаш повечко парички по 50мг на ден без пирамиди по чуждестранните форуми които изчетох(по съвет на Pc_genius) никъде не правят пирамиди на оралните стероиди!Не ги слушай такива че 25мг може макс да се пие това са глупости!forums.steroids.com там има супер много теми на хора от цял свят квото се сетиш за химиите го пише там....успех

09.04.06
22:32

мерси много ще прочета и ще проуча:)

09.04.06
23:35

[quote author=“fe2_vanio”]никъде не правят пирамиди на оралните стероиди!Не ги слушай такива че 25мг може макс да се пие това са глупости!forums.steroids.com там има супер много теми на хора от цял свят квото се сетиш за химиите го пише там....успех

Не съм сигурен! Айде за Станазозола и други слабовати може и да е така,  но я прбвай метана без пирамида, да видим, как ще си върнеш нивата на хормоните.

09.04.06
23:46

[quote author=“GAINER”][quote author=“fe2_vanio”]никъде не правят пирамиди на оралните стероиди!Не ги слушай такива че 25мг може макс да се пие това са глупости!forums.steroids.com там има супер много теми на хора от цял свят квото се сетиш за химиите го пише там....успех

Не съм сигурен! Айде за Станазозола и други слабовати може и да е така,  но я прбвай метана без пирамида, да видим, как ще си върнеш нивата на хормоните.

Кажи ни какво общо има пирамидата с метан и връщането на нивата на хормоните, че ми стана интересно :lol: !

09.04.06
23:51

[quote author=“Pc_genius”][quote author=“GAINER”][quote author=“fe2_vanio”]никъде не правят пирамиди на оралните стероиди!Не ги слушай такива че 25мг може макс да се пие това са глупости!forums.steroids.com там има супер много теми на хора от цял свят квото се сетиш за химиите го пише там....успех

Кажи ни какво общо има пирамидата с метан и връщането на нивата на хормоните, че ми стана интересно :lol: !

Ами много общо има!ама ти само простотии пишеш по форума!Много ясно че като си на 30 мг метан и като го спреш, се едно нивото ти на тестостерон прави огромен скок!А ако намалиш плавно нивото също се снижава плавно и може да избегнеш доста проблеми!

09.04.06
23:56

[quote author=“DarkWolf”]Ами много общо има!ама ти само простотии пишеш по форума!Много ясно че като си на 30 мг метан и като го спреш, се едно нивото ти на тестостерон прави огромен скок!А ако намалиш плавно нивото също се снижава плавно и може да избегнеш доста проблеми!

Моето момче, ти незнаеш какво говориш :lol: ! И нищо, ама нищичко не разбираш от стероиди :wink: !
Никакви проблеми не се избягват при плавно намаляване на дозите - само си губиш времето и “медикаментите”! Това няма как да го разбереш, защото просто не познаваш механизмите, по които действа организма, когато му се вкарват силни андрогени отвън!

10.04.06
00:07

абе незнам! Все си мисля, че въобще няма да е лоши да боцнеш 2-3пъти Прегнил накрая, че.... :?

10.04.06
00:11

не казахте дали схемата е добра:)

10.04.06
00:19

[quote author=“Pc_genius”][quote author=“DarkWolf”]Ами много общо има!ама ти само простотии пишеш по форума!Много ясно че като си на 30 мг метан и като го спреш, се едно нивото ти на тестостерон прави огромен скок!А ако намалиш плавно нивото също се снижава плавно и може да избегнеш доста проблеми!

Моето момче, ти незнаеш какво говориш :lol: ! И нищо, ама нищичко не разбираш от стероиди :wink: !
Никакви проблеми не се избягват при плавно намаляване на дозите - само си губиш времето и “медикаментите”! Това няма как да го разбереш, защото просто не познаваш механизмите, по които действа организма, когато му се вкарват силни андрогени отвън!

Доста повече съм чел от тебе и съм обсъждал темата от тебе!И съм убеден в това което говоря,за разлика от тебе които дрънка простотии!
И междо другото може да се задържи на един стероид да кажем Метан в продалжение на няколко седмици една и съща доза но това е за кратко 5-6 седмици,след което се продалжава с друг,например Дека!И така се прави с цел въртене на много стероиди в един цикъл като междо стероидите и вземането им има приемственост!Такива цикли обикновено са с оща продалжителност по 10-12 седмици!
А за кратки цикли от сорта на 7-8 седмици се прави пирамида!
И пак казвам при една доза от сорта на 30 мг Метан и при евентуално спиране изведнъж се получва рязак спад на нивото на тестостерон в организнам!Ако си малоумен да ти го напиша с големи букви!
Даже сега като гледам с метана е тапо да се направи така защото е непрвилно,както каза GAINER това с задържането става за леки стеориди само като Оксан-дролон да кажем!

[quote author=“Bobaka”]Искам да попитам дали мога да направя този цикъл със стазозолол:
1 седмица 20
2 седмица 30
3 седмица 40
4 седмица 50
5 седмица 50
6 седмица 50
7 седмица 30
8 седмица 20
и искам да питам дали по 50 мг на ден е добра като пише, че дозите при мъжете са  от 15 до 25 мг на ден

Прекалено са големи дозите,рецепторите ти са чисти и от по малки дози би могал да постигнеш добри резултати!

Не пускай поредни постове моля !!! Ако имаш да добавиш нещо използвай бутона “промени” !!! Обединих ти поста
DJGorgio-Astor

10.04.06
00:25

[quote author=“Bobaka”]Искам да попитам дали мога да направя този цикъл със стазозолол:
1 седмица 20
2 седмица 30
3 седмица 40
4 седмица 50
5 седмица 50
6 седмица 50
7 седмица 30
8 седмица 20

тва ли е най-добрия орален стероид ?

10.04.06
00:28

ето нова система кажете дали тя е добра?
1 седмица 20
2 седмица 40
3 седмица 50
4 седмица 50
5 седмица 50
6 седмица 50
7 седмица 40
8 седмица 30

10.04.06
00:31

[quote author=“bluefan_”][quote author=“Bobaka”]Искам да попитам дали мога да направя този цикъл със стазозолол:
1 седмица 20
2 седмица 30
3 седмица 40
4 седмица 50
5 седмица 50
6 седмица 50
7 седмица 30
8 седмица 20

Това е стероид които се ползва ПРЕДИМНО в цикли за релеф!Никои не е казал че е наи добар!

Bobaka:
Казах ти че е много ти сложи още повече!човек намали ги тез дози с по 10 мг!Ще е същия ефекта,така само си усложняваш живота по нататак!

10.04.06
00:35

Това е стероид които се ползва ПРЕДИМНО в цикли за релеф!Никои не е казал че е наи добар!

абе  друго имах предвид.
Понеже цената му е 3 пъти колкото метана примерно значи ли това,че и качеството е такова ?
То е ясно,че няма едно мнение за това кое Дъ БЕСТ.

10.04.06
00:41

[quote author=“bluefan_”]тва ли е най-добрия орален стероид ?

абе  друго имах предвид.
Понеже цената му е 3 пъти колкото метана примерно значи ли това,че и качеството е такова ?
То е ясно,че няма едно мнение за това кое Дъ БЕСТ.

Виж братле по принцип стероидите дето са за релеф поне аз така съм забелязал от сорта на Примоболан,Станазолол и т.н. са по скапи от тези за маса като метан и т.н.!
Може би защото да кажем Станазолол-а е по безвреден!
Не съм убеден!Но до известна степен колкото по безвреден е даден стероид толкова по скъпо струва тои!
Типичен пример е Анавара!

10.04.06
00:41

1 седмица по 20мг
2 седмица по 20мг
3 седмица по 30мг
4 седмица по 40мг
5 седмица по 40мг
6 седмица по 30мг
7 седмица по 30мг
8 седмица по 20мг
значи това е окончателното:)
кажи дали е добре:)

10.04.06
00:44

[quote author=“Bobaka”]1 седмица по 20мг
2 седмица по 20мг
3 седмица по 30мг
4 седмица по 40мг
5 седмица по 40мг
6 седмица по 30мг
7 седмица по 30мг
8 седмица по 20мг
значи това е окончателното:)
кажи дали е добре:)

Малко досадно ама що не го напраивш така
1 седмица по 15мг
2 седмица по 20мг
3 седмица по 25мг
4 седмица по 30мг
5 седмица по 25мг
6 седмица по 20мг
7 седмица по 15 мг
8 седмица по 10 мг

Така ще излезеш много добре от цикъла!И го съчетаи с нещо друго по добре, и бтв внимаваи с диетата щото при Станазолол-а е много важна и тя!

10.04.06
00:47

ок мерси дано да има ефект:)

10.04.06
00:55

е може би си прав, но аз съм чувал, че от станозолола се и качвало също така.
Метан съм взимал на няколко пъти,но спря да ми действа след втория понеже нямаше голяма разлика в дозите.Карах полека.
Сега от 2 години нищо не съм взимал и се чудя какво да избера и за тва питам.
Гледам тия бритиш драгун имат някакви интересни препарати като тоя например

http://www.anabolibg.com/britishdragon/index.php?page=products&id=6

и понеже цената е доста по-висока от другите по-масови орални стероиди и ми стана интересно

10.04.06
00:59

това това също

http://www.anabolibg.com/britishdragon/index.php?page=products&id=3

бтв тая съставка Methandienone не е ли същата като при метана и напото ?
или се бъркам

10.04.06
01:09

[quote author=“DarkWolf”][quote author=“Pc_genius”][quote author=“DarkWolf”]Ами много общо има!ама ти само простотии пишеш по форума!Много ясно че като си на 30 мг метан и като го спреш, се едно нивото ти на тестостерон прави огромен скок!А ако намалиш плавно нивото също се снижава плавно и може да избегнеш доста проблеми!

Доста повече съм чел от тебе и съм обсъждал темата от тебе!И съм убеден в това което говоря,за разлика от тебе които дрънка простотии!
И междо другото може да се задържи на един стероид да кажем Метан в продалжение на няколко седмици една и съща доза но това е за кратко 5-6 седмици,след което се продалжава с друг,например Дека!И така се прави с цел въртене на много стероиди в един цикъл като междо стероидите и вземането им има приемственост!Такива цикли обикновено са с оща продалжителност по 10-12 седмици!
А за кратки цикли от сорта на 7-8 седмици се прави пирамида!
И пак казвам при една доза от сорта на 30 мг Метан и при евентуално спиране изведнъж се получва рязак спад на нивото на тестостерон в организнам!Ако си малоумен да ти го напиша с големи букви!
Даже сега като гледам с метана е тапо да се направи така защото е непрвилно,както каза GAINER това с задържането става за леки стеориди само като Оксан-дролон да кажем!

————Цензура—-

10.04.06
03:54

Един тъп въпрос:
от вчера почнах клена и ако го комбинирам с това за 1 месец ще има ли ефект(уф че банално), също така колко кинти трябват за тоя станазолол за 4 седмици...

10.04.06
09:09

[quote author=“bluefan_”]е може би си прав, но аз съм чувал, че от станозолола се и качвало също така.
Метан съм взимал на няколко пъти,но спря да ми действа след втория понеже нямаше голяма разлика в дозите.Карах полека.
Сега от 2 години нищо не съм взимал и се чудя какво да избера и за тва питам.
Гледам тия бритиш драгун имат някакви интересни препарати като тоя например

http://www.anabolibg.com/britishdragon/index.php?page=products&id=6

и понеже цената е доста по-висока от другите по-масови орални стероиди и ми стана интересно

За съжаление все още само British Dragon произвеждат орален Примобилан (Methenolone Acetate) под името Primobol! Нямам идея защо, но е спрян от производство през 1993! Ако прочетеш по западните и американските форуми, ще видиш, че това е един от стероидите, които най-много липсват на хората! Това е много мек стероид, след който много се запазва! И аз имам намерението да дам тия 300лв. за Примобола, но не знам до колко ще бъде оригинален. Имам намерението да го комбинирам с Stanabol пак на бритиш драгон http://www.anabolibg.com/britishdragon/index.php?page=products&id=7

11.04.06
14:42

[quote author=“mastiva”]на British dragon-станабола колко хапчета са в опаковка???че са по 10 мг разбрах ама не се вийда броиката на хапчетата

Станабола на BD е в две разфасовки: 10мг/500таблетки и 50мг/100тблетки!

11.04.06
15:33

[quote author=“GAINER”][quote author=“mastiva”]на British dragon-станабола колко хапчета са в опаковка???че са по 10 мг разбрах ама не се вийда броиката на хапчетата

изобщо не си прав има 100таблетки по 10мг
http://www.anabolibg.com/britishdragon/index.php?page=products&id=7

11.04.06
16:25

Незная за първи цикъл колко мислите, че е удачно да се гълта, но аз смятам да пия първите 10 дни по 5мг. и после 20 дни по 10мг. Не съм взимал химия от 6 години и рецепторите са ми чисти (незадръстени). Според мен по-голямо количество Станозолол просто ще бъде изхвърлено от организма без да е усвоено. Най-важен е хранителния режим, после тренировката и накрая химията.

12.04.06
14:50

[quote author=“Bobaka”][quote author=“GAINER”][quote author=“mastiva”]на British dragon-станабола колко хапчета са в опаковка???че са по 10 мг разбрах ама не се вийда броиката на хапчетата

изобщо не си прав има 100таблетки по 10мг
http://www.anabolibg.com/britishdragon/index.php?page=products&id=7

Къде, извинявай, виде некъде там в линка, който си дал да пише колко са таблетките?! И кво ми я даваш тази фалшива БГ страница за пример! Влез в истинслия им сайт и чети.

12.04.06
15:12

Ето ти от официалната страница щом толкова не вярваш, надявам се да можеш да четеш на английски!
Presentation:
10 mg tablets are yellow squares, with “10” imprinted on one side and “BD” separated by a score imprinted on the reverse, sealed in foil pouches of 100 tablets

13.04.06
09:16

[quote author=“Bobaka”]Ето ти от официалната страница щом толкова не вярваш, надявам се да можеш да четеш на английски!
Presentation:
10 mg tablets are yellow squares, with “10” imprinted on one side and “BD” separated by a score imprinted on the reverse, sealed in foil pouches of 100 tablets

Реагирах така, защото твоите думи бяха :

[quote author=“Bobaka”]изобщо не си прав има 100таблетки по 10мг

А истината е, че има И по 100 И по 500.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1