02.04.06
21:24
кажете нещо повече за този протеин, знам че се састои от млечно яйчен и растителен протеин, и дали тази комбинация е добра или по добре да се насоча кам някои друг български продукт ? :D
след мълвата със фирмата нитрум не бих им се доверил пък и смятам че голд90 и суроватъчния имат по високо действвие.абе като цяло тая фирма не е читава.ако искаш резултати-чуждите фирми,поне не лъжат за състава!
02.04.06
21:47
пил съм го.нямаше видими резултати.пробвай друг продукт по-добре.суроватката на нутрим е по-добрия варинт.
02.04.06
21:50
Също съм го пил. Ефектът, който усетих първия път беше явно от трибулуса - досеащте се какво имам предвид. Втория път пък абсолютно никакъв ефект нямаше. На тази ниска цена не може да има млечно-яйчен протеин вътре. Може би е пълен с въглехидрати - добре е да го имаш предвид. Аз не бих го избрал.
10.04.06
00:05
При мен имаше голям видим ефект от hi fit на Нутрим - яко пъпки :)
10.04.06
00:26
[quote author=“schwarzenegger”]При мен имаше голям видим ефект от hi fit на Нутрим - яко пъпки :)
ти на колко години си?
Не знам какъв ефект от трибулуса може да си усетил :lol: , но хората си пишат , че съдържа 250мг екстракт от тр. на 100гр продукт и ако това е вярно, в което аз лично се съмнявам, с 250мг на ден ( и то ако пиеш всеки ден по 100гр протеин) при положение , че дозата е 1000-1500мг обясни ми какво си усетил :wink:
П.П. Аз това го усещам всяка сутрин и вечер без да пия протеините на нутрим :) .
10.04.06
13:03
Знам че дозата е малка обаче аз ти казвам какво усещах - секс секс секс и пак секс .. само това ми беше в главата, на училище се побърквах .. като го свърших там след 20 дена за няколко дена се оправиха нещата ..
Абе как може да го съветвате да купува поредния боклук на нутрим кои знае Хаи Фита може и да няма 30гр. прот на 100гр. според мен на нутрим не земаи нищо !!!
Я ми кажи кой го съветва да го купува , че нещо явно недовиждам :wink: .
10.04.06
15:29
[quote author=“manson”]Знам че дозата е малка обаче аз ти казвам какво усещах - секс секс секс и пак секс .. само това ми беше в главата, на училище се побърквах .. като го свърших там след 20 дена за няколко дена се оправиха нещата ..
И при мен имаш нещо такова , ама аз го пих преди 7 години :wink: може би тогава е бил по-добър.
Не защитавам Нутрим, но ти откъде си сигурен в това което пишеш?
10.04.06
17:00
Аз също съм пил Хай Фит и либидото ми беше на 120%, може да съдържа трибулус, но като протеин не го бива тъй че си вземи друго.