Hi Fit на нутрим

02.04.06
21:24

кажете нещо повече за този протеин, знам че се састои от млечно яйчен и растителен протеин, и дали тази комбинация е добра или по добре да се насоча кам някои друг български продукт ? :D

02.04.06
21:36

след мълвата със фирмата нитрум не бих им се доверил пък и смятам че голд90 и суроватъчния имат по високо действвие.абе като цяло тая фирма не е читава.ако искаш резултати-чуждите фирми,поне не лъжат за състава!

RE

02.04.06
21:47

пил съм го.нямаше видими резултати.пробвай друг продукт по-добре.суроватката на нутрим е по-добрия варинт.

Също съм го пил. Ефектът, който усетих първия път беше явно от трибулуса - досеащте се какво имам предвид. Втория път пък абсолютно никакъв ефект нямаше. На тази ниска цена не може да има млечно-яйчен протеин вътре. Може би е пълен с въглехидрати - добре е да го имаш предвид. Аз не бих го избрал.

10.04.06
00:05

При мен имаше голям видим ефект от hi fit на Нутрим - яко пъпки :)

EN

10.04.06
00:26

[quote author=“schwarzenegger”]При мен имаше голям видим ефект от hi fit на Нутрим - яко пъпки :)

ти на колко години си?

10.04.06
09:53

[quote author=“manson”]Също съм го пил. Ефектът, който усетих първия път беше явно от трибулуса - досеащте се какво имам предвид. Втория път пък абсолютно никакъв ефект нямаше. На тази ниска цена не може да има млечно-яйчен протеин вътре. Може би е пълен с въглехидрати - добре е да го имаш предвид. Аз не бих го избрал.

Не знам какъв ефект от трибулуса може да си усетил :lol: , но хората си пишат , че съдържа 250мг екстракт от тр. на 100гр продукт и ако това е вярно, в което аз лично се съмнявам, с 250мг на ден ( и то ако пиеш всеки ден по 100гр протеин)  при положение , че дозата е 1000-1500мг  обясни ми какво си усетил  :wink:

П.П. Аз това го усещам всяка сутрин и вечер без да пия протеините на нутрим :) .

Знам че дозата е малка обаче аз ти казвам какво усещах - секс секс секс и пак секс .. само това ми беше в главата, на училище се побърквах .. като го свърших там след 20 дена за няколко дена се оправиха нещата ..

10.04.06
15:01

Абе как може да го съветвате да купува поредния боклук на нутрим кои знае Хаи Фита може и да няма 30гр. прот на 100гр.  според мен на нутрим не земаи нищо !!!

10.04.06
15:23

[quote author=“Kang”]Абе как може да го съветвате да купува поредния боклук на нутрим кои знае Хаи Фита може и да няма 30гр. прот на 100гр.  според мен на нутрим не земаи нищо !!!

Я ми кажи кой го съветва да го купува , че нещо явно недовиждам :wink: .

RE

10.04.06
15:29

[quote author=“manson”]Знам че дозата е малка обаче аз ти казвам какво усещах - секс секс секс и пак секс .. само това ми беше в главата, на училище се побърквах .. като го свърших там след 20 дена за няколко дена се оправиха нещата ..

И при мен имаш нещо такова , ама аз го пих преди 7 години :wink: може би тогава е бил по-добър.

10.04.06
15:34

[quote author=“GoPeee”]...чуждите фирми,поне не лъжат за състава!

Не защитавам Нутрим, но ти откъде си сигурен в това което пишеш?

NE

10.04.06
17:00

Аз също съм пил Хай Фит и либидото ми беше на 120%, може да съдържа трибулус, но като протеин не го бива тъй че си вземи друго.

11.04.06
00:38

Сорри но много бързах и съм написал мнението по хавата си  пак се извинявам :-( !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1