10.04.06
00:32
кажете кой според вас е най-компетентен на тема стероиди.
Имам предвид някой културист или друг,човек който срещу заплащане да ми направи програма за цикъл,хранителен режим и т.н.
Не,че в нета няма компетентни,но на живо и профеионално си е друго.
чувал съм,че недик много разбирал ама тоя е много ХАРД май...
крика също е икона в тази област ъ)))
Мерси
и двамата са назобани идеоти - ще ме извиняваш!
Тези само зобят, те за схема за хранене и тренирофки, и режим не стават!
Няма да са ти от голяма полза!
[quote author=“DarkWolf”]и двамата са назобани идеоти - ще ме извиняваш!
Тези само зобят, те за схема за хранене и тренирофки, и режим не стават!
Няма да са ти от голяма полза!
знам за тва искам някой дето наистина разбира...тия не мислят за собствения си организъм пък кво остава за някой друг.
абе аз ако става на въпрос познавам много зобачи от залата и т.н ама те са прекалено крайни и полза няма.
като питах кво да зоба за първи път преди 4 години ми предложиха анаполон...добре,че предпочетох метан хаха -)
[quote author=“bluefan_”]като питах кво да зоба за първи път преди 4 години ми предложиха анаполон...добре,че предпочетох метан хаха -)
И какво му е доброто! Метана с нищо не е по-добър от оксито :wink: !
Пиши на кирилица !!!! Прочети и спазвай правилата на форума !!! Преведох ти поста , но другите на латиница ще ги трия без предупреждение !!!!
DJGorgio-Astor
По темата, според мен, Недик би свършил работа, защото е бил съзтезател по културизм. Минал е през диетите, вярно говори много глупости, но понякога казва и умни неща. А ако ходиш към дианабат, в неговата зала има и други инструктори, като Ачо къде се снима в клиповете на Азис, не е нужно точно при Недик =). А Крика незнам да има някакви постижения в тая среда...