09.04.06
22:48
Тренирам от 6 месеца, плочки няма :). Висок съм 183см, тежа 64-5кг. Корем тренирам понеделник и петък, вдигане на краката 3 серии по 20, и обикновенни преси на столче 3 серии по 30, слаб съм като цяло, не мисля че имам някакви мазнини около корема?
Еми нямаш изградени мускули още. Прави по 10 - 12 повторения за корем, с тежест. Между другото, трябват ти още минимум 15 - 20 кила на този ръст, рано ти е да се тревожиш за плочките ;)
10.04.06
16:51
като вдигаш краката стисни един дъмбел 10 кг между краката, и прави по 12-15 повторения.Същото важи и за пресите на столче - ти трябва да изградиш тия мускули, докато някои хора като мен например трябва да ги изчистят с повече повторения и хранителни режими
Не виждам как ще си повдигне краката с 10кг. Но наистина трябва да добавяш тежест и на повдигането и на пресите, може да ги правиш и със извивки.
10.04.06
20:16
е, казах го ориентировъчно, аз мога и с 15 кг :) + това като е толкова лек и краката му са леки и му трябва по -голяма тежест да добавя
Мазнини, това ми е непозната дума, никога не съм имал мазнини, по корема нямам никакви мазнини, просто нямам плочки, значи трябва да правя с тежести корема?
За тия данни на тебе не само мазнини ,но и мускулите ти ги няма.За това прави повече базови упражнения,като,тяга клек и т.н.От тях просто няма начин да не ти се развие корема.А за дообработкатаПетко ти е дал доста точно нещата ,да не се повтаряме
[quote author=“blink”]Мазнини, това ми е непозната дума, никога не съм имал мазнини, по корема нямам никакви мазнини, просто нямам плочки, значи трябва да правя с тежести корема?
За предпочитане е да хванеш няква тежест и да я държиш зад главата,просто разликата дали ще е зад главата или ще сложиш тежеста въху гърдите е огромна.Ако искаш пробвай по двата начина и ще видиш колко голяма е разликата :wink:
Е кой е казал, че имаш мазнини, не разбирам :?: , хората казват , че ти трябва мускулна маса :wink: .