24.03.06
20:37
Въпроса ми е как и по точно какво води до появата на стрии? От вова което съм чувал е супер гадно да ги имаш, и не искам при мен да се получи този ефект.
Еми зависи от много работи , по принцип се води че е разкъсване на кожава , като ти нараства примерно ръката много бързо и койата се къса.Има някакви кремчета които предпазват май , не сам сигурен.До колкото ми е известно стрии се поличават в повечето сличеи като зимаш забранени сиплименти.Но главната причина е разка примяна в теглото(размера)
24.03.06
20:51
Еми аз рязка промяна в теглото нямам и не взимам някакви такива боклуци, надявам се да не ми се появяват тия... :)
Гена играе голяма роля също, както ти е писано, ако ти е писано да имаш и да се спукаш от козметика резултата няма да е голям.
Пък и да имаш, голям праз...
25.03.06
11:19
Зависи и от типа на кожата.Има хора с разтеглива кожа,мазна ,която както и да се разтяга не се образуват сртии.
Стрии се получават при разтягане на кожата - и при бързо качване, така и при отслабване.
Редовно се гледайте в огледалото, хем ще се нахъсвате допълнително!
Ползвй някакав лосион за тяло, да ти хидратира кожата.
10.04.06
20:47
[quote author=“lunohoda”]Стрии се получават при разтягане на кожата - и при бързо качване, така и при отслабване.
Редовно се гледайте в огледалото, хем ще се нахъсвате допълнително!
Ползвй някакав лосион за тяло, да ти хидратира кожата.
Я прочетете тва и пак си говорете
http://www.bb-team.org/articles/000479.php
07.05.06
17:31
a ima li na4in da se predotvrati poqvqvaneto.Az se nacepih na bicepsite ot kreatina i e malko gadno no pri pretovarvane moje li da se scepi pak :))
Ред: Петко К
Пиши на кирилица!