07.02.22
16:00
Днес си направих кефа с няколко километра интензивно щъкане, няма да тренирам, че като се прибрах, си хапнах.
- кафе с мляко
- сандвич с печен врат и горчица
- 40-50г лимонов профитерол от лидл, дори не съм погледнала състава още, ама какъвто и да е - това е мнооого вкусно ?
- довечера ще правя пица с пиле и моцарела
Много се вълнувам, защото шефката ми се нави да ме освободят по взаимно съгласие, вместо с месец предизвестие или плащане на неустойки. Сега ще имам цял месец за себе си и важните неща, които съм набутала в килера покрай тия неприятни смени. Йей. ?? ????
Много ме радва Лидл с тия пудрено-розови лалета. Обожаю. ?
08.02.22
13:10
08/02/2022
От 2:30 нататък не спах - събудих се и от синусите/носа ми се стече към гърлото огромен, ама огромен, плътен съсирек и аз нали съм си себе си... притесних се малко. :D Реших да го игнорирам засега и ако пак се случи, тогава да разсъждавам и да търся мнение на лекар.
Доста обикаляне пак днес, доста чистене из вкъщи и по двора, 20 минути интервално кардио с много щадене + 20 минути разтяжки, довечера мисля и едно пазаруване да си стегна, че нямам препарати. Напоследък всичко чистя и мия с продуктите на Фрош и ги намирам за доста приемливи - нищо не ме сърби, нищо не ми изсъхва и дишам спокойно над тях. Освен това те задължават да чистиш редовно, щото ако освиниш, просто няма да свършат кой знае каква работа може би. :D
- кафе с мляко
- половин ред шоколад Гайо - черен, с чили; фабриката им е на 200м от нас, един път не съм влязла да си напазарувам от там, все от магазините ги взимам
- 150мл кефир
- цял джолан в гърне с билки и вино, зеленчуци
09.02.22
15:56
Айде край, безработна съм до средата на март. ? Не очаквах да ми стане мъчно, още по-малко очаквах да получа такъв фийдбек от мениджмънт и колеги. ? такова изпращане не бях има̀ла. ☺️ Ама готина съм, какво да правим сега. ?
- кафе с мляко
- един бърз сандвич от една филия, домашен суджук, кашкавал и домат
- от прасето в гърне, шопска салата с овче сирене
- вода, чай, вода, чай…
- за вечеря - зелена салата със семена, кълнове и лимоново-таханов дресинг
Сега ще дремна доволно, няма да тренирам, че съм смазана. ? После ей тъй: