10.04.06
02:59
здр на всички, много добро форумче надявам се занапред да намирам тук отговорите на мои вапроси..
сега мисля да направя една система 100 метана +10 омнадрена обаче структурата ми на тялото е такава че много лесно качвам мазнина и се притеснявам за появяване на гинекомастия или както се казва ароматизация, някои знае ли някакъв медикамент с който по време или след цикала да се избегне гинекомастията...да и искам да попитам също така в бургас от каде мога да си купя amino2700 na jk nutrition,отдавна небях си купувал такива и последния път бях ги взел от Спортен свят(геиката) но вече няма там такива...някои знае ли от къде
за да се предпазиш от гинекомастия се взима тамоксифен. ако в спортният свят няма JK значи в Бургас няма никаде,защото в Бургас само там продават техните продукти.аре по-здрави
Да да тука в софиа има във някои аптеки даже!И в Бургас като бях съм виждал в аптеките просто трая да походиш!Има една малко е пенсионерска аптеката пада се зад Новата Поща ама не таз дето е срещу нея а в една пресечка там!И имаше разни добавки!ПОВТАРЯМ ДОБАВКИ НЯКОИ ДА НЕ КАЖЕ чЕ РЕКЛАМИРАМ МЕСТА ЗА ПРОДАЖБА НА ЗОБ!
ае на какви цени е този тамоксифен за блистер питам и по колко се пие на ден!Просто ми стана интересно!
да и за това питам