28.02.06
21:53
как по калко и с каво помага аз доколкото знам отваря дихателните пътища какво помага това за чистене и още нещо от два дена пия лкарнитин днеска играх футбол и не спрях да тичам цял мач бях като някаква машина :lol: дали от него или просто си ми е било такъв ден
внимавайте къде пускате темите си! Спазвайте правилата на форума! Благодаря за вниманието!
Йода
01.03.06
12:24
За кленбутерола какво муе деиствието - дигати температурата на цялото тяло,давати повече въздох което помага при кардио тренирофките,вазможное да почнат дате болат бъбреците от него много хора познавам които са го ползвали и са се оплаквали от това и аз сам един от тези та ако се случи това просто го спри.Но невиждам кво толква трябва дасе тровиш с тоя кленбутерол като пиеш Л-карнитин.
Един приятел беше близо 100 кила и вика абе тряя да направа нещо неможе да сам толкова дебел и са посаветва сас един човек който е вещт по тея неща и тои му препоръча Клемботерол та пита ще има ли някакви странични ефекти освен драстичното сваляне на масата :lol:
Твоя човек и без клен ще има голям ефект.Да не бърза толкова да се хвърля на медикаменти и добавки.Хубавите неща стават бавно ;)
КЛЕНБУТЕРОЛ
Кленбутеролът представлява Бета- мимецит.Той се употребява най-често от асматици, тъй като действа на гладката мускулатура на дихателните пътища. Но също така добре действа и върху бета рецепторите в мускулната тъкан и телесната мазнина като цяло, като създава термогенеза (т.е. покачва температурата на тялото и по този начин изгаря така излишните на всички ни калории). Общото мнение на атлетите е, че Кленбутерола драстично променя телесния състав на мастната и мускулна тъкан. Атлети ползвали Кленбутерол докладват за огромните загуби на мазнини. Не е необичайно да се загубят 5 до 6 кг мазнина в рамките на четири-пет седмици (обърнете внимание мазнина, а не вода).
Таблетките Кленбутерол се произвеждат в две различни дозировки. Има в дозировка 0,01 мг на таблетка. Втората форма таблетки е дозирана точно двойно повече, или 0,02 мг на таблетка. Учените са констатирали че анаболичният ефект на Кленбутерол достига плато след ежедневно приемане в продължение на 18 дни. След това времe на приемане настъпва насищане на Бета-рецепторите в мускулната клетка. Тъй като насищането започва ощте след 14 ден на приемането, учените са измислили нещо. За да се избегне възникващото в мускулната клетка насищане на рецепторите и така да се запази анаболният ефект на Кленбутерола, чените предписват ежедневнно приемане за 14 дни. По този начин възниква процедура на приемане от съответно два дни пауза и два дни употреба. Този график позволява да се избегне насищането на рецепторите в мускулната клетка и така да се запази анаболният ефект на Кленбутерола. Така действието му се запазва за 8-10 седмици на употреба. След това време при повечето атлети настипват рецепторно насищане в мускулната клетка, така че Кленбутерол следва да се спре за 4-6 седмици, за да може да действа пак оптимално. За допълнително ускоряване разграждането на мазнините, някои атлети приемат в двата дни пауза често комбинацията от Ефедрин, Кофеин и аспирин, но за тази комбинация прочетете повече за Ефедрина. Който е заинтересуван главно от разграждащите мазнините свойства на Кленбутерол, може да гълта същото лекарство в продължение на много седмици всеки ден дотогава, докато измерената температура на тялото от 37,1-37,6 започне непрекъснато да спада в продължение на няколко дни. И тук, както и при анаболните стероиди, се наблюдават твърде различни дозировки при отделните хора.
Кленбутеролът е лекарство и с това също притежава потенциални странични явления. От Кленбутерола може да възникнат явления като сърцебиене, леко чувство на безпокойство, слабо треперене на пръстите. Това може да доведе до сприхавост или раздразнителност. Възможно е също да се покачи кръвното налягане. Някои атлети съобщават и за главоболие, повдигане, силно потене и смущения на съня. Но смущенията на съня могат да се избегнат, ако атлетът не взема Кленбутерол след 15 часа. По правило в началото на курса атлетът ще има чувство на обща раздразнителност. Размерът на тези симптоми зависи много от стойноста на началната дозировка. Но тези странични действия са от временно естество. Те възникват обикновенно само в началото на курса с Кленбутерол, за да изчезнат после от само себе си. Важното е да се издържи през първите 8-10 дни. Който няма опит с Кленбутерол би трябвало да започне с ниска дозировка и бавно и равномерно да я увеличи в течение на няколко дни, за да може тялото да привикне. При жените явления като сърцебиене и треперене на ръцете и тялото са по силно изразени отколкото при мъжете. Затова жените употребяват по ниска дозировка от мъжете.
И при жени и при мъже е възможно да възникват особенно по време на тренировка конвулсии в мускулатурата. Но изглежда тези спазми са само в мускула, който се тренира в момента. Ако някой атлет е на диета и силно е ограничил приема си на въглехидрати, това предизвиква автоматично разграждане на гликогена в мускулатурата. Дълготрайни странични деиствия на Кленбутерола ако има такива още не са познати. При Кленбутерола отсъстват възможните странични действия на анаболните стероиди като например акне, окапване на косата, възпаления на черния дроб, надебеляване на гласа или гинекомастия (образуване на женска гръдна тъкан при мъжете).
[quote author=“murk2”]КЛЕНБУТЕРОЛ
Тъй като насищането започва ощте след 14 ден на приемането, учените са измислили нещо. За да се избегне възникващото в мускулната клетка насищане на рецепторите и така да се запази анаболният ефект на Кленбутерола, чените предписват ежедневнно приемане за 14 дни. По този начин възниква процедура на приемане от съответно два дни пауза и два дни употреба.
тука пише, че кленбутерола може да се взима в продължение на 14 дни и чак после да започне да се взима два дни и да се почива два дни. Нали е така или не съм разбрал правилно?
Правилно си разбрал.Друг вариант е да се прима 2 седмици и 2 седмици да се почива (в чуждите форуми съм чел за него).
значи аз мисля да го пия
1ден - 1 хап
2-2
3-3
4-4
5-5
6-6
7-6
8-6
9-6
10-6
11-6
12-6
13-6
14-6
и после да започна 2 дена да почивам 2 дена да пия по 6 хапа
@Bobaka - целта е да стигнеш 37гр температура, а това може да стане и на 4 таблетки.Просто следи темп. и ако на 4 вдигнеш няма нужда да стигаш до 6.
Не взимай повече от 6 таблетки дневно (тука има хора и по 8 са стигали ама става много вече)
12.04.06
21:34
и аз имам един въпрос някъде прочетох, че хора с проблеми с простата не трябва да пият клен
та има ли истина в това или не
и друго при положение че съм 90 кг кленбутерол от колко мг да си купя