Дрехи Питбул !!

Темата е заключена.

07.04.06
21:45

Хора бихте ли ми дали сайт за тази марка дрехи......
И ако може да ми дадете някой адрес ??  :D 8)

Йода: смених ти заглавието на темата, че така излизаше, че искаш да си купиш куче  %-P

Темата беше редактирана от YODA на 19.07.07 12:31.

11.04.06
16:29

Преди доста години (10 сигурно) си бях купил бермуди и фланела на Питбул от Пиротска 3 в безистена. Мисля, че все още има такъв, но качеството на дрехите от тогава е много занижено. Моите все още си ги нося на тренировка и не са мръднали за толкова време!!!

EN

11.04.06
20:26

[quote author=“HELL2HEAVEN”]Преди доста години (10 сигурно) си бях купил бермуди и фланела на Питбул от Пиротска 3 в безистена. Мисля, че все още има такъв, но качеството на дрехите от тогава е много занижено. Моите все още си ги нося на тренировка и не са мръднали за толкова време!!!

няма и аз от там си бях купувал-уникални дрехи!

25.04.06
20:21

А може ли да ми дадете сайт ако имат ?? да поразгледам ;)

19.04.07
08:32

Това определено е най-яката марка за фитнес дрехи.Качеството е уникално дори и след дълги години пране и употреба.Аз съм страшен фен на Питбул от години.
След като Наско Джананов замина за Щатите никой не вкарваше Питбул.Имаше доста бледи имитации, шити тук или в Турция и за това колегата споменава с право че качеството се е занижило,защото това което можехме  да си купим нямаше нищо общо с американският Питбул.
Хубавата новина е,че вече има сериозна фирма,която вкарва Питбул директно от щатите,скоро ще имат и голям магазин за фитнес дрехи.
На състезанието в Пловдив миналата Събота имаха щанд и хората изкупиха доста неща.Аз си взех един як регтоп с куче,една черна фанелка с кучето с щангата,едни къси и едни дълги шалвари.
За разлика от другите фирми за дрехи,които можем да си купим,на етикета на всичките дрехи на Питбул пише “Made in USA”
АЗ лично съм много доволен,че мога пак да си купя в България оригинален Питбул :-)

19.07.07
11:02

А някой да е чувал за подобен магазин в Добрич или Варна?

26.07.07
17:50

За сега магазин има само в София.

27.07.07
07:43

казано от Manve на 26.07.07, 17:50:

На Пиротска още има ? :)

27.07.07
14:24

Ейй аз тъй като съм нов и във фитнеса за пръв път чувам за тази марка,но са нечовешки моделите :) .Всички имаме проблем с намирането на подходящи дрехи за фитнес :P .А някой има ли информация дали ще има магазин в Пловдив или има някъде?И продават ли в Пловдив тази марка дрехи :)

28.07.07
22:32

Има ли работещ магазин на Питбул в София ?? Или трябва да се чака до състезанието в Пловдив, че бях на републиканското в СФ и нямаше нищо ! :/

29.07.07
08:04

Кога е състезанието в Пловдив и къде,защото имам голяма нужда да си взема някоя тениска+панталонки :)

13.04.09
06:57

казано от Manve на 26.07.07, 17:50:

Кажи, къде е този магазин??

DE

13.04.09
20:23

http://www.4fitnessbg.com/shop/browse/sportno-obleklo/1.htm
от тук е моята тениска.

СБ

14.04.09
19:47

казано от fixer2 на 07.04.06, 21:45:

Хора бихте ли ми дали сайт за тази марка дрехи......
И ако може да ми дадете някой адрес ??  :D 8)

Йода: смених ти заглавието на темата, че така излизаше, че искаш да си купиш куче  %-P

Ние ги продаваме и работим с директния вносител за БГ... не искам да оспамвам темата, ако искаш ни пиши на ЛС

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1