11.04.06
14:58
само зърната ми са малко подпухнали и е грозничко като си с по-тясна тениска като ми стане студено и настръхна и се оправят :roll:и след това пак си е същото на 18г. а от 16г. възраст ги имам :evil: до каква възраст би трябвало да се оправят :?:
11.04.06
15:03
ем пич аз съм абсолютно същия няма повод за притеснение ! .... нарпави големи гърди и няма да ти прави впечатление !
Много често срещан проблем напоследък, и аз бях при лекарката и каза че не може и дума да става за гинеко. , просто трябва яко кардио и НВД за да се изчисти 1 път завинаги и оттам спокойно ще качваш маса :twisted:
11.04.06
20:34
той и да изчисти това няма да повиляе на проблема това е самата жлеза не е маснини ..
просто такава ти е генетичната структура стани животно и няма да ти прави впечатление ! >..
[quote author=“JiVk0”]той и да изчисти това няма да повиляе на проблема това е самата жлеза не е маснини ..
просто такава ти е генетичната структура стани животно и няма да ти прави впечатление ! >..
и аз съм на това мнение!
12.04.06
09:12
Много лесно можеш да разбереш.Отиваш на лекар и той ти казва.
добре де възможно ли е да е от трибулуса :roll: защото преди два-три дни започнах да го пия и сега отново ми са подпухнали зърната и при това положение ще вземам нолвадекс от 10мг. само ми кажете кога да приемам,по колко и в какъв период от време :?: