как да разбера дали е гинекомастия?

11.04.06
14:58

само зърната ми са малко подпухнали и е грозничко като си с по-тясна тениска като ми стане студено и настръхна и се оправят :roll:и след това пак си е същото на 18г. а от 16г. възраст ги имам :evil: до каква възраст би трябвало да се оправят :?:

JI

11.04.06
15:03

ем пич аз съм абсолютно същия няма повод за притеснение ! .... нарпави големи гърди и няма да ти прави впечатление !

11.04.06
20:10

Много често срещан проблем напоследък, и аз бях при лекарката и каза че не може и дума да става за гинеко. , просто трябва яко кардио и НВД за да се изчисти 1 път завинаги и оттам спокойно ще качваш маса  :twisted:

JI

11.04.06
20:34

той и да изчисти това няма да повиляе на проблема това е самата жлеза не е маснини ..
просто такава ти е генетичната структура стани животно и няма да ти прави впечатление ! >..

11.04.06
21:06

[quote author=“JiVk0”]той и да изчисти това няма да повиляе на проблема това е самата жлеза не е маснини ..
просто такава ти е генетичната структура стани животно и няма да ти прави впечатление ! >..

и аз съм на това мнение!

Много лесно можеш да разбереш.Отиваш на лекар и той ти казва.

13.04.06
00:16

добре де възможно ли е да е от трибулуса :roll: защото преди два-три дни започнах да го пия и сега отново ми са подпухнали зърната и при това положение ще вземам нолвадекс от 10мг. само ми кажете кога да приемам,по колко и в какъв период от време :?:

13.04.06
18:48

Трибулуса вдига тестостерона с 20 мах 30 % едва ли е от него

13.04.06
19:12

Човек отиди на лекар какво толкова умуваш...

14.04.06
00:20

не е  гинекомастия :P м/у другото си взех на GENESIS SUPER WORKOUT PAK и след месец ще напиша дали си заслужава :!:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1