TRAVMI

Темата е заключена.
DJ

07.08.04
13:55

sigorno nee mqstoto na temata tuk ama znam 4e tuk flizat nai-mnogo hora eto i problema:mnogo 4esto si kontuzvam kitkata i me boli[nemoga daq dvija] po celi sedmici i taka si guba formta molq nqkoi ako znai nqkaf ka4estven preparat za mazane ili ne6to podobno dami kaje 4e se pobarkvam :cry:  :cry:  :cry:

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 15:55.

DO

07.08.04
14:57

напълно си прав че не и тук мястото на темата трябва да се премести или в УПРАЖНЕНИЯ или в ОБЩИ но ти тва не мое да го направиш такаче няма значение иначе за травми в ставите и такива неща не съм сигурен но много време рекламираха едно ФАУСТУМ ГЕЛ не знам върши ли работа но може да поразпиташ!

07.08.04
17:09

След като ти е слабо място китките то прави по няколко разгряващи серии преди големи тежести, като винаги бъди концентриран при изпълнението. Освен това може да не правиш упражненията правилно. Ако има някой компетентен близо до теб го попитай за това как да държиш тежестите или просто се замисли при изпълнението как най-малко ще товариш самите китки. Това ти го пиша защото е по-добре да не се контузваш отколкото след това да търсиш добри препарати с които да се лекуваш, иначе класиката за възтановяването на съединителната тъкан се казва: Глюкозамин! Лечението е продължително (мин. 1 месец), но е ефективно!
Не е и много скъпо: за 1 месец ще ти стигнат 60 капсули (12-13лв), като на ден пиеш по 2 (около 1.4гр глюкозамин сулфат, т.е. 1гр глюкозамин). Други препарати са базирани на хрущял от акула (доста скъпичак) и желатинов хидролизат.
В момента заради една глупост (отчасти моя) си лекувам лакътя и пия едновременно дефакто и трите неща, т.е. Глюкозамин (на АдиФарм) и АртроСтоп (12гр=доза, от която 8.7гр желатин, 100мг глюкозамин и 100мг хондроитин сулфат, като последните две за съжаление са в символични количества). АртроСтоп-а е около 18лв (за 20-на дена).

07.08.04
23:28

Да, по-добре гледай причината да отстраниш вместо медикаментозно да ги третираш. Внимавай с хвата да е правилен особено при големи тежести, ластични бинтове можеш си вземеш, даже и такива ръкавици за тренировка има с ластици за китките да стягат

По тая тема лично аз съм писал поне 2-3 пъти.
Моля, заповядай в последните ми писания ТУК
И пробвай със стринговете за търсене - мнението ми е от преди 1-2 дена само....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1