11.04.06
22:58
Интересно ми е да разбрера, кой колко цикъла е направил и с какво ги е направил. Мисля, че ще е полезно за форума и за хората в него. Нека всеки, който е употребявал стероиди да напише какво е приемал, колко време и тн.
EDIT:
Моля, който може да предостави снимки преди/след.
11.04.06
23:12
Последната ми схема беше преди 6-7 години. Върха на пирамидата беше - 4 Омнадрена, 8 Ретаболила (на седмица) и 70мг. Бионабол дневно. Тогава имаше още качествен български от 5мг. Хобито ми беше да обикалям градския транспорт и да бия контролите :twisted: Не ме питайте как се спира такъв прием и как ти се отразява на психиката.
Най-сериозното което съм взимал за сега е ефедрин,и това беше преди 3 г.А Февруари месец бяха на кленбутерол.
[quote author=“HELL2HEAVEN”]Не ме питайте как се спира такъв прием и как ти се отразява на психиката.
Спира се лесно :lol: ! Няма вина химията за промените в психиката - всичко зависи от човека!
Ползвал съм дека, винстрол, тестостерон (енантат и ципионат), сустанон, дхеа и андро! Предстои да ползвам тренболон, болденон, туринабол...
Първият ми и единствен цикъл засега, беше преди 2,5 години! Deca, Sustanon 250, Metan! Ефекта беше, че (тогава) качих 10кг. за 1 месец сериозна мускулатура. Бех леко изнервен! Но като се има предвид, че по-принцип съм доста спокоен човек, цикъла мина почти без инциденти. Скоро мисля пак да направя един, нищо сериозно - само Stanobol и Oxandrolone.
12.04.06
17:20
[quote author=“Pc_genius”][quote author=“HELL2HEAVEN”]Не ме питайте как се спира такъв прием и как ти се отразява на психиката.
Спира се лесно :lol: ! Няма вина химията за промените в психиката - всичко зависи от човека!
Ползвал съм дека, винстрол, тестостерон (енантат и ципионат), сустанон, дхеа и андро! Предстои да ползвам тренболон, болденон, туринабол...
И от кой цикъл остана най-доволен ?
[quote author=“red”][quote author=“Pc_genius”][quote author=“HELL2HEAVEN”]Не ме питайте как се спира такъв прием и как ти се отразява на психиката.
Не се заяждам :) , а просто ми е интересно при толкова цикли да си 84кг /184см :shock: , можеш ли да обясниш защо е така? Колкото и да си релефен , дори и да си готов за състезание , все пак това са твърде малко кг. за твоя ръст при положение , че се занимаваш с бодибилдинг и ползваш химия.
П.П. Нищо лично , просто ми е интересно.
Началото на тази година излязох от болница след тежко прекарана бронхо-пневмония - бях 66кг и приличах по-скоро на сомалийски тийнейджър, отколкиото на културист :lol: ! Не можех да тренирам до средата на февруари, защото бях изключително отпаднал! В момента съм 84кг без да съм ползвал стероиди и без да спазвам някакъв хранителен режим! До 2 месеца ще съм над 90кг :lol: !
[quote author=“zwei0”][quote author=“Pc_genius”][quote author=“HELL2HEAVEN”]Не ме питайте как се спира такъв прием и как ти се отразява на психиката.
И от кой цикъл остана най-доволен ?
От цикъл като за начинаещи (с малко по-високи дози само :lol: )! 12 седмици, по 1 сустанон през ден!
12.04.06
20:11
[quote author=“Pc_genius”]12 седмици, по 1 сустанон през ден!
Нещо не разбрах?! Цикъл само със Сустанон, като на 6-та седмица (пика) ще биеш през ден, или 12-те седмици само сустанон през ден? Както и да е, за мен и двата вариянта са безмислени и въобще неудачни. Какво получи от товзи цикъл - сила, маса, релеф, задръжка на вода или.....? :lol:
Първите ми 2 цикъла бяха само с бионабол един 96година и един 97ма година,97ма съм използвал и инсулин,през следващите години правих единствено периодично с кленбутерол,след това прекъснах близо 2 години с тренировките,започнах отново през 2002година тогава направих бионабол и дека,а през 2003 почти не съм спирал тогава направих близо едногодишен курс,при които съм ползвал винстрол(орален,инжекционен),дростанолон,хекса,оксиметолон,Т3,дека,метандростенолон,провирон и може би още 2-3 препарата ,след това съм правил по 1-2 цикли на година през 2004 направих само станазолол,а след това през зимата само оксандролон,лятото на 2005 та направих цикъл с параболан,метан и станазолол и последния ми цикъл беше преди около 2 месеца,траеше само 2 седмици тъй като ми се налагаше за това време да вляза в оптимално добра форма ползвах тестостерон суспензия по 100мг всеки ден ,резултата беше доста задоволителен.Също така съм използвал и почти всяка хранителна добавка за която се сетите:)
първият цикъл беше с тест.енантат+дека+дианабол. Вторият и третият бяха с енантат+станозолол+Т3.
Гонех определена визия и пропорции - ръста минус 95 на около 5% мазнини. Но когато горе-долу бях постигнал целта си ми стана ясно, че с метаболизма си и ежедневието ми е напълно невъзможно да я поддържам натурално, освен ако някой не реши да ми плаща за това да изглеждам добре :D
Замислял съм се за инсулин и DNP, но в крайна сметка се отказах.
[quote author=“HELL2HEAVEN”][quote author=“Pc_genius”]12 седмици, по 1 сустанон през ден!
Нещо не разбрах?! Цикъл само със Сустанон, като на 6-та седмица (пика) ще биеш през ден, или 12-те седмици само сустанон през ден? Както и да е, за мен и двата вариянта са безмислени и въобще неудачни. Какво получи от товзи цикъл - сила, маса, релеф, задръжка на вода или.....? :lol:
Не ме е грижа колко ти харесва цикъла :wink: ! Става въпрос за 40 сустанона, инжектирани през ден! Резултатът беше прекрасна физика, без никакви странични ефекти (разбира се защото съм се погрижил за всеки от вероятните такива)!
12.04.06
21:29
[quote author=“Pc_genius”][quote author=“HELL2HEAVEN”]Не ме питайте как се спира такъв прием и как ти се отразява на психиката.
И аз планувам за Тренболон и Туринабол...за тоя туринабол чувам цхе бил като Бионабол без водата...good shit :P
Иначе имам два цикъла под колана си, за три години, Първият Бионабол и дека ( 8 седм) , Вторият Бионабол, Дека и Сустанон ( 10 седм), който беше преди повече от година. И от двата имах супер резултати, но втория много ме наду с вода и ми качи кръвното леко.
Следва след половин до една година Тренболон+Туринабол+Тест Проп+Вини за едно качествено чистене...
13.04.06
12:05
Аз скромно го давам :D . Първия ми цикъл беше с бионабол и тестостерон , следващия с метан/когато развалиха нашия/. След това дека с метан и накрая станазолол. Между циклите редовно кленбутерол. Най-доволен съм от станазолола, защото въпреки че качих само два-три килограма, каченото беше много чисто и качествено и изглеждах много по-добре от колкото по-голям, но доста подпухнал и мазен.
в момента съм на ретаболил(200мг/сед) + станозолол(30мг/ден). в средата на цикъла съм и засега върви супер(аз си се харесвам :D ). смятам в края на цикъла да изкарам известно време на клен.
И аз така.Имам само 3 цикъла с клен за 2 години. :wink:
Хайде момчета! Който има снимки преди/след нека покаже какво е постигнал с химията.
Първият ми беше със Сустанон 250.
Втория Омнадрен и Метан
Ако ДХЕАта се брои - 3-4 цикъла с нея :)
[quote author=“vanisher”]Първият ми беше със Сустанон 250.
Втория Омнадрен и Метан
И какво постигна след първия цикал(Сустанон 250), примерно кг колко качи , също така на ръката ?
[quote author=“Kang”][quote author=“vanisher”]Първият ми беше със Сустанон 250.
Втория Омнадрен и Метан
И какво постигна след първия цикал(Сустанон 250), примерно кг колко качи , също така на ръката ?
Ми като маса 0кг.
В ръцете май 1 см.
Но силата ми се покачи основно.
Лега се качи с 20тина %
Аз тогава го нарпавих само за 1 месец по 1 на седмица защото бях в дълъг застой и с него само се бутнах докат минах границата на която бях спрял и продължих на чисто.
Айде из да си кажа какво сум ползвал. Правил съм три цикъла :
Първият беше с Ретаболил и Анавар, бях се сдобил с голямо количество Анавар на доста добра цена и взимах дози от 30мг на ден. Ретаболила беше по 3 амп. на седмица, т.е. 150 мг на седмица.
Вторият беше с Тесторерон Пропионат и Винстрол - по 150 мг седмично и от двете.
Третият ми цикъл беше Тринабол 150, Нандролон Фенилпропионат и Станозолол.
Това е засега... :wink:
Не мислите ли , че би било по-интересно, ако напишете и прогреса в кг и размери след всеки цикъл, дали сте били доволни и евентуалните странични ефекти, проблеми по време на цикъла. А също и дали сте задържали килограмите/размерите след цикъла и размери и кг в момента!
Смярам, че ще бъде много интересно за всички и картината за плюсовете и минусите от употребата на стероиди ще бъде по-пълна.
Предлагам всеки да допълни тази информация ( ако иска естествено :) ).
Аз не съм ползвал забр. препарати.
[quote author=“red”]Не мислите ли , че би било по-интересно, ако напишете и прогреса в кг и размери след всеки цикъл, дали сте били доволни и евентуалните странични ефекти, проблеми по време на цикъла. А също и дали сте задържали килограмите/размерите след цикъла и размери и кг в момента!
Смярам, че ще бъде много интересно за всички и картината за плюсовете и минусите от употребата на стероиди ще бъде по-пълна.
Предлагам всеки да допълни тази информация ( ако иска естествено :) ).
Аз не съм ползвал забр. препарати.
Много добра идея. И снимки ако приложите ще спретнем една много полезна тема.
Не съм ползвал нищо досега,няма и да ползвам,освен клен,който ще пробвам тази пролет.Не целя нещо,което не мога да поддържам или пък мога,но с риск за здравето си.Във фитнеса съм постигнал почти всичко,което желая.В сегашната си форма искам да мпроменя само количеството на мазнините мазнините.Висок съм 1.80 и максималното което искам(но не и на този етап) е тевгло от 90 килограма.
15.04.06
13:11
По молба на mihail.kolev, zwei0, FRANKO1, Pc_genius и т.н. темата беше почистена. Бяха изтрити 44 мнения спам!
[quote author=“Pc_genius”]И за съжаление на никой мод не му се трият офтопик мнения, а само такива, в които има цинизми! Еми ще си останем в един тотален офтопик форум, няма как!
Пишеш ми ЛС и веднага почиствам. Просто рядко влизам в този раздел.
Всяко следващо мнение, което не е по темата и не дава информация за това, колко и какви забранени препарати е приемал пишещият ще бъде изтривано без предупреждение!