04.02.04
15:19
Кое е по-важно за вас - това което показва огледалото или мнението на метъра? Лично аз от няколко месеца спрях да измервам разни обиколки. Предпочитам да следя развитието си , чрез огледалото.
аз лично съм ЗА огледалото. Тренирам за да изглеждам по-добре, а не за да гоня някакви размери :wink:
with kind reagrds LETETSUT
И ас съм за огледалото сами виждате хора с добри пропорци как изглеждат с 43 рака или 44 рака като например : Галин Коларов, Тошко Тодоров , Драганички , Георги Георгиев и тн
по-здрави и успех
04.02.04
23:11
Определено огледалото е по-доброто мерило :D
05.02.04
00:15
Според мен метърът може да ти докара само някой комплекс, както се случи преди с мен - едната ми ръка беше 1 см повече от другата и се потих доста да изравня размерите, ама накрая се запитах за чий дявол съм го правил като не се забелязва. Но това си беше преди и сега мисля, че съм се вразумил поне малко...
...ама и пред огледало не се гледам много, освен ако не ми е излязла някоя пъпка и се чудя как да я пъпкоутрепам :)
Защото обикновено в огледалото се гледам сутрин след ставане, а тогава съм доста нелицеприятна гледка ... :)
Огледалото разбира се.За един мускул е важно как изглежда,а не колко е голям.Щото кво като имаш 50см ръка като талията ти е 120 примерно ?! :shock:
много ясно бате 8) В крайна сметка нали трябва да направиш нещо за себе си,а огледалото най-добре казва дали си го направил или не :P
05.02.04
23:55
Особено ако огледалото е леко криво и ми изкара гръдния кош четворно по-голям, ще забравя думата метър :)
хохохо в моя фитнес иам 2 вида огледала.Едните са за да се оглеждат мъжете и на тях изглеждаш двойно по широк.Другите са при колелата,пътеките и т.н там дето са жените-на тях изглеждаш двойно по-слаб :twisted:
къде пък т’ва чудо? за 80 стотинки? Тука при мене най-евтиното е 2 лв за ученици.
Варна - Петлешев - СОУ Неофит Бозвели. Може скоро да зема да го снимам :lol:
Е, чак до Варна... ще ми излезне малко по-скъпо да дойда до там да потренирам и да се върна... :wink:
В залата в която тренирам плащам едва 50ст. на тренировка.Има още
една малко подробност,че плащам веднъж на 3 седмици. :D
А що се отнася до темата,смятам че най-важно е как изглежда и съм
твърдо за огледалото,въпреки че и то може да е твърде относително,
както е споменато горе.Най-лошото в този спорт са комплексите и метъра , и огледалото могат да ви ги докарат.Затова не се вманиачавайте в тях.
Апсолутно комплексите са лошо нещо ,а здравата психика е много важна в бодибилдинга. това което казва НСВ е апсолутно правилно ,да не се вманиачавате и да не се гледате всеки 5 минути в огледалото.
по-здрави и успех
17.02.04
19:25
Spored men li4no mereneto s metura e zaduljitelno za kulturista ili zanimava6yiq se s fitness 4ovek Ina4e razbirase ogledaloto e mnogo dobur sudq za postignatoto ot teb.
Mislq 4e te trqbva da si vzaimodeistvat po mejdu si
17.02.04
20:37
Za 1 mesej ka4ih 5 kila i vuob6te ne sum se promenil- seriozno. Gledam se…su6tia debiliaga :lol: A bicepsa go uveli4ih s 4 cm i ne izglejda po razli4no? Mnogo stranno :?
17.02.04
21:04
Я що съм я пропуснал тази тема???
Ми моето мнение за огледалото, за метъра и едно ГОЛЯМО ЗА жените :) Друго си е някоя мадама да ти каже “Я колко си заякнал” нали?
Лъже ли огледалото едно и също ли е това което то показва и това коеото сте в действителност аз лично когато се погледна в огледало изглждам много довре дори мисля че то ме прави много по голям от колко в действотелност!!!!!! Какво мислите!!!!!!! 10Х
19.02.04
22:57
Znae6 li kak da se vidi6 po nai-lo6ia vuzmojen na4in :arrow: naso4i lampa kum ogledaloto(da e silna i blizo do nego) Ako pak si dovolen ot gledkata zna4i naistina izglejda6 dobre :D
da mnogo subektivno e no se pak ogledaloto moze da dava dosta tochno otrazenie
po-zdravi
Голяма роля има и цвета на кожата. Според мен на по-тъмната кожа мускулите изпъкват по добре.
Метьра го използвам ведньж на няколко месеца.В огледалото(нормално)се вижда наи-добре това,което представляваш.
Чрез огледалото един билдер може да види постигнатите резултати от якото бъхтене във фитнес залата и да се изкефи много от тоя факт,докато с метъра един ден ще примериш един резултат на другия ден ще видиш,че този резултат е спаднал,ше вземеш да се ядосваш и т.н...
Имах един приятел който всеки ден след тренировка си мери мускулите и един ден някъв се кефи,другия ден псува.Има ли смисъл?
Аз лично дори нямам и метър вкъщи,използвам метъра в залата,но се меря на месеца веднъж.Така резултатите си личат повече :lol: .Но за сметка на това вкъщи имаме много огледала :lol:
и аз съм за огледалото
въпреки че сега съм свалил 2-3 КГ но огледалото показва дори положителна промяна.
Огледалото. Теглото ми се колебае в малко граници подледните години, но огледалото показва положителна промяна.
П.П. Още една съживена тема, тази е само на година и половина ;)
Аз ще разчупя еднотипа - Вярвам само на метъра който си казва всичко аз съм пробвал визуалния метод и мога да ви кажа че като си по качествен и съответно с по малки мерки може да изглеждаш многопо добре което си е самозалъгване а културизма е точна наука, ядене трениране и т.н. съответно метъра е истината........
<лично мнение>
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Аз ще разчупя еднотипа - Вярвам само на метъра който си казва всичко аз съм пробвал визуалния метод и мога да ви кажа че като си по качествен и съответно с по малки мерки може да изглеждаш многопо добре което си е самозалъгване а културизма е точна наука, ядене трениране и т.н. съответно метъра е истината........
<лично мнение>
И искам да допълня, че ако метъра и цифрите казват всичко. Ако според кантара, метъра и изчисленията има прогрес, ТО НЯМА НАЧИН ТОВА ДА НЕ СИ ЛИЧИ ПРЕД ОГЛЕДАЛОТО, НЯМА.
[quote author=“Martin”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Аз ще разчупя еднотипа - Вярвам само на метъра който си казва всичко аз съм пробвал визуалния метод и мога да ви кажа че като си по качествен и съответно с по малки мерки може да изглеждаш многопо добре което си е самозалъгване а културизма е точна наука, ядене трениране и т.н. съответно метъра е истината........
<лично мнение>
И искам да допълня, че ако метъра и цифрите казват всичко. Ако според кантара, метъра и изчисленията има прогрес, ТО НЯМА НАЧИН ТОВА ДА НЕ СИ ЛИЧИ ПРЕД ОГЛЕДАЛОТО, НЯМА.
Ако само според кантара и метъра има прогрес може да значи, че си качил процента мазнини. Всичко е важно за бодибилдинга, но има много разлика между натурален, зобън и за здраве културизъм. В зобанията огледалото е изключително много важно.
по-здрави
Имам предвид и изчисление на % мазнини тука. Естествено, че трябва да се има предвид, иначе....аз мога да прогресирам до припадък (дори и без да тренирам) :lol:
[quote author=“Martin”]Имам предвид и изчисление на % мазнини тука. Естествено, че трябва да се има предвид, иначе....аз мога да прогресирам до припадък (дори и без да тренирам) :lol:
Абе пак става въпрос за генотип и на различните индивиди са им различни телата. Пропорциите на метара не са едни и същи и неможе да се гледат някви златни мерки. По скоро в зобаният и натуралният културизъм се гони големина на всички мерки без значение как изглеждат и е важно да си с нисък процент мазнини разбира се.
по-здрави
[quote author=“LETETSUT”]аз лично съм ЗА огледалото. Тренирам за да изглеждам по-добре, а не за да гоня някакви размери :wink:
with kind reagrds LETETSUT
Напълно те подкрепям.... Важно е да изглеждам добре не да съм гОлям
[quote author=“Emil_mlo”]И ас съм за огледалото сами виждате хора с добри пропорци как изглеждат с 43 рака или 44 рака като например : Галин Коларов, Тошко Тодоров , Драганички , Георги Георгиев и тн
по-здрави и успех
Така е и аз съм на същото мнение ;)
[quote author=“dimitar.mihaylov”]Особено ако огледалото е леко криво и ми изкара гръдния кош четворно по-голям, ще забравя думата метър :)
хахаха, дабе има го това.
Сещате се как стъклата на автомобилите са леко извити. Е, като ходя по плажа, и се огледам в тях, съм егати и ТЕЛОХРАНИТЕЛЯ! :lol: :lol:
Иначе, никой не е умрял като се зяпа непрекъснато или се мери като прфесионален шивач, през 2 дена...
Отвреме на време кантар, свиряваш дали не е станал някой фал и просължаваш напред. :D
a аз сам си поставил мерки които искам да ги стигна :
188см, 100кг, 130 гръден кош ,47 ръка, 85 талия
живот и здраве....