12.04.06
17:36
Абе хора я споделете добър ли е тоя протеин на мусаши??
MUSASHI BULK PROTEIN СЪДЪРЖАНИЕ: 45% протеин: суроватъчен и соев микс, 40% сложни въглехидрати, средно-верижни полимери, декстроза, 1% мазнини, свободни аминокиселини, аминокиселини с разклонена верига /BCAA/, Creatine, креатинови агенти, билков микс - 6 източника, Psillium husks - индийски растителен екстракт, понижаващ мазнините и холестерола, келиран калий. (КАРАМЕЛ, ВАНИЛИЯ, ШОКОЛАД)
ДОЗИРОВКА: 1-2 дози (= 40 g) в кисело мляко, прясно мляко или вода 90 мин. преди или веднага след тренировка, или като заместител на хранене.
РАЗФАСОВКА: 3 kg = 75 дози - 82 лв
12.04.06
17:44
не си зимай нищо в което има соев протеин зимай чиста суроватка. Соевия протеин не е подходящ за разтеж да не говорим 4е тоя протеин сигурно е 15% суроватка и 30% соев.
12.04.06
17:44
[quote author=“Adrian”]Абе хора я споделете добър ли е тоя протеин на мусаши??
MUSASHI BULK PROTEIN СЪДЪРЖАНИЕ: 45% протеин: суроватъчен и соев микс, 40% сложни въглехидрати, средно-верижни полимери, декстроза, 1% мазнини, свободни аминокиселини, аминокиселини с разклонена верига /BCAA/, Creatine, креатинови агенти, билков микс - 6 източника, Psillium husks - индийски растителен екстракт, понижаващ мазнините и холестерола, келиран калий. (КАРАМЕЛ, ВАНИЛИЯ, ШОКОЛАД)
ДОЗИРОВКА: 1-2 дози (= 40 g) в кисело мляко, прясно мляко или вода 90 мин. преди или веднага след тренировка, или като заместител на хранене.
РАЗФАСОВКА: 3 kg = 75 дози - 82 лв
ами от инфото което си дал мисля,че е доста добър обаче честно казано не бих си купил Мусаши по-добре
Оптимум,Унивърсал,Ултимат но не и Мусаши според мен са пълни боклуци и не го казвах просто така опитвал сам техни продукти и не сам останал мн доволен от тях
12.04.06
18:14
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=13607&postdays=0&postorder=asc&start=30
Избираи си.
12.04.06
18:58
Musashi - Muscle Food WPC 85% - 2,5кг - 97 лева
Ако е за този не съм го пил,но виж тая тема http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=14514
12.04.06
21:24
Цените на Мусаши са яко нагоре,не гледайте от каталозите.
14.04.06
20:33
И като става дума за мусаши ,да не пускам нова тема - във WPC85% намирам едни странни бели парченца...като ги стиснеш стават едни лигави такива...На вкус в началото нагарчат за момент,после става сладко.Какво е това?Някви захаринчета надявам се...
14.04.06
20:39
Бълка съм го пил преди много години и имаше ефект ама тогава почвах и сигурно и от вафла щях да виждам напредък. :lol: Иначе сигурно не е лош - аз лично харесва Мусаши като марка. За вкуса бих казал, че беше много готин(за ванилията говоря). А и това си е гейнер според мен.