bulk protein

07.08.04
23:19

Онзи ден си взех от Пиротска 1кг. насипен протеин за 25лв/кг. На чувала пишеше “85% Whey Protein (food suppl.) Производител: USPharmaceuticals или нещо подобно.
Някой пил ли е такова нещо  :?:  На вкус е по-скоро гадно (като сухо мляко без захар), но това не ме притеснява. Засега нямам проблем със стомаха.  Та ще съм ви благодарен ако споделите ако имате опит с такъв протеин. 
В тренировъчен ден пия по 2 суп. лъжици 30мин. преди тренировка и 2 суп. лъжици веднага след с вода. Поправете ме ако трябва да го пия по друг начин.

08.08.04
00:25

Пии след тренировка и 2 часа преди лягане.
А в нетренировъчен пии между храненията.
Протеина е доста добър - чувам само добри отзиви от него.
За по-добър ефект и по-хубав вкус пии с мляко (~200мл)

Между другото кой ти го препоръча?

08.08.04
00:25

Ами какво да ти кажа.. на приблизително същата цена (24лв/кг) излиза и 85% протеин на Nutrim.. така, че поне имаш избор...

08.08.04
22:11

[quote author=“vanisher”]Пии след тренировка и 2 часа преди лягане.
А в нетренировъчен пии между храненията.
Протеина е доста добър - чувам само добри отзиви от него.
За по-добър ефект и по-хубав вкус пии с мляко (~200мл)

Между другото кой ти го препоръча?

Благодаря ти за светкавичния отговор  :wink:
Ами просто отидох в магазина и казах на пича зад тезгяха че искам суроватъчен протеин ама да е евтин и същевременно добър. Той ми препоръча този. Дано да има ефект щото досега не съм пил нищо преди и след тренировка и незнам какво да очаквам.

Между другото може ли да си го подслаждам с мед? Четох, че е добре преди и след тренитовка да се пие глюкоза, та реших че меда ще ми свърши същата работа а и няма да се ръся защото на село си имаме кошери :))

09.08.04
11:57

тея неща са си подсладени

просто след тренировка хапвай 2 супени лъжици медец и това е :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1