10.09.05
20:11
Здравейте. Някой от вас ходи ли на йога и каква по-точно? Знам, че има най-различни видове, затова кажете вие на коя ходите и как ви влияе (психически, физически)?
be_nice На йога не ходя, НО :!: - прочетох една книжка от Дийпак Чопка, и там има показани някакви йога и дихателни упражнения. Та, по тази книжка, без да ходя при инструктори, ги правя у дома си от около 6 месеца. Мисля, но и усещам, че има и физическа и психическа полза.
Затова ако се заловиш за йога(но и не забравяй bb), нищо няма да загубиш, можеш само да спечелиш :wink:
Абе имам една приятелка,която ходи на бърнинг йога и е адски доволна ,не е като аеробиката мяташ цици и тем подобни ,но в същото изгаряш мазнини ,не спираш да се потиш,а и самите упражнения изглеждат лесни ,но тръгнеш ли да ги правиш егати извънземните пози :shock:
[quote author=“daddy”]be_nice На йога не ходя, НО :!: - прочетох една книжка от Дийпак Чопка, и там има показани някакви йога и дихателни упражнения. Та, по тази книжка, без да ходя при инструктори, ги правя у дома си от около 6 месеца. Мисля, но и усещам, че има и физическа и психическа полза.
Затова ако се заловиш за йога(но и не забравяй bb), нищо няма да загубиш, можеш само да спечелиш :wink:
Къде си го гледал този филм да комбинираш Йога със бодибилдинг??? Или това bb означава друго?!
06.04.06
21:47
[quote author=“openbsd”][quote author=“daddy”]be_nice На йога не ходя, НО :!: - прочетох една книжка от Дийпак Чопка, и там има показани някакви йога и дихателни упражнения. Та, по тази книжка, без да ходя при инструктори, ги правя у дома си от около 6 месеца. Мисля, но и усещам, че има и физическа и психическа полза.
Къде си го гледал този филм да комбинираш Йога със бодибилдинг??? Или това bb означава друго?!
Точно това означава,но няма да е чак толкова трудно да се направи,ако имаш желание.