11.04.06
00:21
Бихте ли ми дали някаква пирамида за цикала.Ще взимам само Метандростенолон,един приятел напражи малак цикал 4 седмици и получи невероятен ефект та мисалта ми е да чуя и вашето мнение!!Направо не повярвах на резолтата а тои тренира от скоро само от 3 месеца и като го видях не повярвах.Благодаря преджарително!
Твоя приятел го пиши.... бегал от спорта щом с почването си е започнал зоб да взема... не повтаряй неговата грешка
13.04.06
00:43
Dobre a kolko vreme nai malko trqbva da sam treniral za da napravq edin cikal ?
Ред: Петко К
Пиши на кирилица!
13.04.06
10:50
[quote author=“petko_1987”]Dobre a kolko vreme nai malko trqbva da sam treniral za da napravq edin cikal ?
трябва да си използвал всички други варианти и вече като не ти действат, тогава.Ти сега като начинаещ и без химия пак ще имаш бърз резултат.После наблегни на креатина , още ще дръпнеш и чак като вече като не мръдваш от резултатите дълго време тогава.
Наблягай на добаюки като креатин, глутамин, аминокиселини, протеин или гейнер дори. Ще имаш много по-бърз резултат с тази гама суплименти, отколкото със синтетични хормони като метана?
13.04.06
18:37
Ми аз вземам креатин и аминокиселини(на PROLAB)и яко протеини 3-4 вида мешам на ден ама няма кои знае какьв ефект.Качих 2-3кг само за 1 месец тренировки не мога да спазвам някав режим.189/75кг за раста си сам супер слаб как да кача по барзо маса?Благодаря!!!!
[quote author=“petko_1987”]Ми аз вземам креатин и аминокиселини(на PROLAB)и яко протеини 3-4 вида мешам на ден ама няма кои знае какьв ефект.Качих 2-3кг само за 1 месец тренировки не мога да спазвам някав режим.189/75кг за раста си сам супер слаб как да кача по барзо маса?Благодаря!!!!
Пич, хората тренират цяла година за 2-3 кг и са доволни, а ти за 1 месец си ги качил и пак не си доволен :shock: ! Вземи си преобмисли мирогледа в/у фитнеса и качването на килограми :wink: !