08.04.06
16:20
Питона браво, много внушителен гръб и като цяло добра визия, качи още няколко снимки.
08.04.06
17:07
Питона ше вземем да те объркаме с Кирил Вълчев :D
Даже си по-голям така като те гледам. Еваларка :D
08.04.06
17:56
Питона МАЧКА!! Днеска се видях с него,хора той е супер чист със супер тяло! Много масивна мускулатура, много изчистен, просто човек за пример как трябва да се тренира изцяло натурално!
Еваларка и от мене :):)
по-здрави
няма какво повече на добавя :D Кратко и ясно-АNIMAL
Питона е голяма машина.Още ммалко релеф ако добие ще е по-добре като че ли,въпреки,че от таз снимка не се вижда много.Постарай се да си направиш поне 5-6 снимки на цялото тяло и дай да ги видим.
Мансон, много ме накефи линка, който си направил. :)
На всички искам да кажа, че започвам от много добра стартова форма, която поддържах през зимата.
Започвам с 10 кг по-лек от миналата година. Засичане със сантиметър не съм правил, освен обиколка на ръката в студено състояние - сега е 44, предполагам че ще спадне до 42 лятото . Искам също така да кажа, че тази снимка е направена преди 7 дена, когато стартирах диетата си, която ще продължи цели 3 месеца. Събрал съм много информация за хранене, трениране, добавки, възстановяване и т.н. Целта ми е да запазя килограмите си, а да изчистя излишните мазнини! Стартът е сложен! Следва развитието ми! В идните 90 дена ще вложа цялата си енергия, желание и знания, за да покажа какво мога!
Да, днес с Мишо Колев се видяхме и той замръзна в момента, в който започнах да свалям якето си, сядайки на масата! ! !
Благодаря за окуражаващите коментари, надъхахте ме много, ценя вашета оценка, и поне ще се опитам ако не с мнения от тук нататък да ви радвам със много мускулни снимки!
Обещал съм на Мишо много сериозна и подробна фото сесия! :!:
И помнете, всичко става с твърда храна, малко генетика и огромнно количество старание, на тези които не вярват, да следят форума идните 3 месеца, през които ще включвам снимки за коментари!
Успех на всички в залата и повече стараниуе в кухнята :)
:D
08.04.06
18:52
[quote author=”Питона”]Мансон, много ме накефи линка, който си направил. :)
Пак заповядай :mrgreen:
[quote author=”Питона”]Обещал съм на Мишо много сериозна и подробна фото сесия! :!:
Надявам се, че и ние ще се докопаме до нея .. :roll:
[quote author=”Питона”].....И помнете, всичко става с твърда храна, малко генетика и огромнно количество старание, на тези които не вярват, да следят форума идните 3 месеца, през които ще включвам снимки за коментари!
....
Успех, дано сметките ти излязат верни и да успееш да покажеш най-доброто от себе си.
Питон,браво! Дано и ние един ден да можем да се похвалим с такива резултати. :) Успех занапред.
Поздрави!
09.04.06
22:38
Питон кат Киро скалата си
или браво само така за напред ..
09.04.06
23:21
[quote author=“chelsea`”]Питон кат Киро скалата си
или браво само така за напред ..
Защо обиждате питона?
Как може да го сравнявате с Киро?
ТОЙ ИЗГЛЕЖДА ПО ДОБРЕ
п.п. А ако имаше бюджета на Кирчо?
Ижайло,като за нетрениращ човек си добре.Според мен 10 кила ще ти помогнат ако не за състезания,то поне да изглеждаш по-нормално,да приличаш на билдър.
10.04.06
01:36
всъщност тренирам от доста време мися че вече 5 год. Станаха по точно занимавам с еот тогава ама да съм тренирал сборно без прекъсвания 2 год.Но почнах от 60кг.на 188см.:)
Петко К ,браво изкарал си пресата.Има разлика с предните снимки.Аз лично не бих търсил повече релеф,ама ако искаш по-добра сепарация още мъничко може да изчистиш :)
Поздрави.
[quote author=“ivaivalito”]всъщност тренирам от доста време мися че вече 5 год. Станаха по точно занимавам с еот тогава ама да съм тренирал сборно без прекъсвания 2 год.Но почнах от 60кг.на 188см.:)
Еми както ти каза явно си тренираш за тонус повече,отколкото за маса и сила.Аз правя точно обратното и тук вижданията ни се разминават.Личното ми мнение е,че наистина ако качиш още мускул ще изглеждаш по-добре,без да си мутра.Общо взето за ръста си си лек и би трябвало да скриеш пона гръбнака.
11.04.06
09:46
Петко, на мен пък на предишните по-добре ми изглеждаше...
11.04.06
13:11
Брави Петко,хубав груб
А доколко Питона е натурален хМ.... Доста хора са ми казвали за тва,че не е такаче не смея да коментирам
Мнението ви е с цел заяждане с един много уважаван от целия форум човек - Питона! Моля не си позволявайте повече да се заяждате! Може да се считате за официално предупреден. При повторно провинение ще последват сериозни санкции! Нарушихте правилата на форума. Прочете ги! Спазвайте правилата на форума!
Михаил.колев
Адаш (Петко_К) , напредъка ти е забележителен. Ако беше почнал по-рано известно време, можеше да се явиш на квалификацията.
[quote author=“Br1ng3r”]
А доколко Питона е натурален хМ.... Доста хора са ми казвали за тва,че не е такаче не смея да коментирам
Мнението ви е с цел заяждане с един много уважаван от целия форум човек - Питона! Моля не си позволявайте повече да се заяждате! Може да се считате за официално предупреден. При повторно провинение ще последват сериозни санкции! Нарушихте правилата на форума. Прочете ги! Спазвайте правилата на форума!
Михаил.колев
Тези в Херкулес ако са много и то доста много, еваларка баце!
Най-смело мога да ти кава, че ръсиш пълни глупости! Глупости, казани от хора, които явно си нямат хал хабер от културизъм, а изпълняват длъжност “фитнес инструктори”. Е уважеми съфорумци, виждате какво става когато неквалифицирани самопровъзгласили се фитнес инструктори могат да сторят - напрво чудеса!
Петниш име и имидж, който градя от години, години когато същите ти информатори са имали жълто по устата! Още днес ще ги видя тези ултра мозъци, ела и се присъедини в спора ако искаш?
Ще стане купон!!!! Това че се вижда напредък все едно и също ли значи - зобел.! 23 човека са под мой контрол - и тях ли зобя???? Питай си информаторите какво пък съм чувал за тях - дебело прасе, нещастен случай, а след има няма някой друг месец - “Браво, поотслабнал/а е”! Лицемерието го презирам! Както и лъжите ти, защото в момента това правиш. Опитай се да изпъкнеш на състезателната сцена, а не във форум, където някои поне се старят, а други серат на истината!!!!!
Мога да се подложа на тест, ако събереш стотинките от заплатите на твоите хора! 10 000 лв облог харесва ли ти? На мен много! Мога и повече, но на никого не му стиска!
Не говори простотии. Знаеш къде ми е офиса, знаеш ми телефоните, знаеш как да ме откриеш! Питай, говори с мен, и тогава си говори за мен. Колкото до момчетата казали лъжите - споко, още днес ще им изгладя мисълта в права посока !
Уважи труда на хората, по скоро започни да се учиш как да го правиш!
Опитах се да спазя тон! Но той е далеч от това което исках да напиша! Но разберете и юи съфорумци, че е болно някой да хвърля кал на чистото!
Белчо Христов, познат като Питона! :)
12.04.06
19:17
Питон, спокойно бе човек. Аз лично съм те виждал в Херкулес-а и знам на живо колко си як. Много добре ги познавам всичките инструктури от там и съм наясно, че по доста въпроси са много далеч от истината, ама едва ли ще тръгнат да те редят нещо. Напълно вярвам, че тяло, като твоето може да се направи на чисто, стига да си навътре в материята. Даже това може да е като комплимент, че без химия изглеждаш като човек, дето зоби.
Разбери, че и на Брингерчо много му се събра. Решило е момчето да се пусне на републиканско, надъхва се, прави подготовка и т.н., а във форума яко го тровят всички.
Напоследък бая скучно стана във форума, само в общи теми има нещо инересно и нормално се изнервят хората и се джавкат кой зоби, кой не. :D :lol: 8)
12.04.06
20:36
Kакво значение има дали е чисто или не.да не се дават дипломи за натурални билдери или какво.?
Питона си е направил хубаво тяло и толкоз.И с химия и без за да стане така трябва ,много трениране, много ядене, режим и лишаване от много неща.И най-важното години работа.
12.04.06
20:44
Доста от хората които са идвали на срещите преди време познават лично Питона. Хората които са разговаряли повече от две минути с него знаят отношението му към забранените медикаменти. Вместо да се поучат от опита на момчето говорят глупости тук вече проличава българския манталитет. Имам наблюдения върху развитието на момчето и занм, че нищо от това което е постигнал не е дошло лесно. От мен най-искрени поздравления продължавай все така!
П.П. Ще си позволя да го цитирам:
[quote author=”Питона”]за стероиди нищо не препоръчвам!!!! Нека това е ясно като слънчев ден
12.04.06
21:50
Подкрепям Питона.Наистина е гадно когато си постигнал нещо с много труд някой да дойде и да се изкаже по възможно най тъпия начин и да умаловажи това което си направил.Не им обращай внимание Питоне мнението им няма да промени нищо, освен мнението на другите за тях.Тренирай си пак който каквото ще да си мисли. :)
ПО ЗДРАВИ
[quote author=“realityman”]Kакво значение има дали е чисто или не.да не се дават дипломи за натурални билдери или какво.?
Питона си е направил хубаво тяло и толкоз.И с химия и без за да стане така трябва ,много трениране, много ядене, режим и лишаване от много неща.И най-важното години работа.
Вътре за теб има... защото знаеш колко тренировки, ограничения и труд са хвърлени за да стане нещо което си заслужава...
Аз да похваля Static, междо патакламата тука. :lol:
Браво, стабилно си тренираш. Ако не си на сериозна химия още по добре за теб.
Успех за напред,
[quote author=“tpd”]
Браво, стабилно си тренираш. Ако не си на сериозна химия още по добре за теб.
да кажа едно мерси :wink: и да разгореща някои младежи като кажа, че нито тренирам кой знае колко стабилно,нито взимам нещо :twisted: (ако бирената мая от месец се брои за нещо де)
13.04.06
15:16
До Питона:
ЖИВОТНО !!!
[quote author=“shadow_master”]Подкрепям Питона.Наистина е гадно когато си постигнал нещо с много труд някой да дойде и да се изкаже по възможно най тъпия начин и да умаловажи това което си направил.Не им обращай внимание Питоне мнението им няма да промени нищо, освен мнението на другите за тях.Тренирай си пак който каквото ще да си мисли. :)
ПО ЗДРАВИ
Евала! И аз подържам темата за - много труд, натурелен (макар и бавен) растеж.
Само да питам - протеини, амино, глутамин, карнитин, креатин и...
тия спадат ли към “натурален”?
по мое мнение - твърдо не :)
(не се заяждам, изказвам мнение)
13.04.06
15:22
[quote author=“penywise”][quote author=“shadow_master”]Подкрепям Питона.Наистина е гадно когато си постигнал нещо с много труд някой да дойде и да се изкаже по възможно най тъпия начин и да умаловажи това което си направил.Не им обращай внимание Питоне мнението им няма да промени нищо, освен мнението на другите за тях.Тренирай си пак който каквото ще да си мисли. :)
ПО ЗДРАВИ
Един въпрос, че ми харесва начина ти на мислене... маргарина, саламите, вафлите и какво ли още не - ако ги ядеш натурален ли си или не? :roll:
Един въпрос, че ми харесва начина ти на мислене... маргарина, саламите, вафлите и какво ли още не - ако ги ядеш натурален ли си или не? :roll:
Издребняваш...
Не знам защо толкова ми се дразниш.
Не ми харесва, не взимам и няма да взимам хапчета, прахчета и т.н.
Както казах - има забележителни резултати и без допълнителни препарати (..суплементи)
И... ако се тренира по този “чист” начин - ставаш натурален (с всичките изписани горе неща)
Тогава ако не ги взимаш тях и постигнеш резултати какъв си - хипер натурален, или?
Момци, полека бе! :)
Взимал съм доста добавки през годините ми практика. Рядко съм имал месец, през който да ми се падат 5-6 продукта наведнъж - примерно цялата гама фат-бърнери или продукти за маса. От любопитство съм експериментирал доста добавки, само за да видя “звездният им ефект”. Това не е анаболен стероид, така съм “натурален”. Малко като нарицателна дума стана, но е така!
Да, креатин, карнитин, протеин на пудра, аминота, гейнъри, и т.н. са добавки, а не анаболни средства. С тях ефекта според целта която си поставям идва малко по-бързо и качествено!
Бавно, но славно! :D
Дам... Питон - на теб сигурно ти е до болка познато чувстото на - “Я ский господин Аптека...”
Лично аз почти съм стигал до бой за подони неща...
След достатъчно години мнооого упорити тренировки и много време в залата, без абсолютно никакви “помощни средства” за постигнатите резултати - репликата - “Глей го тоя анаболен...” - мъъъъничко дразни нали ;)
Ма се свиква... в даскало е - “ммм мирише на мусколи” - после ставаш “господин аптека”... и така
А предимствата на това да си се развивал “чисто и натурално” са огромни. Дори след 6 месеца без дъмбел в ръка - почвайки след това - пак си почваш от същите кг... няма увисване, отслабване...
Много яки снимки има - евала. Важното е да си отдаден и да ти е кеф. Резултатите идват сами стига да имаш нагласата и желанието :)
Тежка!
13.04.06
15:52
[quote author=“penywise”]
Издребняваш...
Не знам защо толкова ми се дразниш.
Не ми харесва, не взимам и няма да взимам хапчета, прахчета и т.н.
Както казах - има забележителни резултати и без допълнителни препарати (..суплементи)
И... ако се тренира по този “чист” начин - ставаш натурален (с всичките изписани горе неща)
Тогава ако не ги взимаш тях и постигнеш резултати какъв си - хипер натурален, или?
Напротив не издребнявам. Ти сам си си определил някакви граници на натурално - ненатурално, които в днешно време са смешни. Във всяко нещо има предостатъчно от тази твоя така наречена “химия”. Аз лично деля нещата на позволени и забранени. Така нещата са ясно дефинирани и няма множество специалисти, които ще ми кажат, че не съм натурален, защото пия по едно шейкче след тренировка.
@Питона много си постигнал и съм убеден, че добавките са ти помогнали много - просто, защото съм убеден, че нямаш достатъчно време за добро хранене и спане, както сме почти всички. :wink:
:)
Такива провокатори бол - погледни 6-7 мнения по-нагоре! Да са жиюи и здрави - да пасат зеленото и да се радват на клюките си!
Мачкам напред и това е!
Мерси за позитивните мнения на всички вас! :wink:
13.04.06
16:53
Извинявам се много , обаче много го коментирахте Питона, а не знам как.
Аз лично виждам само една смика където е в гръб и до една врата.Това е , а другата му е стара от 2001 вероятно.Е, как преценихте, че е супер или пък някой казах противоположно.?Виж на Петко К галерията е друго нещо.там се вижда всяка мускулна група ясно и може да се коментира.Тук , освен гръба на питона и до някъде ръцете не виждам какво може да коментирате.
ПП:Да спомена все пак , че нищо лично не изразявам спрямо него, а само че за мен тази снимка не е достаъчна да се разбере прогреса му. :wink: