Бионабол в креатина !?

Прескочи до:

28.07.05
21:00

Специално мога да кажа за протеините на Биогейм и по точно гейнерите, че наистина покачват силата доста повече от колкото би трябвало...покачиха ми силата с 10 кг точно за един месец...има нещо гнило...

31.08.05
13:31

Пичове виждам че всички имаме един и същ проблем ;)
Аз в момента пия креатин на био гейм и да ви кажа получих обри по ръцете и рамената много гаден,който никога не съм получавал :( силата ми нарасна мускулите се напомпаха доста добре ;)
Абе незнам ама ако ги нямаше тия изривания щеше да е куул :(
Всеки като види рацете ми и вика зимаш химия я виж как си се изринал и аз викам глупости само креатин ;) кажете сега при вас с био гейм така ли е и аз чух че слагат стероидни вешества в продукта си :/9

28.11.05
16:00

Никой досега не е писал за тия. Аз съм пробвал сичките им продукти почти.Протеините са некви брашна май, но от креатина им имах страшен ефект - даже се нацепих. Още тогава си помислих, че е подозрително и че слагат бионабол и сега прочетох тая тема точно по въпроса за стероиди в добавките та се чудя дали инякой друг няма такива впечатления от Аthletic.

02.04.06
21:07

Хора някой изследвал ли го е този креатин на JC ? Защото вкъщи имам една опаковка и се чудя дали от утре да не го почвам .

Ако не сте го изследвали кажете ми как аз да го направя и ще го направя.

Моля, не пускай поредни постове. Използвай бутона “промени”.
manson

07.04.06
12:36

А пак то ко. Те по-ефтини от креатина.

RE

07.04.06
13:19

[quote author=“qwert”]Хора някой изследвал ли го е този креатин на JC ? Защото вкъщи имам една опаковка и се чудя дали от утре да не го почвам .

Ако не сте го изследвали кажете ми как аз да го направя и ще го направя.

Моля, не пускай поредни постове. Използвай бутона “промени”.
manson

Няма дa e лошо да го изследваш, ако имаш такава възможност.Доста мения се изписаха, но случайте явно не са единични.Не е лицензирана марка и може да си слагат всичко.

AL

07.04.06
23:18

ами аз да ви кажа от креатина на ЖК найстина пораснах много. по 2 кила на седмица и го спях защото се уплаших че има стедоидчета вътре.За 2 седмици 4 кила и то качвах мускулна маса

RE

07.04.06
23:55

[quote author=“Aleksandr0v”]ами аз да ви кажа от креатина на ЖК найстина пораснах много. .За 2 седмици 4 кила и то качвах мускулна маса

Как си го обясняваш това.Не е нормално.Явно, ч е има нещо забранено в този креатин.

AL

08.04.06
10:01

ами аз от тогава не сам си земал нищо на ЖК ако искам да се зобя ще си купя направо инжекциики а не ЖК :))Според мен няма никакъв смисъл купуваите си по качествени неще и забравете ифтините български!УСПЕХ

13.04.06
18:07

[quote author=“kao”]Хм. 100% съм сигурен че в която и да е от добавките на българския пазар няма никакви стероиди. Така че спокойно може да ги пиете.

Успех!!

Склонен съм да не се съглася с теб. Както за креатина на JK, така и за 100% -я суроватъчен протеин имам инфо за добавяне на забранени медикаменти. Ако някой си направи труда да провери лабораторно съдържанието на въпросните продукти, ще се убеди сам.

[quote author=“HELL2HEAVEN”]Както за креатина на JK, така и за 100% -я суроватъчен протеин имам инфо за добавяне на забранени медикаменти.

Това е повече от интересно. Значи от креатина и суроватъчния протеин на JK трябва да се пазим. Така ли? Аз тая фирма не я ползвам, но ще е полезно за всички да го знаем.

13.04.06
18:27

[quote author=“HELL2HEAVEN”][quote author=“kao”]Хм. 100% съм сигурен че в която и да е от добавките на българския пазар няма никакви стероиди. Така че спокойно може да ги пиете.

Успех!!

Склонен съм да не се съглася с теб. Както за креатина на JK, така и за 100% -я суроватъчен протеин имам инфо за добавяне на забранени медикаменти. Ако някой си направи труда да провери лабораторно съдържанието на въпросните продукти, ще се убеди сам.

Ами аз не искам да се съгласяваш с мен. Но докато не ми покажеш листа с изследванията не искам да говориш такива неща във форума - това ще се третира като реклама на продукти... отделно съм ползвал въпросните продукти и със сигурност щях да забележа ако имаше нещо нередно... престанете да си измисляте разни глупости, че вече се дразня.. то ако имаше бионабол в креатина всички него щяха да пият ;) тц тц ама как ги мислите...

13.04.06
18:58

[quote author=“kao”] Но докато не ми покажеш листа с изследванията не искам да говориш такива неща във форума - това ще се третира като реклама на продукти... отделно съм ползвал въпросните продукти и със сигурност щях да забележа ако имаше нещо нередно... престанете да си измисляте разни глупости, че вече се дразня.. то ако имаше бионабол в креатина всички него щяха да пият ;) тц тц ама как ги мислите...

Нито правя реклама, нито твърдя, че е бионабол. Нито ще прилагам изследвания, нито ще искам някой да ми покаже вече направените. Просто ако от вносен аспирин се излекуваш, а от българския се подуеш или обринеш, ще се замислиш малко. А относно инфото, което имам само ще кажа, че голяма част от протеините и другите добавки само се пакетират в България, а от къде са и с какво качество са, също е друга тема.
P.S. Много е лесно човек да направи изследване на собствената си кръв и урина, след като се е тъпкал 20 дни с даден продукт.  :wink:

13.04.06
19:15

И аз не съм голям фен на БГ продуктите, но чак пък да се обриваш или вътре да има стероиди е прекалено вече... всеки пише каквито глупости му падне... като имаш някаква информация по въроса ако ще я споделяш то я докажи.. така по форумите всеки може да си пише каквото си иска...

Пък относно това че бг продуктите се правят в чужбина не виждам голям проблем - производителите на суровини за хран.добавки хич не са много на брой по света, нормално е повечето фирми за добавки само да пакетират и смесват суровините, а нещата да се вземат от 2-3 завода ;)

14.04.06
16:49

Такъв е ефекта...нормален за креатина...
и аз израстнах много от него
нека си има бионабол мионабол п*т*и ма*ни важното е да жулите яко :)
айде поздрави !

20.06.06
15:51

Пичове,пичове...докато четях тази тема изтрьпнах казвам ви,купих си миналата седмица креатин на jc с цел подобряване издрьжливостта при тичане,но като чета отзивите от него и...незнам купих си 100 гр за 10 лв пия го от 4 дни.Чудя се да го спирам ли...

FO

28.06.06
16:11

i as nabarah smrad i prezobih sa imam povisheno kolichestvo na (AF) s 100 edenici i se chuda kvo da praa kazaha mi i da ne digam kreatina beshe ba bio tech
Тук се пише САМО на кирилица!
manson

12.07.06
20:08

[quote author=“Aleksandr0v”]ами аз да ви кажа от креатина на ЖК найстина пораснах много. по 2 кила на седмица и го спях защото се уплаших че има стедоидчета вътре.За 2 седмици 4 кила и то качвах мускулна маса

Чакаи бре човеко ако това е наистина така и си качил мусколна маса а не си задържал вода от креатина то тогава всички щяхме да пиеме от тоя креатин и да сме като рони колман  :? Сега маи е мястото да питам за тоя креатин на JK някои вобще знае ли какаво точно се съдържа в него  :?:  :!:  Сори че пиша с червено ама аре ако има някакъв начин да се съберат пари и да му се направят тестове от независима лаборатория за да се види за какво става въпрос и опасно ли е за здравето  :?

AL

31.07.06
17:42

[quote author=“OVERMIND”][quote author=“Aleksandr0v”]ами аз да ви кажа от креатина на ЖК найстина пораснах много. по 2 кила на седмица и го спях защото се уплаших че има стедоидчета вътре.За 2 седмици 4 кила и то качвах мускулна маса

Чакаи бре човеко ако това е наистина така и си качил мусколна маса а не си задържал вода от креатина то тогава всички щяхме да пиеме от тоя креатин и да сме като рони колман  :? Сега маи е мястото да питам за тоя креатин на JK някои вобще знае ли какаво точно се съдържа в него  :?:  :!:  Сори че пиша с червено ама аре ако има някакъв начин да се съберат пари и да му се направят тестове от независима лаборатория за да се види за какво става въпрос и опасно ли е за здравето  :?

Прочетох доста неща за тоя креатин и искам да попитам дали някой от вас правил стероиден цикъл с бианабол.В 100 гр. креатин колко гр. бианабол може да има,ЧЕ НЯКОИ ДИГНАХА 120 КГ ЗА ДВА ДЕНА.Ако това е вярно Карабиберов ще разбие пазара на стероидите ,100гр биоанабол за 10лв.,направо супер.

31.07.06
18:23

Ами аз съм правил, когато още се произвеждаше биОнабола. До колкото си спомням, в кутийка имаше четири блистера по десет хапа. Това са 40 хапа по пет мг, общо 200 мг. Една кутийка струваше към 6 лв в аптечната мрежа-сещаш се, че суровината е много по-евтина. Тогава какъв е проблема, в креатина да слагат от този боклук? Има и други силни стероиди, като анаполон например, които също могат да се използват.

AL

31.07.06
18:39

[quote author=“Ultima Ratio”]Ами аз съм правил, когато още се произвеждаше биОнабола. До колкото си спомням, в кутийка имаше четири блистера по десет хапа. Това са 40 хапа по пет мг, общо 200 мг. Една кутийка струваше към 6 лв в аптечната мрежа-сещаш се, че суровината е много по-евтина. Тогава какъв е проблема, в креатина да слагат от този боклук? Има и други силни стероиди, като анаполон например, които също могат да се използват.

Колко биоанабол има в 5гр.креатин според теб,та да подеиства.

31.07.06
19:37

нека и аз се намеся в тая тема щото имаам какво да кажа.

Убеден съм че в определени продукти на български фирми (вие знаете кои) слагат забранени стимуланти и енергетици.  Това си мнение го основавам на мнения, опит и факти. Както повечето от вас сигурно зная, преди около година-две беше официално публикувано, че в протеинов продукт на фирмата Атлетик има наличие на Бионабол. Това беше доста шокираща новина в бодибилдинг средите особено за потребителите на този протеин. Аз до този момент бях верен фен на Оптимум , но бях закъсал с парите и се наложи да купувам БГ продукти. Първата фирма, която ми хвана окото беше Джей Кеи, JK. Миналата пролет бях закупил продукти на ДжК Глутамин, таурин и креатин. Като цяло бях доволен, но в нормалните граници за един натурално трениращ. Есента пак си взех Креатин и ефекта беше почти нулев. Тази пролет обаче креатина чистия на ДжК ЯКО ме уводни и даже стрии по ръцете ми се появиха. Пиех също така и Нитрик Буст и Протеин, но силата ми беше невероятна. Всяка второ седмица качвах 10 кила на тягата. До 220 стегнах 3 ка...доста узадачаващо като се има предвид че тренирам от няма две години и съм натурален. За да бъда обективен съм злъжен да спомена, че приемах ограмни количества храна и доста сладки и т.н....Изводът за мене е такъв:
а) В креатина има забранине стимуланти, на които натурално трениращите реагират силно
б) креатина е чист. Всички такива ефекти се дължат на храните, които се съчетават с креатина - повечето храна и вода усилват ефекта на креатина.

Замислете се и вие? Какви храни и колко вода сте консумирали докато сте приемали креатина?

аз избирам отгавор б)...Креатина все пак си беше Креапюр на ДжК и ще е голямо нахалство да излъжат така. и въпреки това съм сигурен че не им е чиста работата. Мога да говоря още много на тая тема но ще е оффтопик.

31.07.06
22:02

[quote author=“johnrambo”]
и въпреки това съм сигурен че не им е чиста работата. Мога да говоря още много на тая тема но ще е оффтопик.

И не само на тях...Май с повечето БГ продукти е така.Честно казано аз съм разочарован и от единствената българска фирма на която имах доверие и която толкова хвалех по едно време.

AL

01.08.06
16:39

[quote author=“Jay_C”][quote author=“johnrambo”]
и въпреки това съм сигурен че не им е чиста работата. Мога да говоря още много на тая тема но ще е оффтопик.

И не само на тях...Май с повечето БГ продукти е така.Честно казано аз съм разочарован и от единствената българска фирма на която имах доверие и която толкова хвалех по едно време.

Момчета,на 35 год.съм от 10г. се занимавам с железния спорт,от 3 г. пия този креатин и досега не съм почуствал нищо такова.При правилна хранителна и тренировачна програма се постига всичко!

MU

07.08.06
12:05

Искам да споделя нещо с вас.Тренирам от 3 месеца и този месец си купих горепосочения креатин-500 гр за 30 лв от пиротска.Днес е 16 ден в който го пия.Бицепсите ми нараснаха с 3 см,гърдите ми се стегнаха на лежанката вдигнах килата с 20 кг повече,а бе всичко е екстра,ама почнаха да ми избиват некви доста големи пъпки по гърба и по лицето.

RE

07.08.06
18:52

Ми вижте де, какво се чудите дали имало бионабол или не ми погледнете добре, ако трябва и с лупа и то се вижда.Едното е на кристали другото е стрито хапче, колкото и да стриват личи си.
Не е сложно да се разбере има ли или не.

07.08.06
19:09

[quote author=“mufan”]Искам да споделя нещо с вас.Тренирам от 3 месеца и този месец си купих горепосочения креатин-500 гр за 30 лв от пиротска.Днес е 16 ден в който го пия.Бицепсите ми нараснаха с 3 см,гърдите ми се стегнаха на лежанката вдигнах килата с 20 кг повече,а бе всичко е екстра,ама почнаха да ми избиват некви доста големи пъпки по гърба и по лицето.

Ти вярваш ли си? 3 месеца тренираш и сега, за 2 седмици с креатин-а (дори и с бионабол вътре) си качил 3см на ръката? Весела история...  :roll:

07.08.06
21:14

[quote author=“realityman”]Ми вижте де, какво се чудите дали имало бионабол или не ми погледнете добре, ако трябва и с лупа и то се вижда.Едното е на кристали другото е стрито хапче, колкото и да стриват личи си.
Не е сложно да се разбере има ли или не.

Е тя суровината, преди да се таблетира, си е прахообразна.
Аз не твърдя, че има бионабол в креатина им, просто изтъкнах, че не е невъзможно. Личният ми опит с този креатин се изчерпва с един тримесечен цикъл, който ми беше и първи с креатин-резултат: 5см качени на ръката. Още след първата седмица, когато го спрях, изгубих всичко. Ясно, че е било вода. Тогава получих и много гадни стрии по ръцете.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1