13.04.06
12:30
Искам да попитам на тва състезание в Пловдив какви ще са категориите.Някой ако знае да каже.
13.04.06
16:41
daite malko poveche info za tfa saztezanie.
sorry 4e pisha tai ama shte go opravq do nqkolko chasa !
Митко Димитров ще участва със сигурност, Христомир очакваме до 80 кг сигурно, Драганички го видях миналата седмица, не беше като за състезание, ама той е без това прави чудеса дни преди състезанието. Чудя се някой от младежите дали ще участва сега, в смисъл Светомир или Тишо. От Пловдив се очакват повечко хора, за Краси Илов чух че се готви, от Варна Деян (забравих му фамилията, дето яде конско), Наско Хараланов. За другите само слухове, нищо конкретно не знам. Чакаме Питона да видиме ще излиза ли! :)
13.04.06
22:59
За жалост няма да мога да дойда,ще почерпя ако някой даде богат снимков материал.Благодаря предварително :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ще се постарая да ви предоставя доста богат снимков материал.
Ти какъв протеин ще черпиш? :lol:
14.04.06
13:06
Зависи колко сам доволен от снимките.Ако сам много доволен ON,ако сам малко доволен P&B,а ако ваобще не сам ще ви подарявам Про 90.То тва ще е да ви набутам даже с нишесте и соя {}
Там работа нямам. Ще бъда в публиката! :)
Имам състезател, който се консултира с мен, нека му пожелая успех, повече инфо - на снимковия материал! :)
8)
Там работа нямам. Ще бъда в публиката! :)
Имам състезател, който се консултира с мен, нека му пожелая успех, повече инфо - на снимковия материал! :)
8)
Живот и здраве още от кантара сме там, обади се като отидеш!
14.04.06
20:03
Драганички го видях и аз вчера и ако не изпикае 3-4 литра, няма какво да прави там, иначе размера му е супер.
От Варна е Деян Георгиев.
[quote author=“filatov”]Драганички го видях и аз вчера и ако не изпикае 3-4 литра, няма какво да прави там, иначе размера му е супер.
От Варна е Деян Георгиев.
И на мене ми се стори че Драганички няма начин да излезе, от Варна би трябвало Наско да излезе също, ама ще видим. Искам да видя някой от Бургас.
Снимки ще има спокойно момчета, предполагам че ще трябва да купуваш на Оптимум протеин като ги донеса :lol: Дано стане готино състезание.
15.04.06
02:13
Ицо ще мачка много здраво! Релеф, преса ... много добре изглежда!
Не се и съмнявам! :) Успех на всички състезатели :)
състезанието бе просто уникално ... току що се прибирам от там ..
Абсолютната титла взе митко димитров , Хростомир Христов взе участие , но беше мазен, но въпреки всичко бе с класа над другите
В категорията до 90 килограма бе оценена неправилно, според мен , като 1 и 2 място заеха Орлин и Тошко Тодоров , , иначе всичко друго мина нормално .
И аз преди малко се върнах от там. направих кам стотина снимки, но имам проблеми с нет-а и не мога да ги кача никъде засега. Състезанието беше интересно, имаше доста народ+правостоящи. Бодифитнеса при мъжете приличаше повече на гей-парад. За културизъм жени не ми се говори. Интересно беше в тежките категории. Митко, беше в много добра форма, Ицето-мазничък, но достатъчно як за 2рото място след абсолютния ( Митко ) Играта с публиката на бицепсово згъване с 40кг беше и тя голям смях =) Първо никои не искаше да излиза, после един по един се качваха да се пробват. Много от повторенията им бяха с голям чиитинг, освен това организаторите незнайно защо не осигуриха скоби за дисковете и на няколко пъти трябваше някои да ги прибутва навътре докато горките момчета се мъчат да дигат :+) Бодифитнес жени си заслужаваше да се види - много претендентки и повечето в добра форма според мен. Съдииството беше оспорвано ( като на всяко състезание по бодибилдинг) и някои хора бяха недоволни, но поне за абсолютния шампион спор нямаше =)
Не ме ли видяхте бре, аз не случайно си взех фланелката на бб-теам.
Иначе състезанието мина готино, като изключим че нямаше места за пресата и трябваше да се разправям с Ким, ама иначе ОК. Това с бицепсовото сгъване беше малко тъпо, верно. До 80 всичко ОК, ама Ицо има да сваля още ако излиза на балканско или европейско до 75кг трябва да е. До 90 категорията да я ***** калинките, да ги таковат в **** и така нататъка, баси простотията. Драганички и сина на Брофа бяха за мнооого по предни места, не отричам Орлин и Тошко, ама не можеш ги сложи пред Дани (тоя човека верно прави чудеса, не изглеждаше като за състезание седмица преди това и за 7 дена - като сътворението :lol: ). Тишо Рангелов незнам какво правеше при тежките ама негова си работа. При женския културизъм смях и сълзи, майка ми изглежда по-яка, при бодифитнеса беше и дъщерята на Диментиев (признавам си тя ми хареса най много, язък че завърши последна) участваше, Любомира Стефчева беше по-мускулеста от бодифитнеса при жените :shock: :lol: При мъжете бодифитнес освен Слави Горанчовски всички бяха като неуспели културисти, пълна отврат, да не ми се обиждат момчетата ама е така. При абсолютната Ицето малко му подариха второто място че мазен беше, ама той го по заслуги :wink: ! Митко Димитров в БГ не съм го виждал в по-добра форма никога, толкова тънка кожа, толкова релефен не е бил на кое да е състезание тука.
Някой нещо спомена за черпене ако има снимки?! :wink: След няколко дена ще излязат, че не снимам дигитално!
Хахаха, поздрави на моя човек, Валери Ангелов, за третото място в кат. до 80кг :lol: !
[quote author=“Pc_genius”]Хахаха, поздрави на моя човек, Валери Ангелов, за третото място в кат. до 80кг :lol: !
Ооо, да Валерката много добре изглеждаше. Може да се чуства и като втори, понеже в категорията на Ицо, второто място винаги е огромен успех, пък и мисля, че Йорданов не беше за 2ри!
Като цяло състезанието беше горе-долу добре. Може да се поспори за съдийството. Иначе Димитър Димитров просто беше супер. Христомир беше малко мазничък, но той си е направил сметката. Мисля, че бодифитнеса при мъжете трябваше да го вземе номер 28. При бодифитнеса при жените трябваше да стане първа 42 номер, тази която беше с розовия цял бански. Моите снимки се оказаха недотам качествени, но за сметка на това са към 450. Скоро ще кача извадка и ще дам линкове. Ако някой иска мога да ги шарна в DC++ в датата.
Иначе очаквах да видя повече хора от форума. Ние се видяхме с YODA и Mushmurok.
16.04.06
01:57
Ей, вярно! Ейде който може да шарва в dc.data.bg и да си каже ника 8)
16.04.06
07:55
и аз бях на състезанието.Начи в кат до 90кг това дето го направиха беше много тъпо просто.Дани и Тихомир за мен трябваше да са на доста по предни места.Орлин не заслужаваше първото място.И поведението му не ми хареса, на свободното съчетание доста си просрочи времето.Ицо беше мазничък но в неговата категория беше просто с класа над другите.За Митко няма просто какво да кажа, невероятна форма
16.04.06
09:47
Мерси за коментара на всички.Ама айде вече и снимки да видя :)
[quote author=“diksi”]Като цяло състезанието беше горе-долу добре. Може да се поспори за съдийството. Иначе Димитър Димитров просто беше супер. Христомир беше малко мазничък, но той си е направил сметката. Мисля, че бодифитнеса при мъжете трябваше да го вземе номер 28. При бодифитнеса при жените трябваше да стане първа 42 номер, тази която беше с розовия цял бански. Моите снимки се оказаха недотам качествени, но за сметка на това са към 450. Скоро ще кача извадка и ще дам линкове. Ако някой иска мога да ги шарна в DC++ в датата.
Може да се качат и снимки в snimka.bg. Миналата година имаше качени...
[quote author=“diksi”]Като цяло състезанието беше горе-долу добре. Може да се поспори за съдийството. Иначе Димитър Димитров просто беше супер. Христомир беше малко мазничък, но той си е направил сметката. Мисля, че бодифитнеса при мъжете трябваше да го вземе номер 28. При бодифитнеса при жените трябваше да стане първа 42 номер, тази която беше с розовия цял бански. Моите снимки се оказаха недотам качествени, но за сметка на това са към 450. Скоро ще кача извадка и ще дам линкове. Ако някой иска мога да ги шарна в DC++ в датата.
Може да се качат и снимки в snimka.bg. Миналата година имаше качени...