13.02.04
10:37
Здравейте :lol: ,
Интересувам се от препаратите за отслабване. От скоро се занимавам с фитнес и както всички знаете в залата можеш да чуеш различни мнения за каквото и да било. Взимах Mega Fat burner (2 капсули преди хранене 2 пъти на ден) , но не постигнах почти никакъв резултат :cry: . Сега ми се иска да пробвам с L-Carnitine , но не знам кой точно (течният или на капсули) и как да го взимам . Друго, което ме притеснява е , че чувам различни мнения по въпроса дали да го взимам самостоятелно или в комбинация с аминокиселини и протеини. Може ли някой да ме посъветва?
Благодаря!
13.02.04
20:33
Здравей,
ето какво бих те посъветвал:
1. Прегледай подраздел препарати в раздел фитнес за жени (ако не си го направила вече) - http://www.bb-team.org/women/stuff/stuff.php.
2. Преди да преминеш към закупуването на накой определен препарат, хубаво направи хранителния си режим така, че да повлияе положително на твоите желания (ако не си на ясно как точно да го направиш ще ти помогнем).
3. Какъвто и препарат да вземеш, той ще ти помогне в най-добрия случай с 30% по пътя към твоя успех (не е малко, но е все пак в най-добрия случай).
4. Л-карнитинът е добър избор, препоръчвам ти да си го вземеш на капсули.
5. Добре е да вземеш аминокиселини или протеин, поне колкото да си набавяш дневната доза белтъчини (1,3 - 1,7 гр на един телесен кг). Все пак идеята е да изгориш мазнините, а не и мускулчетата, които правиш в залата.
6. При желание ползвай липонорм и лецитин. Информация за тях има в раздел “фитнес за жени” - http://www.bb-team.org/women.php.
Ако имаш други въпроси питай. Успех :)
14.02.04
10:07
Здравейте,
Прегледах информацията за препаратите, но за съжаление не мога да отворя раздела “Повече информация”. Всъщност в общи линии съм наясно със самите препарати, но не знам какво количество и в каква комбинация да ги взимам. L-Carnitine 2 пъти или 3 пъти на ден, преди или след хранене, протеините и аминокиселините преди или след тренировка и в каква форма. Кое е по-добро като вариант протеинов шейк или протеинова вафла. Нямам проблеми и с тренировките в смисъл, че съм постоянна, а до качество на програмата не съм убедена, но с храненето определено имам проблем. Много по-лесно ми е да гладувам, а доколкото разбирам това може повече да ми навреди отколкото да ми помогне. Бих се радвала ако можете да ми помогнете с хранителния режим.
Благодаря :D
14.02.04
11:20
Съжалявам че се намесвам в темата само че Л-карнитина според мен не е добър избор,защото много познати,които са го пили са ми казвали че няма ефект.Според мен е по-добре да си вземеш някакъв фет бърнър.
Успех
14.02.04
11:31
Така ... отговарям по ред на номерата.
При закупуване на определения препарат, на него пише как да се приема. Това е оптималния вариант за прием. Колкото до аминокиселините и протеина, препоръчвам аминокиселините да се приемат след тренировка, а протеинът да е преди лягане, за предпочитане е да бъде с висок % на белтъчини (85-92), като най-добре да е соев протеин.
Колкото за храненето, една оптимална програма за сваляне на килограми има в раздел хранене (http://www.bb-team.org/women/nutrition/endomorfen.php).
Ако нещо не Ви е ясно от горепосочената информация, питайте.
14.02.04
23:45
Eto kakvo pi6e v 1 katalog… -10 kilograma burzo
1. Spirane priema na vuglehidrati sled 17 4asa
2. Namaliavane priema na jivotinski maznini
3. Pravete pone 3 aerobni trenirovki sedmi4no sutrin na gladno ili sled tejesti, ili ve4er sled poslednoto hranene. Tiahnata produljitelnost triabva da e s minimum 30-50 min s intenzivnost 65-70% ot va6ia individualen maximim.
4. Treniraite pone 5 puti sedmi4no s tejesti
5. Izpolzvaite superserii s malki po4ivki v trenirovkite s tejesti
Vseki den:
L-Phenylalanine 1 4aena lujica ili 2 kapsuli
huan 1 4aena lujica ili 4 kapsuli “mega fat metaboliser
SML concentrate 1 4aena lujica
Sled aerobikata:
L-Carnitine 1 4aena lujica( 2g.) ili 2 kapsuli
kafe
20 min predi trenirovka
L-karnitine 1 4aena lujica
SML concetrate
Huan
L-phenylalanine
kafe
1 tabletka upsarin
1 tabletka phytine
Hahaha e kvi sa tiq prostoti we bratle i de sa zabravili svobodnia den da spomenat ?? И тва Хуан -ефедрин ли е и за кво са ги торили тия л-kарнитини и без тех може само набутвация е?
по-здрави и успех и от кой каталог е туй ?
15.02.04
09:53
Каталогът е на Мусаши и мога да кажа, че от цялата им програма само първите неща са верни. Повечето продукти са напълно излишни и може да се заменят с доста по-евтини аналози.
15.02.04
10:57
Opitvah se da pomogna… Samo suvetite si struvat. Produktite verno samo gi probutvat(zatova sa mnogo-puk sa skupi)
Mr. Muskul Gel Vodoprovod, в културизма не се търси бързо сваляне на килограми, защото така се губи много от адски трудно качената мускулна маса. Освен това диетата от период за маса до период за релеф се променя не рязко, а постепенно. За това диетите на повечето културисти са по 2-3 месеца, а на по-тежките и повече. Така се избягва всякакъв стрес за организма. Освен това, доколкото разбрах, си слаб и искаш да качиш килца. За какво са ти препарати за отслабване :?: :?: :?:
15.02.04
21:16
4e koi e kazal 4e iskam da otslabvam… :wink: Pak ne 4ete6…bazik. Mi napisah 1 programa ama ne mi ia odobriha, 6toto verno e nabluskana s mnogo skupi produkti, o4evidno napisani samo za da gi prodavat. Ina4e nali tova e forum za fitnes za жeni, ne sum kazval 4e e za kulturisti.
Хе хе :D
Пич, определено ме затапи...
Но смятам, че и за жените не е много добре бързо да свалят килограми. Така външния им вид след диетата миже да е дори по-лош отколкото преди започванети й
16.02.04
12:00
4ak puk zatapil… A za burzoto otslabvane—ima6e nekuv debelarium deto svalia6 super burzo (ot roda na 15-20 kila na mesej) ama posle neznam kakvo stava. Tam sum 4uval dulgi razhodki i 4ai :D I ima mnogo dovolni.
16.02.04
12:48
:D Здравейте,
Комплименти за мъжката активност и наистина , къде са жените в този форум? Е. не че се оплаквам :wink: .
Колкото повече информация поемам толкова повече се обърквам. На едни места пише едно , на други обратното и т.н. Май ще трябва да експериментирам до известна степен .
Само още нещо свързано с аминокиселините.Кой продукт е по-добър при сваляне на килограми Amino 2222 или BCAA 1000?
Sax-o-matic ме посъветва да ги взимам след тренировка, а на опаковката пише 2-3 таблети 3 пъти дневно, това означава ли , че трябва да взимам дневната доза на веднъж след тренировка , а когато не тренирам да не взимам нищо?
Mr. Muskul Gel Vodoprovod, ами какво да става - прочути ефект “Йо-Йо”. Като свалиш супер бързи кг, след това тялото се стреми да ги възстанови и обикновено качваш повече от сваленото :D
16.02.04
20:07
E ako svikne6 da iade6 previlno i da se ograni4ava6 niama da napulnee6 pak. Spored men napulniava6 sled dieta, za6toto si dovolen (eventualno) ot postignatoto i burza6 s vuznagrajdenieto…a triabva postepenno da vklu4va6 pove4e, no po-pulnocenna hrana.
А вярно ли е, че ако гладуваш (не в пълния смисъл) няколко дни след това като почнеш да се храниш нормално почти всичко се качва.
Вероятно има доза истина, но не вярвам, че за няколко дни ще свалиш нещо. Както и да е, с гладуване най-много да свалиш мускулна маса и след това да качиш мазнини, това е според мен.
Mr. Muskul Gel Vodoprovod, некога бил ли си на диета за изчистване, пич??? Ако не, ще ти кажа - поне при мен се изискват доста усилия на волята, за да успея да се “огранича”, а се имам за човек със силна воля. какво да кажем тогава за средностатистическаа българска жена - повечето, които познават нямат воля да правят кардио 2 пъти седмично, та какво остава за диетата...
16.02.04
22:23
Az sum iz4isten i ot maznini i ot muskulna masa…i ot mozuk de :D
Prav si, 4e se iska mnogo volia. Pone vuglehidratite da se ograni4at-ne e tolkova stra6no, nali?
Btw acc mi e Mr. Muskul Gel Vodoprovod4ik 8)
Не е страшно да ги ограничаваш, но постепенно и до определен момент. Ако ограничат прекалено въглехидратите, някои хора (като мен) губят доста мускулна маса.
16.02.04
23:43
Не се сърдете ама вместо да пишете глупости :D помогнете с въпроса на момичето,а ако искате да коментирате например дали спортува бълг жена или кой колко бързо качва и сваля маса :arrow: създайте нова тема.
До Despred аминокиселините ги пий след тренировка,сутрин на гладно и вечер,ако ти останат.В дните без тренировка също е желателно да ги пиеш.
Успех
Не знам дали ще съм прав, но ще споделя собствен опит.Свалих 25кг. с диета/без гладуване/,с тренировка и малко Л-карнитин.За предпочитане в течна форма.Ама аз съм мъж,а жените доколкото знам по-трудно читят мазнини :wink:
20.02.04
13:13
Za kolko vreme gi svali? Pod trenirovka kakvo ima6 predvid :arrow: niakakvi super izmoritelni aerobni natovarvania?
Btw dieta ne zna4i gladuvane, a pravilno hranene. Ima i dieti za ka4vane na masa.
За 1,5год.Без гладуване,без много зверска аеробикаС интензивна тренировка с тежести :wink:
20.02.04
14:11
Super. Samo 4e problema ne e v trenirovkata, a v motivaciata, koiato spored men e 50% ot vsi4ko. Ako prosto te murzi da pravi6 kakvito i da bilo uprajnenia nikoga niama da otslabne6. Prosto niakoi jeni ne jelaiat da se zanimavat v fizi4esko natovarvane, koeto pri mujete e v po-malka stepen.
Mr.muskul,това от къде го измисли за жените ит.н.............Няма значение пола за мотивацията :lol:
20.02.04
14:49
Abe ne e ba6 taka. Mujete ponasiat mnogo po-lesno trenirovkite, fizi4eskite natovarvaniai i obi4at BOLKATA ot iakoto pompane :D Osven tova jenite za dosta po-dezinformirani ot mujete po vuprosite za fitnesa (govoria kato cialo de) Moje bi stremeja kum po-silno i hubavo tialo e prirodno zalojen v muja :arrow: nali v prirodata po-silnia oceliava i ima pove4e “jenski” . Sega ne e ba6 taka, no ako ima6 muskulesto tialo 6te privli4a6 jenite pove4e.
Pichove,imate nujda ot psihoanlitik :)))vsichko e adski otnositelno i si zavisi ot choveka,nezvisimo dali e myj ili jena !Vypros na motivacia !
Emi ne znam no ne mislq che jenite gledat purvo tqloto ... shtot ko si pleshiv izrud nema sa stigne izobshto do sablichane che ti vidqt plochkite :)
Makar che vsichko e otnositelno , obshtestvoto ni e ujasno kakto i sveta :(
Ima prekaleno mnogo bolni hora ....
Naprimer kakvo mislite za Mr bulgaria ? Nekakvi komentari otnosno liceto mu ?
E,az opredeleno gledam i tialoto,triaba a ti kaja ,che i da e super picha,ako v tialoto e zle,direktno go ignoriram!bezkomromistno !:))
Za Mr.Bulgaia-Ami kato go sravnish sys vsichkite onia dryglivi geiove ,koito uchastvaha,opredelno toi beshe nai-dobre:)Inche..nemoga da pia tolkova,che da go gledam :)))
По въпроса за Мистър България - не смяам, че имаше базаза сравнение между Мирослав Йончев и другите “кандидати”.
Освен това, не са много ясни критериите за оценка на качествата на модели.
Освен това, дамските конкурси в българия не избират големи красавици, особено напоследък - на мен лично не ми допадат Ива Титова и моята съгражданка и доскорошна съседка Елена Тихомирова (Теди Бургазлиева е изключение :D ).
Общо взето, въпрос на вкус :wink:
06.10.04
13:00
Привет, спецове. Аз пък не пия никакви препарати, ще умра ли? При положение, че тренирам шест пъти седмично като всяка тренировка включва 30 минути бягане, две-три серии коремни преси плюс средно 4-5 упражнения по 4 серии по 12-15 повторения; и не знам дали ми се събират повече от 1200 калории прием на ден?
06.10.04
19:34
Не, няма да умреш :!: :lol: По-вероятно е да претренираш.
06.10.04
20:47
[quote author=“Image”]Не, няма да умреш :!: :lol: По-вероятно е да претренираш.
Kak da izbegna tova?
07.10.04
02:25
Ами по-добре увеличи малко калориите. Когато консумираш по-калорична храна и тренираш по-здраво, имаш по-силни мускули с постоянно висок тонус и същевременно нисък процент подкожни мазнини.
07.10.04
19:04
[quote author=“Image”]Ами по-добре увеличи малко калориите. Когато консумираш по-калорична храна и тренираш по-здраво, имаш по-силни мускули с постоянно висок тонус и същевременно нисък процент подкожни мазнини.
Благодаря за отзивчивостта. Ще опитам, но когато ям повече веднага започвам да качвам теглото си и винаги най-напред се увеличава обиколката на ханша и бедрата. (Аз съм 1.70 м и се чувствам най-добре, когато съм 54 кг.)