09.08.04
16:12
Здравейте! Купих си Universal ThermoStack E/C/A. Това е термогенетик покачващ телесната температура за бързо изгаряне на мастните клетки на билкова основа. Взема си три пъти на ден по две таблетки. Искам да попитам с какво ми препоръчвате да го приемам?
Освен суплементи приемам и идеи за хранителен режим.
Благодаря предварително!
П.П. Моля в отговорите не включвайте л-карнитин.
[quote author=“manson”]Здравейте! Купих си Universal ThermoStack E/C/A. Това е термогенетик покачващ телесната температура за бързо изгаряне на масните клетки на билкова основа. Взема си три пъти на ден по две таблетки. Искам да попитам с какво ми препоръчвате да го приемам?
Благодаря предварително!
Ами не ти трябва нищо повече (ако имаш в предвид още нещо което да ти качи телесната температура), освен ако не желаеш да се изпържиш :)
За горене, както сам си отбелязал можеш да включиш л-карнитин... мини на НВД, прави повече аеробни упражнения... Вземи си чист протеин и/или аминокиселини.. Особено ценнен е Л-Глутамин, за да предпазваш организмът си от катаболни процеси.
Незнам какво очакваш точно като отговор, но вълшебни добавки няма.. в основата е упоритостта и резултатите сами ще дойдат :)
Ае кво го хвалите тва нвд немога ,да разбера. Ввд признавам само за релеф аз ,че от нвд-то нямаш същата плътност.
по-здрави
09.08.04
17:20
За НВД ще видя как стоят нещата. Аз сега предимно съм на домати + сирене + захтин; и от време на време дюнер 8)
Това брой ли се за НВД :D
Питах не за п-голямо покачване на темп на тялото, щото ще се изпържа както ти каза. Мислех си за някакъв фатбърнер Липозан, Фат лос формула или и аз незнам ... нещо от тоя род
[quote author=“manson”]Здравейте! Купих си Universal ThermoStack E/C/A. Това е термогенетик покачващ телесната температура за бързо изгаряне на масните клетки на билкова основа. Взема си три пъти на ден по две таблетки. Искам да попитам с какво ми препоръчвате да го приемам?
Благодаря предварително!
Тва е/к/а е мноо яко нещо и не е играчка въпреки ,че е на билкова основа.
по-здрави
09.08.04
20:00
Ами аз не търся играчка :twisted:
Затова даже искам да го смеся с нещо и мисля, че Липозан ще ми свърши работа.
[quote author=“manson”]Ами аз не търся играчка :twisted:
Затова даже искам да го смеся с нещо и мисля, че Липозан ще ми свърши работа.
Пробвай се.. ако си жив и здрав пиши какви резултати си постигнал :wink:
09.08.04
23:53
Нямаш проблеми. Ще видя тия седмици когато почна кардиото с него ще почна и тези неща и ще кажа имало ли е резултат :lol:
11.08.04
18:23
Внимателно сравнявай състава на различните фет бърнъри и термогеници, понеже често съставките се дублират. Не взимай ефедра с термогенен препарат, че може да ти е за последно...
11.08.04
19:08
Да, естествено! Мисля с Липозан да смеся а в него няма ефедрин, нито кофеин. :D
02.09.04
22:54
То пък нямаше Липозан и от магазина ми дадоха Super Fat Burner na American Muscle. Като ги смесих имах чувството, че ми се топи кожата! Няма спор - ефект ще има. Чакам само да започна тренировки и ще видим резултата.
05.09.04
03:49
Незабравяй, че загубата на мускулни белтъци при повишена телесна температура се повишава значително, което значи, че ще ти се наложи да пиеш тлъсти дози верижно разклонени АК-ни.