Кот такоа

20.03.23
17:01

Бях забравил за съществуването на сайта. Не помня кога си направих регистрацията, но според раздела прогрес, виждам въведено от октомври 2012. Както и да е. Дневника ще ми послужи за по-лесно следене на процеса. А именно - едни 85 зкръглени килограма да станат поне 75. Това ще е първия ми осъзнат опит за изчистване на ненужни мазнини, както и за прибиране на отпуснат корем. Сравнително съм редовен във фитнеса за последната година, но от към следене на калории ме няма никак. Да видим как воденето на днесник ще се отрази на сериозността ми към процеса. Водил съм си записки на тренировките като брой серии, повторение, килограми и понякога дали съм стигнал отказ или съм усетил болка. за днес още не съм тренирал,чакам края на смяната. По другите дневници виждам, че се пишат неща като килограми, ръст, стаж, тъй че: ръст: 175,  кг: 85-86 (ще проверя утре след събуждане на гладно), стаж: 2+ на лостове, фитнес: трудно да се каже, заради прекъсвания, смяна на градове, квартири и държави, но по-целенасочено последната година и половина. Надявам се с прочетеното тук, а и не само резултата с бавни крачки да бъде постигнат.

22.03.23
17:18

Тренировка от 20.03. Доста слабо представяне. Предмишниците се пренапомпаха още на втора серия тяга. Доста разочароваща тренировка. Дължа го на мини пътуването през уикенда, свързано с много обикаляне и не много храна? За днес се очаква тренировка за крака. Ще има публикация по-късно?

27.03.23
11:25

Пропуснат да кача тренировката от петък. За днес плана е да проверя макс на тягата за две или три повторения. Последния опит беше на 120кг. Да видим днес какво ще е.

29.03.23
12:27

Тренировката от понеделник. Като цяло доволен. Не знам дали 1 повторение на тяга се брои за ПР, според мен трябва поне 2, но все пак ги вдигнах. За днес тренировката за крака отпада, понеже от снощи носа ми тече и ще си почивам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1