11.04.06
18:18
Разбрах, че в Пловдив тази събота (15 април) ще се провежда някакво състезание по културизъм в синдикалния дом.Ако някой има някаква информация относно цени на билети и участници, от колко часа е събитието... нека сподели, понеже се навивам да отида.сигурно ще е шоу :D
———————
Моля, пускайте темите си в правилните раздели!
вл
11.04.06
18:40
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=14904 това ли имаш предвид :D
виж по-надолу в самата тема
Билети са по 4,5,6лева може да има и други. Всичко зависи от реда. До 5ти ред за 6, след това 5 и т.н. Може би на балкона ще са 3лв ако изобщо има навити за там :P
12.04.06
08:37
Хех като казваш до пети ред дали се броят редовете за съдиите за роднините им, за журналистите, за персонала, за хората от федерацията и целите им роди както и прочие народ. :oops:
и аз сигурно ще ходя само ако може някой да ми каже на коя улица точно се намира тази зала и дали е от 16:00 със сигурност.мерси 8)
На плакатите пишеше, че е от 16.00 , но може да започне и по-късно типично по български. “Залата” е Градски дом на културата “Стефан Кираджиев”. Улицата точно не я знам. Хващаш си едно такси и казваш да те води в “Палмите”.
13.04.06
23:02
За жалост няма да мога да дойда в Пловдив да гледам,но ще сам много благодарен ако получим богат снимков материал ;)
наистина ще е много хубаво да има много снимки защото както аз и бригер и много други няма да отидат на състезанието :( Така че който може да направи снимки
и аз съм за :lol:
аз ще направя някоя снимчица с gsm-a :) е няма да са с перфектно качество, но все пак :lol: