Еeeл’ате повече - Нио, The matrix :wink:
Хубаво правило само гледай да не ти приседне от лакомия :lol: 8)
[quote author=“croc”]Подбирам “храната” мнооого внимателно и специално -да отговаря на моите изисквания,след което пристъпвам към обработка -обичам да се глезя и да си угаждам .Когато всичко е ОК ,според вкуса ми ,тогава вече я консумирам и внимателно преглъщам ....така че да ми приседне е трудна работа :))))
П.П.
Надявам се схвана хумора ми;)
:lol: Разбира се :lol: Макар че имам по някога доста мръсно под съзнание :wink:
Ако погледнеш темата, а именно “Диета”, то ми се струва, че е по-правилно да пишеш тези излияния (разбирай хумор) на ЛС, че хората ще си помислят, че не спазваш никаква “диеата”..
P.S: Надявам се схвана хумора ми :wink:
Я кажете при НВД мога ли да си позволя овесени ядки сутрин и ако да кога преди или след бягане ?
09.08.04
23:35
а ти КРОК ! ..моля ти се.. не се прави на много важна и във моита тема.. това нито е твоя тема.. нито изисква на.. отговорите които трябва да получавам :) ..така че ..мрази квото си искаш , няма нужда да го казваш! ..ае сичко добро
ПС - написах го тва малко безсмислено ..щото се ядсах леко.!
09.08.04
23:39
Да бе, това за овесените ядки и аз от доста време исках да го питам.... нали все пак са 45% въглехидрат..... Иначе няма по страхотно нещо от голяма порция овесени ядки със сирене или извара след тичане :)))
Mоже ли отговор на :
Я кажете при НВД мога ли да си позволя овесени ядки сутрин и ако да кога преди или след бягане ?
:?:
Може да си позволите овесени ядки ма ако само тва са ви въглехидратите за деня. До 17 чеса ги изяште. И тва дали преди или след тичане при нвд нема значение.
по-здрави
[quote author=“emil_mlo”]Може да си позволите овесени ядки ма ако само тва са ви въглехидратите за деня. До 17 чеса ги изяште. И тва дали преди или след тичане при нвд нема значение.
по-здрави
Демек, никакви малки оризови,картофени и тн. порции със пилешкото,изварата или рибата (квот там има),така ли ?! А салатката вечерно време ? или пак гърдички ? :?
Да никви такива истори ! Иначе салатка си яж колкото си искаш ,нема лошо в зеленчуците.
по-здрави
12.08.04
17:16
[quote author=“nikolcho”]Ами.. виж са..
Преди сум ходил да дигам.. в Бг. (сега до края на август съм в кипар)
Са.. ходих тука един месец.. нна фитнес.
Са си седа дом.. и само сутрин.. кам 8:00 тичам.. 20 мин некаде.
След това.. правя коремни преси вкъщи.
178 см. на 73 кг.
тялото ми е доста распуснато и искам малко релеф.. деа.. аммм.. знам какви продукти да ямм.. но незнам.. как да ги разделя.. на ква хранителна програма.. по колко.. да ям.. и така.
Ако ме разбирасш.. само диета ми лиспва.. хранителния ми режим.. Искам да си направя един такъв но ми е много трудно.. обърках се вече от толкова много мнение и съвети :( .незнам как да си мера храната.. незнам в коя колко протеини има.. и така.. незнам.. кво е бърз и бавен метаболизъм.. незнам къв съм.. едноморф.. или там как им викате..
Искам само едно добро НВД ..без протеини и химия.. само със прости ястия.. които да не се пофтарат секи ден.
Примерно понеделник - едно
Вторник - две
Сряда - едно
четфъртак - две
..и така ако ме разбираш.. през ден :)
ее тва е.. надявам се да си ме разбралл ..и да ми дадеш някви препоръки.
Чао!
Прати един майл, тук ако трябва да пиша седем дневен режим... То по добре да го сложа на сайта, а за целта трябва да пиша по него! Пращаш мейл, давам ти примерен режим! А ти обещах мислейки, че ти трябва примерен ден за да схванеш как да си съставиш сам режим, пък ти искаш готов режим, така че пусни мейл и ще ти изпратя. Ама пусни го от поща в чужбина, че българските... връщат ми пощатата!