14.04.06
17:25
Купих си Biogame amino acid таблетки,обаче така са направени таблетките и са толкова големи , че не могат да се преглъщат.Дори и да са разделени на две ефекта е същия .Пробвах да ги дъвча-отврат ,много е гадно-чак да ти се повраща.
Вие как ги пиете тези таблетки?
Те са сухи и не влизат в гърлото както трябва.
—————-
Моля, спазвайте правилата на форума. Пускайте темите си в правилните раздели!
Владимир
14.04.06
17:30
Абе да не си бебе... слагаш хапа по дължина в устата и пиеш... аз съм свикнал и напряко няма проблем дори ама в началото така правех. :wink:
а не може ли в една торбичка да се натроши с лъжица и прахчето с малко вода да се приеме?
14.04.06
20:11
[quote author=“pitchblack”]Дори и да са разделени на две ефекта е същия ..
[/color]
Как ще е така?Като ги разделяш на 2 ефекта и той е на половина, малко математика. А пък ако ги трошиш все едно нищо не пиеш :twisted: :twisted: :twisted:
На олигофренски въпроси, олигофренски отговори
filatov само не виждам къде е олигофренското и как ти дефинираш олигофренско? Под разделяне на 2 се има предвид приемането на 2-те половини но по-лесно защо пък ефекта да се намаля да не би вътре хапчето да е някаква машинка, че като я счупиш на две да не бачка?
А специално за трошене на прах ми дойде идеята понеже като бях малък така пиех големите хапчета - ефекта си беше същия но с улеснено приемане.
14.04.06
21:30
[quote author=”Миркони”]filatov да не би вътре хапчето да е някаква машинка, че като я счупиш на две да не бачка?
Братле, и аз точно това се запитах. Въпроса е олигофренски, като все едно да питаш дали, ако яйцата трябва да се ядат цели и ако ги режеш ще прецакаш протеина
Съжалявам за спама, за първи и последен път ми е
14.04.06
21:54
Под “ЕФЕКТА” човека има предвид Ефекта на трудното преглъщане. Май не можете да четете и да мислите! :evil: