вакуумки.

TH

14.04.06
23:58

[quote author=“Size”]Ами очаква се,че ще постигнеш видим ефект.Аз се бях навил миналата година,но все забравях,пък и е доста некомфортно за стомаха.То си има някои особености,трябва да задържаш докато около 4-5 минути или докато ти свърши въздуха,аз не съм много наясно,ако искаш си пусни тема и питай,понеже старата и без това я няма.

Става въпрос за вакуумките.Дайте да направим една обширна дискусийка с доста информация и всичко най-важно.Какъв ефект се постига, как се правят правилно и прочие.

А това за 4-5 минути - ХАХАХАХАХА луд ли си бе човек.
Не стига ,че като си искарам въздуга от стомаха ми става некомфортно ,но задържам най-много 15 секунди с максимални усилия.Едва ли има човек ,който задържа минута дори....

15.04.06
00:51

[quote author=“thespyboy”][quote author=“Size”]Ами очаква се,че ще постигнеш видим ефект.Аз се бях навил миналата година,но все забравях,пък и е доста некомфортно за стомаха.То си има някои особености,трябва да задържаш докато около 4-5 минути или докато ти свърши въздуха,аз не съм много наясно,ако искаш си пусни тема и питай,понеже старата и без това я няма.

Става въпрос за вакуумките.Дайте да направим една обширна дискусийка с доста информация и всичко най-важно.Какъв ефект се постига, как се правят правилно и прочие.

А това за 4-5 минути - ХАХАХАХАХА луд ли си бе човек.
Не стига ,че като си искарам въздуга от стомаха ми става некомфортно ,но задържам най-много 15 секунди с максимални усилия.Едва ли има човек ,който задържа минута дори....

Аз мога 40 секунди написал съм или,което не си разбрал правилно.Като си поемаш въздух продължаваш да стягаш и така докато омалееш в продължение на няколко вдишвания.

15.04.06
00:58

Какво са вакуумки така и не разбрах.

15.04.06
17:57

[quote author=“Andriqn”]Какво са вакуумки така и не разбрах.

В сайта ги имаше описани,виж там
http://www.bodybuilding.com/fun/2002/stomachvac.wmv

15.04.06
19:10

ще помоля за някакъв линк - знам, че сте обсъждали темата и преди, но търсачката на форума не дава резултати. нито тази на сайта

15.04.06
19:31

Видяло се е,че 1000 пъти трябва да го поствам във всяка тема.
http://www.bodybuilding.com/fun/2002/stomachvac.wmv
Ей тва е.

16.04.06
12:04

Филмчето го е пуснал Астор 2 поста отгоре. Аз за тема питах и за статия.

KO

19.04.06
00:03

За ккакво служат вакуумките? По колко да се правят и кога?

19.04.06
18:35

[quote author=“kokoesmrt”]За ккакво служат вакуумките? По колко да се правят и кога?

За какво и как,че от филмчето не стана много ясно

19.04.06
18:57

19.04.06
20:47

А някой да ги е практикувал по дълго и да има някакви впечатления ?

20.04.06
01:15

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=8126&highlight=%E2%E0%EA%F3%F3%EC%EA%E8

Ако се поразтърсиш из форума ще намериш и още теми с полезна информация за вакуумките.

04.09.08
16:57

Здравейте,
разбрах,че се правят така:
Поемаш бавно въздух и след това бавно изпускаш. Издишаш целия въздух (абсолютно целия),
стягаш карака, дупе и т.н. и се опитваш да си вземеш въздух, без да вдишваш обаче - изпъчваш гърдите колкото можеш и “смучеш” корема навътре. Държиш докато можеш, изпускаш, почиваш малко и пак. 3х5 на ден
Но на някой места пише 3х3 тук 3х5 по колко да правя ? И това 3х3 значи 3 серий по 5 пъти поемам и издишам?

05.09.08
08:32

казано от Ivan на 04.09.08, 16:57:

Здравейте,
разбрах,че се правят така:
Поемаш бавно въздух и след това бавно изпускаш. Издишаш целия въздух (абсолютно целия),
стягаш карака, дупе и т.н. и се опитваш да си вземеш въздух, без да вдишваш обаче - изпъчваш гърдите колкото можеш и “смучеш” корема навътре. Държиш докато можеш, изпускаш, почиваш малко и пак. 3х5 на ден
Но на някой места пише 3х3 тук 3х5 по колко да правя ? И това 3х3 значи 3 серий по 5 пъти поемам и издишам?

не не, така е по-трудно.Пробвай така:
Ставаш на гладно и лягаш по гръб, поемаш си въздух и си прилепяш, колкото можеш стомаха навътре.Като се научиш достатъчно хубаво да го правиш пробваш и прав.Но пак казвам на гладно ги правиш да “залепва” корема повече.

07.09.08
12:03

Не е трудно, просто изпразваш белите дробове и издуваш гръдния кош, усещаш как диафрагмата ти се качва до гърлото и малко боли стомаха.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1