Креатин,декстроза и протеин?

15.04.06
00:38

Здравейте.Искам да се допитам до някои които може да ми обесни как да вземам креатин,протеин и декстроза.Мисля тези дни да си купя дексторза,креатин Black Label на JC,също така и някакъв протеин може би соев или сороватачен също на JC. Айде напишете по някои ред как да ги пия,кое след кое и през какво време и т.н.?Също искам да попитам удачен ли  е избора ми на продуктите и съответно тяхните фирми?А и някои ако е използвал същото моля да ми напише ефекта.Приемам всякакви коментари и савете.Моля без спамове

съвет поне креатина гледай да не е на JC поне той е евтин може да си го позволиш и на някоя добра марка разликата в цените е минимална. Относно протеина взимай суроватъчен или млечно яйчен тоя соевия за нищо не става по добре си дай парите за храна ако ще зимаш соев. Относно тва как да ги зимаш потърси из форума достатъчно теми има като твойта да не кажа грубо ама сека втора тема е като твойта.

15.04.06
14:46

мерси за савета.Реших да не зимам креатин на JC,а БиоТек.А за протеина можете ли да ми кажете някаква друга фирма и цена евентоално.

15.04.06
16:19

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=13607&start=0

Тук има справочник с продукти и цени. Препоръчвам ти ако имаш средства на Scitec или Optimum…

за суровкатката специално ако зимаш БГ няма разлика всички са много зле няма зна4ение кой ще вземеш само гледай цената да ти е изгодна иначе аз лично БГ проеин няма да си взема никога повече не ми се дават парите за сухо мляко мешано със соя. По добре за качествена храна. Сега в момента суроватка взимам на Universal Ultra WheyPro 300g - 19лв. Като го взимам доза и половина след тренировка преди тренировка праскам 6-7 белтъка. Протеина ми стига точно за 1 седмица но този ми е най достъпен тъй като е малка разфасовка немога да си позвола от рас да дам 60лв. Така наще като ми дадат пари до края на седмицата 19лв от тях понеделник давам за суроватката. Като погледнеш от една страна дали ще ги дадеш за храна ще ти излезне същото. Тука ти излиза 1.90лв доза това е колкото едно хранене. Ако имаш пари си вземи някоя по голяма разфасовка аз от този на Universal съм много доволен между него и този на Optimum не намирам разлика. Едниственото е че в Optimum има 24г на доза а тука 22г на доза но пък е 10лв по евтин.

15.04.06
19:30

Благодаря ви за съветите и за цените!!! :lol:  :lol:  :lol: В карайна сметка ще взема креатин БиоТек,Суроватъчен протеин JK Nutrition - Supper Gain(поради липсата на финанси,а за следващите 3 кила ще взема нещо по хубаво) и дексторза.

1.Значи искам да ви попитам някои използвал ли е JK Nutrition - Supper Gain и то че няма голям ефект няма,ама изобщо има ли ефект?
2.Също да ви попитам за протеина,креатина и декстрозата кое след кое да взимам и и колко време едно след друго/заедно ли да ги зимам?
3.А и ако има някоя добра душа да напише по колко да зимам от тях,защото чета много различни работи за приемането на креатина особенно в зареждащата доза?
4.И казвали са ми че протеина се зима по 2 грама на килограм,та въпроса ми е за деня ли  е това или за един път.

Поздрави

протеина си го взимай преди и след трен по 30г ако е гейнер като този твоя който ще взимаш го взимай сутрин и след трен. Креатина 5 дни по 4г по 4 пъти наден след тва по 4г след трен. Декстроза незнам дали има смисъл да взимаш тъй като този гейнер е пълен сигурно с декстроза.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1