koga da zapo4na suplementite?

Темата е заключена.

09.08.04
15:08

zdraveite,iskam da popitam ne6to,treniral sum okolo godina bez da vzimam ni6to,posle prekusnah za 4-5 meseza i sega otnovo zapo4nah da treniram.vuprosut mi e sled kolko vreme moga da zapo4na da vzemam suplementi kato se ima vpredvid 4e ne sum treniral nqkoolko meseza.koe to4no 6te e podhodq6to i na koq firma(kreatin aminokiselini i t.n.).na 19 god sum visok 186 cm i 81 kg. :roll:

Кирилица???
vanisher

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 11:11.

09.08.04
17:25

[quote author=“amonik”]zdraveite,iskam da popitam ne6to,treniral sum okolo godina bez da vzimam ni6to,posle prekusnah za 4-5 meseza i sega otnovo zapo4nah da treniram.vuprosut mi e sled kolko vreme moga da zapo4na da vzemam suplementi kato se ima vpredvid 4e ne sum treniral nqkoolko meseza.koe to4no 6te e podhodq6to i na koq firma(kreatin aminokiselini i t.n.).na 19 god sum visok 186 cm i 81 kg. :roll:

Можеш ,да започнеш ,да ги зимаш веднага и квото ти душа иска. Но наи-добре си яж братле и подържаи добра хранителна програма.
по-здрави

DO

09.08.04
22:45

ми след като си тренирал 1 год. вече ако смяташ че без добавки вече става всичко много бавно може да пробваш малко но мисля че още 6 месеца мое си подигаш ей така но както каза и колегата
храната е най-важното!!!!

10.08.04
22:07

q da vi popitam da mi kajete dobur geiner sled trenirovka.4udq se na koq firma da si vzema na nutrim ili na jk,finansovite mi vuzmojnosti mi pozvolqvat da piq edna kutiq(400 ili 500gr)za sedmiza.koi geineri sa po dobri,na nutrim ili na jk?

КИРИЛИЦА !!!!!!!!!!!!!!!
vanisher

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1