24.02.06
11:06
Здравейте ,
нека ви запозная с историята: Преди 2 дни започнах цикъл с Винстрол. Запасил съм се с гейнери,протеини и аминокиеселни. Искам да направя ЧИСТА мускулна маса и да се изчистя едновременно с това (ако е възможно).Въпроса ми е какъв режим на хранене трябва да спазвам и дали вобще е необходим такъв. Висок съм 186см и тежа 91килограма(мазен).Ако ви е нужна повече информация пишете.
п.с.
Чудех се каде да пусна тази тема , дали тук или в забранени медикаменти. Но помислих, че тук ще е по-уместно.Ако съм збъркал я прехвърлете.
Благодаря ви предварително!
24.02.06
17:23
абе то няма лошо по-хубаво е с протеин обаче, а не с геинер, щото щом казваш че си мазен от гейнера ше омазниш още...земи си протеин с високо съдържание на протеин и малко въглехидрати...а за храната няма нещо особено...просто треа да внимаваш кво ядеш, шото има една приказка каквото ядеш, такъв си!!!.(а тва е още по-вярно ако зобиш)..(-_-)..така че не треа да прекаляваш с въглхидратите....
Всичко е в диета и кардио.... не мисля че ще оспееш да постигнеш и двете си цели които си си поставил!
Няма невъзможни неща... Успех!
26.02.06
01:57
гейнера си го остави за някой друг път, няма как да изчистиш ако взимаш от него. Яко амино, тва е. Иначе за храната ти казаха вече, без много въглехидрати. Абе изобщо като си на винстрол правилата за храненето за чистене са същите както когато не си. Единствено може да приемаш повече протеин мисля, защото ще се усвоява по-лесно. Поправете ме ако греша.
Примерна диета.
8:00 7 яица (5 белтъка и 2 цели) + мляко и 150 гр. овесени ядки. И Мед няколко лъжици
10:00 1 дози притен и банан (1-2)
12:00 200 грама пилешко иил телешко с ориз или варени картофи
14:00 протеин
след тренировка амино киселини с Шоколад от този 80% какао
18:00 200 грама пилешко иил телешко с ориз или варени картофи
преди лягане нощен протеин .
поне аз като зобех така се хранех и имах добър ефект.
А винстропла с какво го комбинираш?
27.02.06
20:55
В крайна сметка ... с нищо :evil:
колко винстрол 6те си бие6???
Не замествай букви с цифри моля !!! Прочети правилата и ги спазвай
Astor
06.03.06
23:37
Аз сам на хапчета. Вече стигнах до 30млг.
здрасти виж отиди да ти направи ниякои специалист програмата че може само време и пари да изгубиш.
иначе намали въглехедратите след обяд и яж по често.В Благоевград има едно момче от CORFIT и може да ти даде добър савет.има фитнес или магазин ИПОН незнам точно но са много доволни.ше поторса номера ако ти трябва. :lol: