15.04.06
16:32
правя си равносметка кво съм постигнал в фитнес залите за 3 години и .. резултата е плачевен - 2кила повече от колкото когато започнах , корем и гуша и като цяло по лоша физика от колкото преди да започна да се занимавам (гърдите са малко по-напред , рамото и краката видимо изостават) .Като се има предвид и страшните пари които съм дал за зали,всевъзможни суплементи и храни и лишенията от към хранене и други спортове съм на кръстопътя отново дали да почвам пореден цикъл с нова програма и нови надежди или окончателно да се откажа и да се заема сериозно с любимия си спорт плуването . Съзнавам че може би с никой друг спорт няма да развия такава физика , но аз нямам амбиции да съм тежкоатлет , да пращя от мускули дори въобще - сега съм 186-74 кила .. не повече от 80 искам да съм но сравнително пропорционални . Дали с плуване мога да го постигна това и най-вече пропорционалноста и да стегна корема ... краката обаче едва ли ще заякнат много от плуването а те са основен проблем ... Плуването носи ползи и сърдечната система , не вреди така и на ставите... не знам за пореден път се питам дали да оставя бодибилдинга и не знам кво да правя ... може би някои мнения тука биха наклонили везните на някоя страна
аз не, че много разбирам, ама според мен ако беше хвърлил по-малко усилия и пари в суплементи и блъскане на сляпо и повече в прочитането на някоя и друга книга или евентуалното наемане на добър консултант, резулаттаите ти щяха да са поне добри, а не ‘пачевни’ както казваш
имам купчина със статии за бодибилдинг вкъщи висока колкото мене и книги съм чел , сайта от начало до край всичко съм изчел ... явно просто не е за мене тази работа и не виждам смисъл да продължавам , щото тъй здраво съм се обсебил и само за тва мисля , че ще се побъркам накрая . мисля да почна с плуване пък поне корема да махна
16.04.06
00:22
не чети питаи човек дет разбира от тая работа ше ти помогне мн повече от сичко дет си изчел до сега
16.04.06
10:13
Първо - Тва е много тъжна история... :( ако верно си тренирал толко време и си пил и добавки и накрая равносметката е 2кг + и по грозна физика значи нещо си сбъркал незнам кфи статии си чел и какви книги ама тфа за първи път чувам ( чета ) да се случи... ти си прецедент. Я кажи какви програми си спазвал или как си тренирал 100% има някаква грешка даи тука да ти оправиме програмата напиши възраст килограми стаж и се някои ше ти помогне иначе фитнеса е наи добрия начин за усъваршенстване на физиката...