Мнение за моята програма

15.04.06
20:00

Вече 1,5-2 месеца тренирам с идея сваляне на тегло. Аз съм на 21 години, 160 см , 65 кг. Имам доста мускулна маса, но искам да отслаб на с 5 кг като за начало. Тренирам 3 пъти седмично. Първоначално ползвах програма от тази страница, но ми се вижда малко да тренирам ръце един път в сед. и крака втория път и за това си я видоизмених.Не спазвам хранителен режим, а само се опитвам да се ограничавам. Това ми е програмата по ред. Кажете ми кое е добре и кое да променя най вече за коремната област и задните части. И моля ви кажете ми и горе-долу трябва ли да намаля тежестта и да увелича повторенията или обратното
1. каране на колело 7-8 мин
2. степер 7-8 мин
3. адуктор 3 серии по 30 пов.
4. абдуктор 3 серии по 30 пов.
5. бедрено разгъване 3 серии по 20 пов.
6. бедрено сгъване 3 серии по 20 пов.
7. глутеус 3 серии по 20 пов на крак
8. клекове с щанга 3 серии по 20
8* повдигане на пръсти 3 серии до отказ
9. коремни преси 3 серии по 30
10. повдигане на краката 3 серии по 20 пов.
11. повдигане на краката от висилка 3 серии по 25 пов.
12. хиперекстензии 3 серии по 25 пов. 
13.наклони в страни с дъмбел 3 серии по 30 пов.
14. кик-бек - 3 серии по 20 пов.
15. бицепсово сгъване - 3 серии по 20 пов.
16. разтваряне на ръце в страни с дъмбел -3 серии по 20 пов.
17. раменни преси - 3 серии по 20 пов.
18. тичане 5-10 мин
Моля, дайте си мнението. Всичко коментари ще са ми полезни!
Благодаря

повдигане на пръсти 3 серии до отказ

15.04.06
21:25

Правилно ли разбрах, това ти е тренировката и я правиш всеки път в този вид? Ако да, то това противоречи на, който и да е тренировачен принцип. Имаш 7 упражнения за крака, 2 за рамо, 3 за корем и по едно за гръб,бицепс и трицепс. Това не е балансирана програма. Или тренирай  по групи мускулите  или кръгово. Избери си подход.
Ако не съм разбрала точно изясни молате :wink:

15.04.06
22:49

Помисли и върхи факта, че идеята на ‘свалянето’ е да си моделираш не само трен /която нещо не изглежда редовна/, а и храненето.

Прочетри повече за 2-те

http://www.bb-team.org

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1