13.06.04
13:37
Кое е по-безвредно и би донесно по-добри резултати?
Моля за компетентно мнение (най-добре придружено с линкове за доказване на твърденията).
Прочети листовките и на двете лекарства и сам ще можеш да сравниш страничните им действия! Честно казано мисля, че и двете са еднакво вредни, въпреки че са различна група вещества!
30.06.04
08:06
4esno kazano ednakvo vredni sa no efidrina e po dobar. samo ako s zdravo sarce go zvimai za6toto ina4e e mnogo opasen. ako ima6 kravno visoko lo6o. ama ti si re6ava6 v kraina smetka.az ispolzvam efedrin s kofein i a sperin i sam dovolen mnogo
Кирилица rullz !
vanisher :evil:
30.06.04
11:32
i az pih Clembuterol i naistina poti6 se baq samo4e sled 2 sedmica men po4naha dame bolqt babricite-ama na seki mu deistva razli4no za strani4nite deistvia
UUUUUUUUUSSSSSSSSPPPPPPPEEEEEEEEEHHHHHHHHHH
Кирилица rullz !
02.07.04
21:23
Аз също пия Кленбутерол и също доста се потя, а първите дни като почнах много ми трепераха и ръцете, но Ефедрина е много вреден за сърцето (не случайно не се продава масово).
А и ме интересува някои да е свършил двумесечния курс с кленбутерола да ми каже има ли ефект :?:
04.07.04
22:47
e kak nema se potite be hora nali clenduterola povishava telesnata temperatura:)
Ako pitate mene efedrina e mnogo po dobar ot clenbuterola. Pone pri mene clenbuterola ne go useshtam ama kato sema efedrin i leta.
Aide niakoi ot vas ako ima neka da mi prodade malko efedrin che mi triabva mnogo pishete mi na nik_nikolov@abv.bg az sam ot Sofia pishete i na kakva tzena go prodavate blistera aide chao i chakam da pishete
Кирилица rullz !
09.07.04
15:45
клена на блистер е 3 и 10 в аптеката до нас
а иначе от прочетеното в темата Кленбутерол започвам да се обеждавам че ефедрина е по-добрия препарат(добре че няма тема ефедрин да му изкарат кирливите ризи)Като сте млади предполагам че сърцето ви е наред и няма да има проблеми при един цикъл но не се увличайте че при втори такъв проблемите сами ще дойдат
На 19 години съм и тежа 105 килограма/183см. . тренирам си редовно но всички около мен взимат не6то забранено. досега съм правил няколко двуседмични нвд и резултата е добър но хората около мен ме навиват да вземам ефедрин като казват че резултата 6те е двоен. Пи6ете какво точно е деиствието му дава издръжливост или увеличава тел. температура или... и как да го приемам. Имаите предвид че нямам възможност да бягам (много бачкане бе )а само да въртя на вело. Проблем е че имам високо кръвно (135/85) и не сам сигурен как 6те ми се отрази. 6те комбинирам взимането му с нвд и пиене на фатбърнер и амино. моля коректни изпитани съвети щот става въпрос за здравето ми. Предлагат ми 60 таблетки за 20 лева като ми казват че 6те стигне за около месец(т. е. 2/ден)
Изчакай още годинка-две за забранените медикаменти - като отложиш още малко ще си направиш голяма услуга. До колкото разбирам сваляш кг., а щом имаш високо кръвно, то ще гориш по-бързо. Напълно достатъчно ще е това което си написал: фет бърнър(например Л-Карнитин) и Амино в режим на НВД. Успех!
П.С. Високото кръвно е заради мн. мазнини.. незабравяй, че кардио тренировките са най-ценни.
Малеее вие тука в болница щесе вкарате ве пичове. На ,които му е високо кръвното да оди на кардилог да му правят електрокардиограма ,ехографиа и иследваниа кръв и орина. Ефедрин бих избрал лично ,ако трябваше да избирам между ефедрина и клембутерола.Ако имаш високо кръвно трябва да се смъква небива да се седи така ,че (както казват по рекламата на чаика фарма) високото кръвно налягане води до инфаркт.
по-здрави
пп 135/85 не е толковва високо ,но щом имаш заложена хипертония мери кръвното да не стане беля
Според мен 105-те кг, са предимно от много мазнини и за това кръвното му е високо. Като свали 20-на кг.. ще се нормализира, направо друг човек ще бъде.
Благодарско за мненията, а иначе съм ходил на лекар и тои тва каза от килограмите е ши..ното кръвно.
=> ще си свалям натурално 8)
[quote author=“Smogy”]Благодарско за мненията, а иначе съм ходил на лекар и тои тва каза от килограмите е ши..ното кръвно.
=> ще си свалям натурално 8)
Тва е приказка !
по-здрави и успех
ako vzema6 klemboterol go vzimai na xap4eta za6toto go ima i na sirop,xap4etata sa po-efektivni,ne e lo6 6te topi6 ot nego.Oba4e ne prikalqvai s nego za6toto ima i anabolen efent ot po dalgo vzimane.Vzimai go 1-2 4asa predi trenirovka.
ПИШИ НА КИРИЛИЦА !!!
vanisher
Пуснато на: Сря Авг 11, 2004 12:13 am RICAR пич тва говорилити нещо ? Явно не :)) та в стари и приключени теми е проява на спам да постваш в тях!!!
по-здрави
пп даже Пуснато на: Нед Юни 13, 2004 12:37 pm
Моля за отговор клко кленбутерол да взимам щото ям по 2стрити на прах хапчета
да не е мноо бе хора (аз сам 110 кила 1.80висок)и искам дасваля някои килограм
————————————————————————————————
биите си по една Чекия :D
моля за отговор :wink:
Абе пичове тряя ли да треперя от кленбутерола щото мнооо треперя.
———————————————————————————————————————-
Биите си по една Чекия :D
:evil: :twisted: :evil: :twisted:
09.09.04
23:53
Абе хора мога да ви се видя малко рязък ама вие луди ли сте да си вредите така.Аз лично съм пил Кленбутерол когато бях малък и имах алергии.Тогава лекарите ми го даваха само когато имах пристъп.То си е ваша работа де ама все пак се замислете това е силно лекарство и е може да бъде много опасно.Защо не си пиете само креатина,протеина и аминото ,а си рискувате здравето?
Замислете се :!:
11.09.04
00:01
[quote author=“fobus_86”]Абе пичове тряя ли да треперя от кленбутерола щото мнооо треперя.
———————————————————————————————————————-
Биите си по една Чекия :D
:evil: :twisted: :evil: :twisted:
дааам тва е нормално при някои се случва като страничен ефект. Ама да не ти пука :lol: то като престане да дейсва си се нормализираш.
11.09.04
00:03
[quote author=“MuSa6i”]Абе хора мога да ви се видя малко рязък ама вие луди ли сте да си вредите така.Аз лично съм пил Кленбутерол когато бях малък и имах алергии.Тогава лекарите ми го даваха само когато имах пристъп.То си е ваша работа де ама все пак се замислете това е силно лекарство и е може да бъде много опасно.Защо не си пиете само креатина,протеина и аминото ,а си рискувате здравето?
Замислете се :!:
Според мен кленбутерола не е кой знае кав препарат пил съм много от него и да ти кажа вобще не го усещам заразлика от ефедрина при него ставам луууууд :lol: :lol:
11.09.04
12:30
А бе VIP братле откаде зимаш ефедрин братле аз никаде немога да намеря ,за мене ефедрина е по добьр ама и много товари сарцето
11.09.04
17:52
waterpolist Еми ефедрин продаваха в магазиная на Мусаши на Витошка ама не на всеки продават там незнам дали ще ти продадат на теве ако исташ иди провери кажи им че си състезател по плуване и търсиш ефедрин ако намат щи намерят. Ако имах ефедрин в мене щях да ти продам ама моя свърши отдавна и не съм ходил да си зимам друг. Ако няма в магазина на Мусаши ми пиши на ЛС и ще поразпитам малко къде може си намерим може да праим партия с тебе :lol:
fobus_86 да, включва се в страничните ефекти треперенето и то при всеки е различно. Мен толкова са ми треперели ръцете, че да не мога да пиша. Абе умната всички с тея препарати, защото стават бели като не се мисли.
28.09.04
13:15
tursq spe6no:
metandrostenolone za pod 2lv blistera,
efedrin
deca durabolin za pod 13lv
anadrol za pod 2lv. hapa
ako nqkoi moje da mi predloji ne6to ot gore poso4enite da pi6e na ave_@abv.bg
аве да ти го начукам у метандростенолона си флоднал форума мамави мрусна на всички дето сте флоднали тая тема тоя форум запрелича на тоалетна деба
Относно темата кленбутерол или ефедрин мисля, че бях писал преди година-година и половина върху темата. Незнам каде ми е поста предполагам в архива. Мисля че такива постове съдържащи информация за продукти и техните качества трябва да се вижда на пръв поглед за да не се допускат такива повторения. А отностно този за метандростенолона или там както се пише ... защо още не са му изтрити постовете. Пратете му едно лично съобщение и да си знае за напред. Това е от мен. Малко късно отговарям, но имам едни изпити и като ги взема чак ще мога да се отдам на моето хоби и страст.
28.09.04
15:10
ok prestavam s tiq postove stiga ste mrunkali!