Бионабол в Аптеката

Темата е заключена.

15.04.06
21:42

Напоследак до мене достигат слухове че по аптеките има БИОНАБОЛ!Даже ми казаха че го давали за 5 лв!Разни пичове твърдят че се продава!Аз други медикаменти съм виждал,ама бионабола мисля че го спряха и не са го пускали повече!
Ако някои има иформация дали има бионабол да каже!

15.04.06
22:33

[quote author=“DarkWolf”]Напоследак до мене достигат слухове че по аптеките има БИОНАБОЛ!Даже ми казаха че го давали за 5 лв!Разни пичове твърдят че се продава!Аз други медикаменти съм виждал,ама бионабола мисля че го спряха и не са го пускали повече!
Ако някои има иформация дали има бионабол да каже!

аз наскоро питах във една аптека и апрекарката ми каза че скоро ще го пуснат пак във производство ,но не знае след колко време  :?

16.04.06
10:53

аз вече знам и месеца в който ще го пуснат по аптеките..но това остава тайна за сега

16.04.06
11:10

[quote author=“IMTH”]аз вече знам и месеца в който ще го пуснат по аптеките..но това остава тайна за сега

Като знаеш толкова много щто несподелиш с нас?......или само са праиш че знаеш нешто

16.04.06
11:23

The_KiLLeR1 не беше ли ти тоя който ме разпитваше за ретаболил и тн преди дни и ми пращаше майлове?

начи..следвайте пътя на логигата бе

защо е спрян от производство?

и още по важния въпрос:на коя дата го спряха от производство?

няма да си правя труда да ви казвам кога ше се пуска отровата отново..малко мозък и сами ще разберете кога ще се пусне

п.с. повече не отговарям на л.с. по видими причини и повече не мисля да си губя времето и тук да ви отговарям

успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1