12.10.05
22:59
какво ви е мнението за тази риба аз си похапвам от нея тази в консервите която е 180гр. 2лв./бр. :)
Темата преместена.
Внимавай къде постваш!
vanisher
12.10.05
23:01
[quote author=“wave ceptor”]какво ви е мнението за тази риба аз си похапвам от нея тази в консервите която е 180гр. 2лв./бр. :)
Риба тон - уважавам, консерви - не уважавам! :lol:
Абе я кажете дали консервите се вписват в диетата или не стават.Аз също мислех да пусна тема.
13.10.05
11:05
Най-доброто е прясното. Тея консерви не ги уважавам. :))
[quote author=“Sportex”][quote author=“wave ceptor”]какво ви е мнението за тази риба аз си похапвам от нея тази в консервите която е 180гр. 2лв./бр. :)
Риба тон - уважавам, консерви - не уважавам! :lol:
:?: :?: Е нали пише че са в собствен сос, или поне за тези които пише че са в собствен сос ????
абе аз ядох ония ден от консерва. беше накълцана на ситно и много мазна. надявам се тва да е било зехтин, щото доста плуваше тая риба.
Ами то си пише на кутията - в зехтин; в собствен сос; в разтителна мазнина;
Ама въпроса е ако пише че е в соствен сос ОК ли е?
[quote author=“wave ceptor”]какво ви е мнението за тази риба аз си похапвам от нея тази в консервите която е 180гр. 2лв./бр. :)
Невероятен избор, но скъп. Използвай риба в собствен сос ;)
[quote author=”Питона”][quote author=“wave ceptor”]какво ви е мнението за тази риба аз си похапвам от нея тази в консервите която е 180гр. 2лв./бр. :)
Невероятен избор, но скъп. Използвай риба в собствен сос ;)
Е нали са консерви все пак някакви консерватни и др подобни дали има ? Защото ми се иска малко да разнообразявам пилешкото с рибка !
16.10.05
10:58
АЗ сам ял от тая риба тон , най-много ми харесва с лимон. Но това си е конасерва все пак , не е за всекидневна употреба
Зех си такава Риба тон за ПРОБА на Риомаре е тая доста е скапичка нашти ми я купиха в собствен сос иначе е хубава на вкус ! Но все пак добре ли е да се яде все пак е КОНСЕРВА(консерванти)
Според мен както каза Питона е удачен избор, обаче малко скъп. Аз ям по 2 консерви на хранене и ако си взимам Риомаре или Океан ми излиза 5-6 лева храненето следователно не мога да я ползвам за основен източник на протеин. Но за глезене от време на време става. Иначе има и такава от 1,20 някъде тя е по-неприятна на вкус, но пак става. Естествено по-добре е да е в собствен сос (вода), не в масло.
Абе яжте добра е рибата тон, макар и в консерва.
Ахам ок добре утре ще си хапна от тея консерви дето ги взеха нашите на Риомаре в собствен сос самоче са само 120гр. тва ше рече че и 30гр. белтък няма да ми докара нали така ?
16.04.06
10:11
аз пък си взимам шпроти от Билла - много са яки и не са скъпи...
п.п сори, че изрових темата от коневръза... :lol:
като става дума за риба тон в консерви много често си купувам , но четох някъкво изследване на американци ставаше дума как някои бодибилдъри ядат по 2-3 консерви с риба тон на ден заради евтиния и добър белтък , но не било полезно заради меркурия в тая риба и като цяло не било добре да се яде много често , не повече от 2-3 пъти в седмицата , не знам колко е вярно , но малко ги намалих тея консерви .. да споделя пък да знаете
16.04.06
17:33
[quote author=“kao”]Според мен както каза Питона е удачен избор, обаче малко скъп. Аз ям по 2 консерви на хранене и ако си взимам Риомаре или Океан ми излиза 5-6 лева храненето следователно не мога да я ползвам за основен източник на протеин. Но за глезене от време на време става. Иначе има и такава от 1,20 някъде тя е по-неприятна на вкус, но пак става. Естествено по-добре е да е в собствен сос (вода), не в масло.
Абе яжте добра е рибата тон, макар и в консерва.
a да те питам в Океан една кутия колко белтък има???
офф : мисля че тази на Океан е една от най-хубавите особено ако е Океан СУПЕР а не лайт