За колко време се спират витамините?

15.04.06
21:18

Става въпрос за конските дози витамини в паковете.Ако сме приемали витамини месец,за колко време трябва да се спрат и има ли изобщо нужда от това.Знам,че е хубаво да се правят паузи,поради факта,че се натрупва утайка в бъбреците.Аз пия Пак на ISS и съм много доволен,бих искал пак да си взема но се чудя след колко време.Пия го вече 20 дена,чувствам се доста тонизиран,а и урината ми още от следващия ден придоби приятен зеленикав цвят  :lol:

Поздрави и благодаря на всички отзовали се.

16.04.06
00:27

[quote author=“Jay_C”]Става въпрос за конските дози витамини в паковете.Ако сме приемали витамини месец,за колко време трябва да се спрат и има ли изобщо нужда от това.Знам,че е хубаво да се правят паузи,поради факта,че се натрупва утайка в бъбреците.Аз пия Пак на ISS и съм много доволен,бих искал пак да си взема но се чудя след колко време.Пия го вече 20 дена,чувствам се доста тонизиран,а и урината ми още от следващия ден придоби приятен зеленикав цвят  :lol:

Поздрави и благодаря на всички отзовали се.

Ами пиеш един месец почиваш един месец
хубаво е витамините да си ги набавяш с пресни плодове

16.04.06
10:40

Е колко плодове трябва да изям бе приятел,за да получа същите тези дози витамини...За единия месец почивка и аз съм чувал ама не съм много сигурен и си мисля,че може и с по малка пауза...Нека и другите да кажат.

16.04.06
12:12

[quote author=“Jay_C”]Е колко плодове трябва да изям бе приятел,за да получа същите тези дози витамини...За единия месец почивка и аз съм чувал ама не съм много сигурен и си мисля,че може и с по малка пауза...Нека и другите да кажат.

Нали се сещаш тея конски дози че организма само някой от тях усвоява

16.04.06
12:12

Според мене 1 месец е напълно достатъчно.И какво значение има дали една седмица по-рано ще почнеш да ги взимаш.Все пак това са животински дози и е хубаво да има почивка за да не се получи хипервитаминоза.И и Jay_C колко пари ги взе тези витамини.

16.04.06
23:09

45 лв - 30 пака

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1