17.04.06
10:16
я си дайте коментарите за моя хранителен режим :wink:
8:00 - 250гр извара+500гр кисело мляко 0.1% + 2 банана
10:00 - 6 варени белтъка + 1 жалтък
13:00 -300гр пуешко месо с 2 филии ръжен хляб + 200грама пшеничен зародиш
16:00- тук редувам ..един ден 500грама варен картоф на салата и един ден 500грама варен ориз с мляко 1.5%
17:00 - 3 амино киселини МЛО анаболик амино 3500
18:00 - тренировка
20:00 - 40 грама протеин 100% whey na optimum + 2 амино киселини+200грама рачешки ролца
22:00 - 6 варени белтъка + 1 жалтък
00:00 -300грама варено пилешко месо
зимам и грах вече но се чудя в кой час да го сложа :) ако имате идеа...
сън от 00:00 до 8:00 и от 14:00 до 16:00
коментари ?
ах забравих да дам данни 180см около 90кг талия 85
начи идеата ми е да се придържам към само тези храни като постепенно увеличавам количеството им
пример:в момента съм общо на 12 белтъка и 2 жалтъка,от другата седмица ще увелича примема на 16 белтъка и 2 жалтъка по 8 на прием ..този метод важи и за другите храни
интересува ме само какви идей може да ми дадете за тоя грах:
стойностите му са:
за 100 грама- 60 калории,4.4гр протеин,0.4гр мазнини 10.1гр виглехидрати
Дай малко инфо за себе си... години, ръст, тегло.
Сутрин ти е малко според мен, може да сложиш овесени ядки или мюсли, защото 1 мляко и 2 банана са малко за закуска.
22:00 - 6 варени белтъка + 1 жалтък
00:00 -300грама варено пилешко месо
На тези може да им размениш местата също.
вече дадох инфо :wink:
пропусна май и изварата която ми е към млякото за закуската 8) ,колкото до овесени ядки ..не мерси! имам много бърз метаболизам и до края на деня няма да ти казвам какво правя в кенефа от тях :lol:
иначе размяната на местата 22:00 и 00:00 не е лоша идея,може да пробвам
други идеи?
Бива...
Но ядене в 22:00 и 00:00 часа... :roll:
Излишно е да ти казвам колко е “полезно” нали?
[quote author=“penywise”]Бива...
Но ядене в 22:00 и 00:00 часа... :roll:
Излишно е да ти казвам колко е “полезно” нали?
Що, какъв е проблема? Храните му за това време са подходящи.
Аз ям за последно след 00:00 часа. И то докато свалях.
А той иска маса така или иначе, не сваляне.
6 белтъка, 1 жълтък и 300 грама пилешко...
Месото колко часа се храносмила? 8 ли бяха?
Организма трябва да си почива нощно време, а не да храносмила подобни количества храна (за период от 2 часа и то в този часови диапазон и подобно количество храна... те бебета ядат на 3 часа...)
А пък ако някой ми каже директно - “Да, яденето след 9-10 вечерта е ПОЛЕЗНО, или НЕ ПРЕЧИ ИЗОБЩО на цялото ти тяло, организма и т.н.” - не бих го приел :)
Да яденето след 10 часа вечерта НЕ ПРЕЧИ ИЗОБЩО на каквото там мислиш, че ти пречи ;)
Не знам, но аз едва ли бих се чувствал добре с 300гр месо в 00 часа и да заспя след това веднага както ти си писал, сън от 00 до 08 часа , не знам как го правиш този номер :) .
Определено би било по-добре да изтеглиш месото поне към 21 часа и само белтъци половин час преди лягане (23:30часа).
А и друго пишеш ” 20:00 - 40 грама протеин 100% whey na optimum + 2 амино киселини+200грама рачешки ролца” Това не вярвам да го ядеш едновременно,както си написал, но все пак колко след протеина ядеш ролцата? Нали знаеш как се пият 15мин след трен. глюкоза , амино, креатини , глутамини и подобни :) , 15 мин след това суров. протеин, 1-1,5часа основно ядене.
Така че съвета ми е махни едното ядене вечерта( и без това като ти ги сметнах белтъчините ти са около 360 на ден :shock: ) ядеш пуешкото в 21часа и преди лягане белтъците ( аз поне правя така)
Да... 00:00 плюскане (бе 300 грама са си 300 грама, а и е месо на всичкото отгоре) - после ходи заспи “веднага” и “спи спокойно” ...
Иначе гледай да не набиваш въглехидрати с мазнини и протеини на едно хранене ;)
хех,няма нищо вредно в храненето вечер ако искате маса да качите :wink: тренирам с хора които стават в 4 през ноща отново да ядат
значи сичко е в разделното хранене..яко вечер ям некви манджи е нормално храносмилането ми да е затруднено...обаче аз ви говора само за пилешко месо без нищо друго с него..даже и хляб не ям тогава.метаболизма ми е очудващо бърз даже и вечер и заспивам като бебе в 00:00 без никакви проблеми 8)
реших обаче да направя разместване..месото в 22:00 а белтъците в 00:00 ...някой нещо няма ли да ми каже за тоя грах обаче :D
Е... те по телевизията даваха някъв дето се СПУКВАЛ да яде от Макдоналдс, КFC и т.н. - ама буквално се спуквал от ядене там... и свалил не знам ти колко килограма...
Така, че препоръчвам на свалящите килограми да ядат САМО в Макдоналдс и KFC :roll:
ирония
...
17.04.06
17:04
[quote author=“penywise”]Е... те по телевизията даваха някъв дето се СПУКВАЛ да яде от Макдоналдс, КFC и т.н. - ама буквално се спуквал от ядене там... и свалил не знам ти колко килограма...
Така, че препоръчвам на свалящите килограми да ядат САМО в Макдоналдс и KFC :roll:
ирония
...
В момента карат KFC, McDonalds, кока кола и другите фирми(знаете ги) да направят продуктите си по-здравословни. Бяха обвинили МкДоналдс, че в храните има много сол и трансмазнини. Другите пък незнам-какво съдържали и сега се предприемат мерки. Все пак явно някой мисли за “търбуха” на обществото :lol:
Та по въпроса със Макдоналдс искам да ви препоръчам да гледате е този документален филм Super Size Me (2004) .
По темата - аз ако не се наям преди да си легна ще сънувам кошмари :lol: е сега точно едно омлетче и пилешко смотах часът е 00:14. Ще спа като къпан краи бжжжж.....
18.04.06
00:27
—————-оффтопик:
00:20 часа - 3 варени яйца, 50 гр дробчета, 1 чушка пълнена с извара, 50 гр ориз + 2 тънки филийки хляб с лютеница
Трябва добре да се зареда за утрешната тренировка :P
———————————-
На мен пък не ми харесва закуската , щото изварата не е най-подходящата закуска.Моят съвет е да размениш 300-та грама варено полешко с изварата , така ще имаш за закуска добър източник на белтък и амино и бавноусвояваща се храна по време на сън
значи изварата също е голям източник на белтъци..не изостава от месото
диетата ми остава така..само съм сменил яйцата сас пилешкото вечер по идеа на rage_go.Постепенно дигам количеството храна,най вече яйцата и месото
остава някой да даде идеа за този грах дето питам 3 дена вече :lol: