въпросче?

17.04.06
18:56

Здравейте, искам да ви питам нещо. Почнах да ходя на фитнес от преди месец някъде. Днес докато правех гръб (упражнението някои го наричат гребане), та понеже го правя с максималните тежести - 80 кг-,доста се натоварих , та изведнъж ме заболя главата и след минутка ми мина, но просто ме обезпокои малко , щотоо си мисля, че  е заради натоварването. Та , върпосчето ми е , някой случвало ли му се е и другото,което има ли представа каква е причината? По приницип нямам проблеми със сърцето, даже доктори са ми казвали ,че сам доста здрав като организъм по принцип. иначе за мен е ясно ,че от следващия път няма ще внимавам, с по-леки тежести ще го правя упражнението.
Моля да пишат хора,които разбират по принцип.Мерси.

17.04.06
19:00

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=15105
Тук пише от какво се получава.Тъй като ти е от първите тренировки, смятам че не си свикнал с натоварването още и до 1 месец няма да имаш никакви проблеми.Ако ти се случи отново ползвай съветите от другта тема.

17.04.06
19:02

Благодаря ти много:)Бъди жив и здрав.

междодругото , намерих теми точно за болка в главата, вече съм сигурен ,че съм се натоварил бая, та ,пиша само ,за да кажа на хората ,които продължават да преглеждат темата,да са наясно с проблема.
и се извинявам, че не съм постнал темата на правилното място, но все пак ми е първа:)
айде:)

Моля, не пускай поредни мнения. Ползвай “Промени”.
manson

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1