12.04.06
22:31
Значи тренирам малко повече от 2 месеца(началото на февруари)
Постигнал съм добри резултати(поне според мен)-бях 62.5кг сега съм 71кг Ръката ми в студено положение беше 30см сега е почти 34 :D
И си мисля сега към началото на май като почна 4-тия месец да си зема няква хранителна добавка(не съм си зимал преди нищо) и за това нямам опит в тия работи та какво да зема и ваобще нужно ли е още... :roll: :?:
Единствения може би проблем е че на бицепса нямам много релеф(не ми е уформен добре)
12.04.06
22:38
[quote author=“G/Y/M/”]Значи тренирам малко повече от 2 месеца(началото на февруари)
Постигнал съм добри резултати(поне според мен)-бях 62.5кг сега съм 71кг Ръката ми в студено положение беше 30см сега е почти 34 :D
И си мисля сега към началото на май като почна 4-тия месец да си зема няква хранителна добавка(не съм си зимал преди нищо) и за това нямам опит в тия работи та какво да зема и ваобще нужно ли е още... :roll: :?:
Единствения може би проблем е че на бицепса нямам много релеф(не ми е уформен добре)
още няколко месеца потренирай и тогава си зимай
12.04.06
22:43
Офф,само какъ савет.Защо да не почне да взима вече,някакво правило ли има или какво?Прятел,а ти вместо да пускаш тема се разрови по форума и ще намериш каквото ти трябва.Разгледай темите за хранителните добавки,а недей да пускаш теми без да си прочел вече написаните.
12.04.06
22:52
[quote author=“Body_Builder”]Офф,само какъ савет.Защо да не почне да взима вече,някакво правило ли има или какво?Прятел,а ти вместо да пускаш тема се разрови по форума и ще намериш каквото ти трябва.Разгледай темите за хранителните добавки,а недей да пускаш теми без да си прочел вече написаните.
не бе няма нищо лошо да почне да взима добавки,но нека натрупа малко повече стаж според мен,а ако иска да става бързо як непременно
12.04.06
23:13
Аз те съветвам още от сега да почнеш да зимаш ако химия така ще е най добре :!:
Хххх ебавам се бе,земи си суроватка и си я пий-в трен ден веднага след трен.;в нетрен ден сутрин на гладно
Най добре на Оптимум или Скайтек
значи сега кам началото на май си зема някав креатин за около 30-35 лв.ще го пия един месец(през май)
после ще си взема някав протеин да пия през юни и после ще продалжа с остатъка от креатина(би трябвало да остане малко) :)
13.04.06
13:31
[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“G/Y/M/”]Значи тренирам малко повече от 2 месеца(началото на февруари)
още няколко месеца потренирай и тогава си зимай
HE!
Малкия - взимай креатин-монохидрат на Нутрим.
СЪС зареждаща доза!
Вдигай рязко тежестите и резултата няма да закъснее.
13.04.06
21:12
стига бе - 2 месеца и вече креатин...осъзнайте се...за мен това не е правилно
13.04.06
22:33
е аз невиждам проблем, че е на 2 месеца и почва с Creatine, обаче аз ще му препоръчам да си вземе Creatine na Universal или ON, поне за мен те са най-добрите и пич препоръчвам ти първо си вземи някакъв гейнер после Creatine и не си взимаи на българските, защото според мен в тях има всичко друго, но не и протеинии.. :wink:
13.04.06
22:39
Прятел,за 33лв 500гр креатин на Biotech,а протеин също не него.Днес и аз си взех Ultra Whey Pro на Биотек и сам много доволен от него.750гр за 35лв в пакет.Перфектна растворимост и перфектен вкус.Моя е банан и череша,но мисля,че и ягодата и много вкусна.
13.04.06
22:45
Добре как може да кажеш че си доволен от него като си си го зел днеска :shock:
А относно вкус и разтворимост-тва не е критерий щото за мене на Нутрим “протеинчетата” имат перфектен вкус и се разтварят екстра ама са боза нали...
13.04.06
23:18
Еми аз от протеин,никога не съм осещал нещо.Това,че някой казва че е качил кг от протеин е заблуда.Качил ги е от ядене и от тренировки.Протеина е хубаво да се пие за да има положителен азотен баланс в мускулите и така да се получава по добро въстановяване и разтеж.Но това става ако покриваш нормите от 2,2гр протеин на кг.Ако ги покриваш с ядене няма смисъл.Но аз не мого и затова пия протеин.И какво значение има от кога го пия.То и на Оптимум го водят протеин номер 1 в света ама някой казват,че не им харесва на вкус..За мене парите не са проблем и мога да си купа,който протеин искам,но просто тази фирма ме кефи и си взимам техни продукти,а не плащам незаслужено големи суми за иначе евтините американски фирми.И казах че съм доволен защото покрива всички мой критерии.Цена,разтворимост,вкус и качество.
13.04.06
23:32
Брато стига с тая разтворимост и вкус.Протеина не се пие за да ти вкусничко и да си подсладиш след ядене.Нямат значение твойте критерии,само качеството е важно.И мене не ме кефи вкуса на ягодата на Оптимум ама кво да кажа...стискам зъби и пия.А камо ли като сложа и 50гр декстроза става пълна боза...
13.04.06
23:36
Аз пък протеин с лош вкус и за сумати пари не искам да пия.За мене вкуса е важен.Най-много от всичко обичам протеиновите шейкове.Както мисля и ти.Иначе и аз ги правя на бози,нема начин.Но винаги си пия по един чист.Или с банан и ягоди,киви примерно.И прятел виждам,че си компетентен и няма смисъл да спориме за глупости.Хората са казали-100човека 100мнения никога не може да кажеш,кои прав кои крив.Така,че аре Peace :wink:
13.04.06
23:51
Ма не аз не се заяждам с никого.Аз не споря с теб просто ми е интересно кой на какво държи в един протеин :)
14.04.06
00:00
[quote author=“PowerWave”]Ма не аз не се заяждам с никого.Аз не споря с теб просто ми е интересно кой на какво държи в един протеин :)
Най-важен е вкуа и качеството както и цената
Няма да дам 100 кинта за 10 дена удоволствие
Значи днес говорих с тая от магазина и ми каза,че този креатин мога да го зимам за 2-месеца.2 месеца по 250грама,защото никога не сам зимал хр. добавки.Та се опасявам от това да не стане така че като го зимам на толкова малки дози нищо да не направя и да няма ефект.Как ще ме посъветвате?
15.04.06
00:02
[quote author=“G/Y/M/”]Значи днес говорих с тая от магазина и ми каза,че този креатин мога да го зимам за 2-месеца.2 месеца по 250грама,защото никога не сам зимал хр. добавки.Та се опасявам от това да не стане така че като го зимам на толкова малки дози нищо да не направя и да няма ефект.Как ще ме посъветвате?
аз мисля че си искал да напишеш 250 мг което пак ми става смешно
2 месеца по 250 грама
то 300 грама се пият за един месец по 10 грама на ден
Кажи кво си искал да напишеш ?
2-месеца по 250 грама ТОЕСТ МАЙ-250 грама зимам ЮНИ-ПОЧИВКА ЮЛИ-Останалите 250гр
15.04.06
00:36
[quote author=“G/Y/M/”]2-месеца по 250 грама ТОЕСТ МАЙ-250 грама зимам ЮНИ-ПОЧИВКА ЮЛИ-Останалите 250гр
Еми да така трябва да го пиеш добре те е посъветвала
Няма ли да ми е прекалено малко,да не стане така че да няма ефект щото го зимам малко?
[quote author=“PowerWave”]Брато стига с тая разтворимост и вкус.
Ми то разтворимоста е много важна първо,защото знам,че качествения протейн се разтваря много добре второ ти като пиеш половината на бучки така тази част,която си изпил течна ще се усвой много по-бързо от тази на бучки.