Няколко тъпи въпроса (не ми се карайте много)

GS

17.04.06
21:49

1 Може ли при НВД да си пия сокчета, дето се разтварят. На Танк или с с “г” беше май :)))) пише, че съдържа 18 въгл. на 100 а едно пакетче е 10 грама.
2Corny без захар за закуска когато няма време за овес???? какво мислите???
3 Какво правите ако пропуснете хранене и умирате от глад при НВД??
Въпросите са тъпи ама ежедневието ми е пълно с такива :) трябва да се оцелява :)

17.04.06
22:18

2Corny без захар за закуска когато няма време за овес????

Е т’ва направо го забрави, нали си на НВД! Овесените ядки са “забранени” при такъв вид диета.

17.04.06
22:20

[quote author=“Ryu”]

2Corny без захар за закуска когато няма време за овес????

Е т’ва направо го забрави, нали си на НВД! Овесените ядки са “забранени” при такъв вид диета.

E чак пък забранени! Ако се вписват в нормата, и още повече, че се ядат сутрин, не е проблем.

17.04.06
23:09

Е вярно че малко силно съм се изказал,но от поста на Gregor Salto останах с впечатление,че на спазва много добро НВД.

GS

17.04.06
23:38

8:00 овесени ядки с прясно мляко (5 лъжици и 200 мл мляко
11:30 пил. пържола с извара или сирене или кисело мляко
3:15 една филийка бонус с извара или сирене
6:30 пил. месо с кисело мляко, сиренв или извара
9 пак месо
понякога вместо месо вкарвам по 10 яйца на ден- само с един жълтък.
Сега ми свърши протеина, но като се прибера във Варна смятам да си взема суроватъчен на Optimum Nуtrition.
Нещо подобно е режима ми с мн яки тренировки  и кардио след всяка по 30 мин.
19 години, 174см, 75 кг- Добре оформен без мн мазно,, но съм маниак на тема корем :)
Кажете си мнението :)

18.04.06
00:05

На мен честно казано ми допада,просто при мойто НВД аз още повече бях ограничил въглехидратите(беше нещо подобно,но без ядките и хляба)

GS

18.04.06
00:09

Хляба е една филийка на ден а без ядките не мога защото съм студент а тук яко се учи. тренирам 5 пъти в семицата и ако махна и тези въгл. то ще стане почти кето, а така не се живее :). Плюс това аз нямам проблем с килограмите, релефен съм си и само плочките са ми проблем.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1